FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma te baklje i ta pirotehnika to je vise prevazidjeno, to samo kod nas jos na balkanu ima, debili ne kontaju da samo stetu nanose klubu, treba se to iskorjeniti skroz sa tribine, ja sam davno presao na sjever a bio sam stalno na jugu, otisao sam jer je neki debil bacio petardu koja mi je pored desne strane glave pukla...
Yebo li vas baklja
Cener beze ode
Cener beze ode
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Dotakli smo dno, no1 nam pravi dresove. E moj Zeljo, sta nam uradise od kluba..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Macron pravi fine dresove, još ako budu personalizirani kako piše onda će to biti super, mimo ove finansijske strane koja je valjda odlična.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jel ja to osjetim sumnju u irfine pregovaračke sposobnosti?
Ako budu i tri kante Jupola na konju smo
Fakat ne podržavam bakljade ili slično ali ovo je zaista sramota šta savez čini prvenstveno nama pa i Sarajevu. Široki i Zrinjski neće za 10 godina dobiti ovoliko kazne kao što nama daju za koju utakmicu. Ovo kao da nam se svete za onu licencu ili šta je mada su nas gulili i prije isto ovako.
Mada uistinu nekontam nas. Gledam BVB 87 000 gledalaca na stadionu i za cijelu sezonu niti jedan eksces. Kod nas jedva 3000 i belaj sa pirotehnikom malo malo. neznam šta u tome ima toliko zanimljivo da zapušiš malo i dobiješ kaznu. Neznam ali eto to smo mi valjda.
Te pare od Macrona idu Amaru u dzep da se nanimiri u Bingu
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Nova anketa je live
Sigurno je da ce povecanje posjete biti jedna od glavnih tema na predstojecoj skupstini
Sigurno je da ce povecanje posjete biti jedna od glavnih tema na predstojecoj skupstini
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
To se koristi samo sa ovom seljadijom u Bosni, taj vid poslovanja. Zato to vodim ja, a u svijet, gospodi, ide Irfo.
Mozete glasati za dvije opcije
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
1 i 2 apsolutno
Dvica pogotovo kad je ljetnji period
Dvica pogotovo kad je ljetnji period
- mohikanac12
- Kontakt:
Zabavni dio i granap.

Naplati mi kartu ali daj napravi spektakl od utakmice, da dodjem sa djetetom, kupim sok i kokice u brendiranim Željo čašama i da mali Manijak gleda maskotu a tata oskudno obucene navijacice. Svi zajedno pljeskamo rukicama punih trbuha.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Po mom misljenju to je najmanji problem. Cak ko ode na Jug, a nije u tom nekom fazonu ima tamo kod Zapada mjesta i zasticen je apsolutno. Na ostalim je zasticen osim ako ne podivljaju gostujuci navijaci, ali to imas rizik 1-2 utakmice ne vise.
Nije to bit obrazlozenja meni, fazon je u tome sto se dosta ljudi na to zali, i govori da zbog toga ne dolaze. Mnogo vise ljudi to spominje nego ove ostale stavke
- mohikanac12
- Kontakt:
P.S. Mislim da je lokomotiva kao maskota idealna.
Ide vlak...
Ide vlak...

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.