Kandidadti za skupštinu, nemaju momci veze sa ovim forumom ni ovim kandidatima ispred 1921.ba, kažem samo ko se sve gura da bude u skupštinilijevapolutka je napisao/la: ↑19 dec 2019, 21:26?Radmilo87 je napisao/la: ↑19 dec 2019, 21:19Po čemu? oko 127 prijava je info od prije par dana, a sada je sigurno još više, za 54 delegata realno nije malo, a još 4 dana ima za prijave, nigdje ni od koga nisam čuo da je zainteresiranost loša, prvi put cujem od tebe iskreno, i baš me čudi onako
Nego ovaj forum je morao i trebao imati svoje kandidate - irfo, braco, mohikanac, virtul, vjerujem da bi dobili podršku i da bi se progurali u skupštinu, ovako puno priče a ništa konkretno, dok sa druge strane prijavljuju levati ispred pojedinaca koji u životu nisu otišli na stadion, jedan matematičar balavac i momčić kojeg fudbal nije nikada interesovao ali eto hoće da bude u skupštini najveceg i najtrofejnijeg kluba u državi
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
MIHAJLOVIĆ !
- lijevapolutka
- Kontakt:
Nadam se da će komisija za odabir kandidata uraditi i procijeniti ko stvarno treba da bude u Skupštini. Da ne budu samo klimači glavama i aplauderiRadmilo87 je napisao/la: ↑19 dec 2019, 21:34Kandidadti za skupštinu, nemaju momci veze sa ovim forumom ni ovim kandidatima ispred 1921.ba, kažem samo ko se sve gura da bude u skupštinilijevapolutka je napisao/la: ↑19 dec 2019, 21:26?Radmilo87 je napisao/la: ↑19 dec 2019, 21:19
Po čemu? oko 127 prijava je info od prije par dana, a sada je sigurno još više, za 54 delegata realno nije malo, a još 4 dana ima za prijave, nigdje ni od koga nisam čuo da je zainteresiranost loša, prvi put cujem od tebe iskreno, i baš me čudi onako
Nego ovaj forum je morao i trebao imati svoje kandidate - irfo, braco, mohikanac, virtul, vjerujem da bi dobili podršku i da bi se progurali u skupštinu, ovako puno priče a ništa konkretno, dok sa druge strane prijavljuju levati ispred pojedinaca koji u životu nisu otišli na stadion, jedan matematičar balavac i momčić kojeg fudbal nije nikada interesovao ali eto hoće da bude u skupštini najveceg i najtrofejnijeg kluba u državi
moSa ljoŽe
Upravo sam nedavno i pisao o tome, prvo što nam ne trebaju krtice a drugo klimači i aplauderi - poslušnici, jer ne treba zaboraviti zadnje skupštine, prvenstveno one u junu kada je sudbina kluba bila u rukama delegata a pojedinci se nisu udostojili ni doći na istu, neki planski a neki zbog kurcobolje, pa skupština bi na ivici kvoruma, i nova uprava se na jedvite jade tada izabra, da ne spominjem priče koje su plasirali ti isti delegati prije skupštine, isto važi i za onu održanu 17.12.2018, kojim ciljevima, odnosno čijim ciljevima i interesima su se vodili samo oni znaju, Željinim sigurno nisu
MIHAJLOVIĆ !
Zna se ko bira delegate

Kod mene mogu samo podobni a ne sposobni

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kako i na koji nacin mi, aktivni clanovi kluba, mozemo glasati/birati clanove skupstine ? Imamo li uopste pravo ikakvog glasa 

Šta kažu kone za Sadikua, otpad od igraca
A do jučer njega i onog drugog malog ukivali u zvijezde, najveci talenti u historiji kluba im bili, pa bh fudbala, i sad odjednom ne valja

A do jučer njega i onog drugog malog ukivali u zvijezde, najveci talenti u historiji kluba im bili, pa bh fudbala, i sad odjednom ne valja

MIHAJLOVIĆ !
100.000 KM slijece na racun od Grada Sarajeva u 2020
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ako bude pametan pa učio od Bogija i slušao savjete najboljeg, možda bude bešto od njega. Sadik.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
- desnibocni
- Kontakt:
Brate, to su tvoje i moje pare, njegove najmanje... Frka je sto svaki put napisu kao da je dao iz svog dzepa, a ne iz budzeta. Samo neka levat daje...
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
- lijevapolutka
- Kontakt:
Hvala mu. Al iskreno šta znači 100.000 za jedan klub. Da smo, uz dužno poštovanje, Vratnik, Vrbanjusa, Dobrinja to bi bilo extra. Pa organizacija jedne utakmice kosta oko 30 milja
moSa ljoŽe
100.000 nista ne znaci, kad pogledas na nase godisnje troskove. Fakticki je sramotno kad se pogleda koliko klubovi iz regiona dobiju.lijevapolutka je napisao/la: ↑20 dec 2019, 10:00Hvala mu. Al iskreno šta znači 100.000 za jedan klub. Da smo, uz dužno poštovanje, Vratnik, Vrbanjusa, Dobrinja to bi bilo extra. Pa organizacija jedne utakmice kosta oko 30 milja
Tristan10 je napisao/la: ↑20 dec 2019, 10:49100.000 nista ne znaci, kad pogledas na nase godisnje troskove. Fakticki je sramotno kad se pogleda koliko klubovi iz regiona dobiju.lijevapolutka je napisao/la: ↑20 dec 2019, 10:00Hvala mu. Al iskreno šta znači 100.000 za jedan klub. Da smo, uz dužno poštovanje, Vratnik, Vrbanjusa, Dobrinja to bi bilo extra. Pa organizacija jedne utakmice kosta oko 30 milja
Ne treba ti region, Sloboda dobija preko milion, a dva najveća kluba u BiH po 100 hiljada...

