Ja iznosim svoje mišljenje "prijatelju".Virtu4l je napisao/la:Evo ga, opet se registrovao i počeo po starom. Nadam se da će nadležni reagovati.
Opusti se zar nisi se obradovao kad si me vidio

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ja iznosim svoje mišljenje "prijatelju".Virtu4l je napisao/la:Evo ga, opet se registrovao i počeo po starom. Nadam se da će nadležni reagovati.
[youtube][/youtube]-Paja je napisao/la:Ovaj igrac me najvise odusevljava kad uradi ono svoje efektno bicikloPa na njegovu izvedbu bicikla ne bi pao prosjecan igrac sa termina a kamoli neki profesionalac.
Moraš biti univerzalac, pomagati braći u nevolji, što rek'o gospodin Bikić 'otvarati im oči'Principatus je napisao/la:Nego jedno pitanje za Virtu4la i Bosanca. Otkad ste vi to postali psihijatri?
Olabavio mu lanac nesto..Protiv onih azijskih jadnika je napravio biciklo pa pao na guzicu..-Paja je napisao/la:Ovaj igrac me najvise odusevljava kad uradi ono svoje efektno bicikloPa na njegovu izvedbu bicikla ne bi pao prosjecan igrac sa termina a kamoli neki profesionalac.
Misliš ovaj lanac?Inter1977 je napisao/la:Olabavio mu lanac nesto..Protiv onih azijskih jadnika je napravio biciklo pa pao na guzicu..![]()
![]()
![]()
![]()
Jos malo da vjezba pa ce biti kao C. Ronaldo....
![]()
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, legendarnadruga, Rosicky i 13 gostiju.