NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA 2019/2020
Zar nije lose da clan velike trojke propusti mec?
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Kakva defanzivna klinika Davisa 
Duds nema šta tražit na parketu ovdje, glavni i odgovorni za ovaj minus.

Duds nema šta tražit na parketu ovdje, glavni i odgovorni za ovaj minus.
Lakersi su karine prave vidi se to na kilometar na šta ce liciti kad dođu odlucujuci momenti
Ma Bucksi ubjedljivo prvi favoriti istoka, odlicna ekipa nema sta.
A i LBJ i Davis ocajno usli u tekmu, 1-12 zajedno.
A i LBJ i Davis ocajno usli u tekmu, 1-12 zajedno.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Vrhunske odbrane na obje strane, ako isključimo onu sekvencu Hilla. Ante je ipak zvijerčina, Davis ga možda može usporiti, ostali nemaju ni promil šanse.
1921
A otkad giannis puca trojke kao Steph?
-
- Kontakt:
Kakav defanzivni raspad bez ADa 

Kakva katastrofa su ovi Lakersi, ovo mi je prva utakmica da ih gledam ove sezone i toliko su šuplji da nije realno da sam se naslušao milijardu glasova da su glavni favoriti za osvajanje..
Vidi se da ti je prva.
15.10.2013.
Eh kad bi se svaku utakmicu moglo igrati protiv Pelicansa, Hawksa, Orlanda itd itd.
@igrajlopte 🐦
Vi kao da su vam Lebron i AD očevi i odlucujete da zatvarate oči na ovu lakrdiju od ekipe pa ovo nece osvojiti nikad, al' nikad.
Logika je da mi je prva necu ih gledat protiv krš ekipa tacnije lazem gledo sam prvu naravno.
Mada mogu se oni vratiti ovdje i hoce samo poenta moje kritike je da su mi sve pokazali ono što sam vec znao ranije trebaju ti druge stvari pored ove dvojice to ovi nemaju.
Logika je da mi je prva necu ih gledat protiv krš ekipa tacnije lazem gledo sam prvu naravno.
Mada mogu se oni vratiti ovdje i hoce samo poenta moje kritike je da su mi sve pokazali ono što sam vec znao ranije trebaju ti druge stvari pored ove dvojice to ovi nemaju.
Evo pocela je druga ekipa da odgovara.
Danny 

Hajde što Ante dobija faulove kao Harden vec što igra kao da su djeca na suprotnoj strani to je komedija
Joj faula 

lazni grk prejak,jos mu fali jak PO da s pravom mozemo reci da je najbolji kosarkas danasnjice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.