Pa ono klizalište košta više od 100.000 km.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- mohikanac12
- Kontakt:
Jos ako uporedis budzete kantona, plače ti se. U godinama poslije rata ovo o cemu pricamo je jedan od glavnih razloga zasto smo zadnja rupa na svirali na fudbalskoj mapi. Sistematski se zanemarivao fudbal i sport opcenito.
Željo je trenutno na sudu sa poreznom, imamo potpisan reprogram na porez od cini mi se 03-2013 i kada je Miske usao u klub hladno nam zovne poreznu koja uz njegovu pomoc nađe jos nekakva dva miliona. Sabrali nam ljudi porez za sve racune koje smo placali, da ne govorimo o tome kako nam dva puta naplacuju bukvalno isto.
Nedavno je oboren zakon za drugacije oporezivanje sportskih klubova. Mrtvi hladni ostave klubovima koji jedva opstaju namete koji evidentno guse ne samo sport, vec cijelu drzavu.
Naredna je izborna, vidjecemo koliko ce uletit za Jug. A sto posto se ide sa njegovom gradnjom, sa njima ili bez njih. Zapamticemo im ko, sta i koliko.
Željo je trenutno na sudu sa poreznom, imamo potpisan reprogram na porez od cini mi se 03-2013 i kada je Miske usao u klub hladno nam zovne poreznu koja uz njegovu pomoc nađe jos nekakva dva miliona. Sabrali nam ljudi porez za sve racune koje smo placali, da ne govorimo o tome kako nam dva puta naplacuju bukvalno isto.
Nedavno je oboren zakon za drugacije oporezivanje sportskih klubova. Mrtvi hladni ostave klubovima koji jedva opstaju namete koji evidentno guse ne samo sport, vec cijelu drzavu.
Naredna je izborna, vidjecemo koliko ce uletit za Jug. A sto posto se ide sa njegovom gradnjom, sa njima ili bez njih. Zapamticemo im ko, sta i koliko.

Zadnja izmjena: mohikanac12, dana/u 20 dec 2019, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
u vezi cega smo na sudu, da nam smanje ovaj ostatak duga ? koliki je uopste ostatak duga ako znas ?
FKŽ !
- mohikanac12
- Kontakt:
Imas to na netu, guglaj ili sacekaj profesionalca @Bracu da nam postavi.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ukupan dug Plavih iznosi 7,8 miliona KM na dan 31. decembar prošle godine, a od ranije je poznato da se najveći dio (oko 73 posto) ovih obaveza odnosi na ukalkulisani i stvarno utvrđeni dug prema poreskoj upravi koji klub redovno servisira.
Evo ti izvještaj
https://media.fkzeljeznicar.ba/2019/05/ ... estaja.pdf
Evo ti izvještaj
https://media.fkzeljeznicar.ba/2019/05/ ... estaja.pdf
Kad ce to klub otplatiti obzirom da se opet ulazi u nove kredite za mir u klubu ? A ovamo se masta o kojekakvim igracima, ekipi za titulu, najavljuje se novi jug za sto godisnjicu ?

Mjau !
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Sta to i Zrinjski kao i mi dobije samo 100k ? Ne bih rekao vala...alacious je napisao/la: ↑20 dec 2019, 11:01Tristan10 je napisao/la: ↑20 dec 2019, 10:49100.000 nista ne znaci, kad pogledas na nase godisnje troskove. Fakticki je sramotno kad se pogleda koliko klubovi iz regiona dobiju.lijevapolutka je napisao/la: ↑20 dec 2019, 10:00Hvala mu. Al iskreno šta znači 100.000 za jedan klub. Da smo, uz dužno poštovanje, Vratnik, Vrbanjusa, Dobrinja to bi bilo extra. Pa organizacija jedne utakmice kosta oko 30 milja
Ne treba ti region, Sloboda dobija preko milion, a dva najveća kluba u BiH po 100 hiljada...![]()
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Trenutno korisnika/ca: imekorisnicko, Orvel i 110 gostiju.