FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ponosan sa naseg Zelju, tiha voda brijege valja. Odlicne stvari nam se desavaju ove sezone, ali ima previse ljudi koji nam zavide i zele da nas nema. Ovo je divna vijest , vjerujem da nas jos dosta pozitivnih stvari ocekuje u narednom periodu. NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA
Sad ce te KANA prozvati kad vidi da si piso po forumuMamlaz je napisao/la: ↑20 dec 2019, 15:32Ponosan sa naseg Zelju, tiha voda brijege valja. Odlicne stvari nam se desavaju ove sezone, ali ima previse ljudi koji nam zavide i zele da nas nema. Ovo je divna vijest , vjerujem da nas jos dosta pozitivnih stvari ocekuje u narednom periodu. NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- mohikanac12
- Kontakt:
irfo je napisao/la: ↑20 dec 2019, 15:36Sad ce te KANA prozvati kad vidi da si piso po forumuMamlaz je napisao/la: ↑20 dec 2019, 15:32Ponosan sa naseg Zelju, tiha voda brijege valja. Odlicne stvari nam se desavaju ove sezone, ali ima previse ljudi koji nam zavide i zele da nas nema. Ovo je divna vijest , vjerujem da nas jos dosta pozitivnih stvari ocekuje u narednom periodu. NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA![]()
@KANA javi se, kakve su ovo prozivke.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
irfo je napisao/la: ↑20 dec 2019, 15:36Sad ce te KANA prozvati kad vidi da si piso po forumuMamlaz je napisao/la: ↑20 dec 2019, 15:32Ponosan sa naseg Zelju, tiha voda brijege valja. Odlicne stvari nam se desavaju ove sezone, ali ima previse ljudi koji nam zavide i zele da nas nema. Ovo je divna vijest , vjerujem da nas jos dosta pozitivnih stvari ocekuje u narednom periodu. NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA![]()

Hvala oko od tebe se nisam nadaomohikanac12 je napisao/la: ↑20 dec 2019, 15:41irfo je napisao/la: ↑20 dec 2019, 15:36Sad ce te KANA prozvati kad vidi da si piso po forumuMamlaz je napisao/la: ↑20 dec 2019, 15:32Ponosan sa naseg Zelju, tiha voda brijege valja. Odlicne stvari nam se desavaju ove sezone, ali ima previse ljudi koji nam zavide i zele da nas nema. Ovo je divna vijest , vjerujem da nas jos dosta pozitivnih stvari ocekuje u narednom periodu. NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA![]()
@KANA javi se, kakve su ovo prozivke.![]()

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Aaaaa za vas sve je faca sa ulica gospodin
- mohikanac12
- Kontakt:
@KANA javis se. 

Da jos jednom zamolim raju koja nije glasala.
viewtopic.php?t=14760&start=80
Osim13
Virtu4l

Gospodin na aparatima.

Osim13
Virtu4l
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ah plaho plaho 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ja kad si i kod toga ja se satra glasajuci da drugovima pomognem, a drugovi noz u ledja. Mogu i ja plocu okrenutimohikanac12 je napisao/la: ↑20 dec 2019, 15:49@KANA javis se.
Gospodin na aparatima.
Osim13
Virtu4l

Nastavljena gradnja "Doline",borba za vrh,tarabljenje vijetnamaca,vrhunski sponzor,ubrzo i gen.,najveća podmetanja(Savez+egzilci,sram da ih bude) u historiji kluba,i to sve za nepunih 12 mjeseci.
GOLEM SI ŽELJO
Skoro sam napisao da uživate u nadolazećim blagdanima,da se odmorite i ne sekirate.
GOLEM SI ŽELJO
Skoro sam napisao da uživate u nadolazećim blagdanima,da se odmorite i ne sekirate.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Tri zadnje tekme 10k kazne za pirotehniku, mozda cu biti dosadan, ali to je bas stvar koja nas koci pogotovo ove sezone jer nam je svaka marka bitna. Treba imati razumjevanja prema klubu. Pare od baklji treba uloziti u koreografije koje su po meni deset puta efektivnije od baklji
Zadnja izmjena: Mamlaz, dana/u 20 dec 2019, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Koliko je fifin fond solidarnosti od 4 mil. eura?
Pitam za druga
Pitam za druga

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Dje nam je @braco da racuna procente u ojrimakerimatomic1921 je napisao/la: ↑20 dec 2019, 16:52Koliko je fifin fond solidarnosti od 4 mil. eura?
Pitam za druga![]()

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja cu dati podatke a @braco ih samo uvrsti u program 

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Najvise volim ove neplanirane pare kad stignukerimatomic1921 je napisao/la: ↑20 dec 2019, 16:59Ja cu dati podatke a @braco ih samo uvrsti u program![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.