FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- AlfredNobel
- Kontakt:
Garantujem sad da niko ne zna imena kandidata, možda dvije osobe s foruma eventualno. Ovo ostalo lupaju sve, rekla im čistačica da će to i to biti. Kako vas više ne mrzi. Crknite mahalaši, znam da je tegoba što ništa ne curi iz Kluba.
I ja sam ubjedjen da su to samo mahalske, evo nek bude neko od te dvojica ja cu prvi ici u klub i tjerat sve redomAlfredNobel je napisao/la: ↑20 dec 2019, 15:51Ako bude došao Risto ili Varešanović, evo ja sad kažem da se odjavljujem s foruma mjesec dana minimum. Ebo vas Risto i Varešanović, kako ste tako dosadni u pm. Ovce debilne, šta god vam neko plasira, kaže mahalsku, vi se naložite.
Garantujem sad da niko ne zna imena kandidata, možda dvije osobe s foruma eventualno. Ovo ostalo lupaju sve, rekla im čistačica da će to i to biti. Kako vas više ne mrzi. Crknite mahalaši, znam da je tegoba što ništa ne curi iz Kluba.

Yebe nas ovaj Custovic, sarni vise sta cekas
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- robertkosar
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
I on isto tako. Znači ako dođe Varešanović, Vidaković, Bošnjaković, taj talijan, Jović, Nikolić i neko od tih drugih spomenutih imena, ja odo evo na dva mjeseca.
Dolazi Risto zato što je Selimović otišao iz Olimpica, što mu ljudi čestitaju po fbu i zato što je radio s Jeleškovićem. A da ne ide možda u mlađe kategorije..

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
VVVBK
Drug kako je krenulo svaki dan po par novih imena odmorices ti mjesec sigurno jos ako se custovic racuna...AlfredNobel je napisao/la: ↑20 dec 2019, 16:18I on isto tako. Znači ako dođe Varešanović, Vidaković, Bošnjaković, taj talijan, Jović, Nikolić i neko od tih drugih spomenutih imena, ja odo evo na dva mjeseca.
Dolazi Risto zato što je Selimović otišao iz Olimpica, što mu ljudi čestitaju po fbu i zato što je radio s Jeleškovićem. A da ne ide možda u mlađe kategorije..![]()

Ne znam ima nesto u ovom mortemovom pitanju za talijana, koja bi budala nasla ovog iz 4. lige engleske da izmisli, ja ga jedva na googleu nasao.
Samo nek ne zure ako ce to znaciti kvalitetno rjesenje na klupi.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma najjače što neće niko od njih doći.fera je napisao/la: ↑20 dec 2019, 16:32Drug kako je krenulo svaki dan po par novih imena odmorices ti mjesec sigurno jos ako se custovic racuna...AlfredNobel je napisao/la: ↑20 dec 2019, 16:18I on isto tako. Znači ako dođe Varešanović, Vidaković, Bošnjaković, taj talijan, Jović, Nikolić i neko od tih drugih spomenutih imena, ja odo evo na dva mjeseca.
Dolazi Risto zato što je Selimović otišao iz Olimpica, što mu ljudi čestitaju po fbu i zato što je radio s Jeleškovićem. A da ne ide možda u mlađe kategorije..![]()
Ne znam ima nesto u ovom mortemovom pitanju za talijana, koja bi budala nasla ovog iz 4. lige engleske da izmisli, ja ga jedva na googleu nasao.
Samo nek ne zure ako ce to znaciti kvalitetno rjesenje na klupi.

Čusta se ne računa.
@nukleus
Ma nek se diskutuje, nije to. Ali, svaki dan lupanje nekakvih Varešanovića, ne znam ko može pomisliti da bi on došao. Pa i ovi šatro insajderi, neko im provali nešto, oni brže bolje dođu da prenesu. Zato se bezveze stvara negativa, ajjj gdje će taj, levat ne može on ništa, a taj i taj uopšte nije u nikakvim kombinacijama ni bio.
- robertkosar
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ne sviđa mi se samo što sve predugo traje a imamo najviše posla od svih. Mi smo u velikom zaostatku sa fizikom i po viđenom bi trebali prvi krenuti sa pripremama. Imamo veliki problem i sa povredom Hebibovića a i dosta važnih igrača ulazi u zadnjih pola godine ugovora.
Da li uopšte oni rade ili su na zimovanju?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
- robertkosar
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mozda se iznenadno i opasno pojacamo.. mozda cemo po prvi put gledat UTAKMICE na proljece..

Molim te, da prestanes sa vrijedjanjem tipa "ovce debilne", nije ti to u redu nikako. I ja cisto sumnjam da iko zna ko ce trener biti, vidjet cemo.AlfredNobel je napisao/la: ↑20 dec 2019, 15:51Ako bude došao Risto ili Varešanović, evo ja sad kažem da se odjavljujem s foruma mjesec dana minimum. Ebo vas Risto i Varešanović, kako ste tako dosadni u pm. Ovce debilne, šta god vam neko plasira, kaže mahalsku, vi se naložite.

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amidzaa, Anex, aqarius, Arhitekt, Armija1987, ASD, Babuka31, BeHighirly, Benko123, BeYaZ, bhfanatic14, BLN030, boki86, BrazzoBavarac, bvsic, Cautinho, Confiance, Cwirek, Dadox, dencho, Fouzi1, Fudo, Galantni, Haksss, haris004, Hazre, hurem, HyperOS, Imamkarbarum, insimadop, Inspiracija, keli, kraljlavova, Kyle88, Lavcina, Lecler, macahz, MaroonWhite1946, MElloo, mercurial, mikimaus, mosarajvosa83, Mostarska, MSOZ101, napoleon72, newton_heath_lyr, NEZALAGANJE, OzmoodPinglewood, Pasharoni, perodeformero, pinki, Pitar6785, Posejdon, Rajvosa4ever, rimljanin90, ristagrad, roccosiffredi, Rodman, SAMO BORDO, samoFKS, selver79, siroliver69, skoJaa, spezial, strahmeipomisliti, svihsedamsamuraja, tajsamja, Taree, ubipara, UltraSa46, umrobihzbogtebe1946, unityvillage, USB, Venom, zagorski, Zeko87 i 706 gostiju.