Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Čekamo da objave koga je Sabrina od igrača uhvatila pod tušem? Zašto je Lazić psovao Husrefu majku? Zašto Husref nije dobio otkaz u prvih pet kola kako je najavljeno i koji su igrači bojkotovali trenera? 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Evo citat, da se upiškiš.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hahah yebo majku ja budale, ja ovo napisao prije 3 dana i on sad to pronasao.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Eto sta ti je zivot. Salju im sudije a nekada su njih slali sudijama.
Druze tito vrati nam se vrati

Ja sam čuo da neki mlađahni nogometaš trese kitom Sabrinu ne znam jeli istinaHordasOdMalena je napisao/la: ↑19 dec 2019, 15:24Čekamo da objave koga je Sabrina od igrača uhvatila pod tušem? Zašto je Lazić psovao Husrefu majku? Zašto Husref nije dobio otkaz u prvih pet kola kako je najavljeno i koji su igrači bojkotovali trenera?![]()
MIHAJLOVIĆ !
Jesil to ljubomoran?Radmilo87 je napisao/la: ↑19 dec 2019, 21:59Ja sam čuo da neki mlađahni nogometaš trese kitom Sabrinu ne znam jeli istinaHordasOdMalena je napisao/la: ↑19 dec 2019, 15:24Čekamo da objave koga je Sabrina od igrača uhvatila pod tušem? Zašto je Lazić psovao Husrefu majku? Zašto Husref nije dobio otkaz u prvih pet kola kako je najavljeno i koji su igrači bojkotovali trenera?![]()
-
- Kontakt:
Kad će balijanderi iz saveza kazniti ustašluk iz ŠB ?
Zaboravilo se to vec sve, uigrana praksa.Convicts1988 je napisao/la: ↑20 dec 2019, 08:55Kad će balijanderi iz saveza kazniti ustašluk iz ŠB ?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa i cilj nam je afirmisanje akademaca, ne vidim problem nigdje.Radmilo87 je napisao/la: ↑19 dec 2019, 21:59Ja sam čuo da neki mlađahni nogometaš trese kitom Sabrinu ne znam jeli istinaHordasOdMalena je napisao/la: ↑19 dec 2019, 15:24Čekamo da objave koga je Sabrina od igrača uhvatila pod tušem? Zašto je Lazić psovao Husrefu majku? Zašto Husref nije dobio otkaz u prvih pet kola kako je najavljeno i koji su igrači bojkotovali trenera?![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
"I tata bi sine"ElCartel11 je napisao/la: ↑20 dec 2019, 13:26Pa i cilj nam je afirmisanje akademaca, ne vidim problem nigdje.Radmilo87 je napisao/la: ↑19 dec 2019, 21:59Ja sam čuo da neki mlađahni nogometaš trese kitom Sabrinu ne znam jeli istinaHordasOdMalena je napisao/la: ↑19 dec 2019, 15:24Čekamo da objave koga je Sabrina od igrača uhvatila pod tušem? Zašto je Lazić psovao Husrefu majku? Zašto Husref nije dobio otkaz u prvih pet kola kako je najavljeno i koji su igrači bojkotovali trenera?![]()
Mostar u srcu, Velež do groba
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Cuj najveci ugovor, jbt kakav je to naslov, a u tekstu nigdje detalja od istog.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Čestitke Željezničaru, ljudi rade posao.
- mohikanac12
- Kontakt:
Hvala.

Tek smo poceli.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Macron veći i od Turkish Airlines. Golemo. GOLEMO
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Dobro sto Zeljo zna koliko Sarajevo dobija od Nike i Zrinjski od istog Macron 

-
- Kontakt:
Mislim na stranu sve kakav je god sponzorski ugovor, želim i ja čestitati Željezničaru na gradnji stadiona pa nadalje sve do sponzorskih ugovora. Kada je utakmica sa bilo kim usijane su glave, ali fino je da pored svega na svakakve nacine se traze ulaganja u sport. Moj Velež svaki dan raste nevjerovatnom brzinom i ponosan sam na to, ali svako ulaganje u naš sport treba da se pozdravi, ma kakav god način bio finansiranja istog.
Ti si naša ljubav jedina!
-
Ja se samo pitam, jel 'moguce da niko ne glasa za ovog mentola Mohikanca/Dokoljenka na glasanju za kantu godine?
Covjek vrijedja gdje stigne, na 50 tema, 199 bodova vidim imao u prvom krugu!
Nebitno za koji klub ko navija, ovaj lik je najveci mentol na forumu koji se ikad pojavio.
Frajer fakat nije cist u glavi, angazovalo se njih 10 mentola glasaju protiv nekog momka za kojeg nikad nisam ni cuo, sa 3 profila lazna jedan glasa 3 puta, pa je rezultat zasad tu negdje.
Idite ljudi glasajte, da ne sramotimo kolektivno ostatak foruma.
Covjek vrijedja gdje stigne, na 50 tema, 199 bodova vidim imao u prvom krugu!
Nebitno za koji klub ko navija, ovaj lik je najveci mentol na forumu koji se ikad pojavio.
Frajer fakat nije cist u glavi, angazovalo se njih 10 mentola glasaju protiv nekog momka za kojeg nikad nisam ni cuo, sa 3 profila lazna jedan glasa 3 puta, pa je rezultat zasad tu negdje.
Idite ljudi glasajte, da ne sramotimo kolektivno ostatak foruma.
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 23 dec 2019, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
- grbavicka1921
- Kontakt:
agree!fudbalfudbal je napisao/la: ↑20 dec 2019, 14:45Mislim na stranu sve kakav je god sponzorski ugovor, želim i ja čestitati Željezničaru na gradnji stadiona pa nadalje sve do sponzorskih ugovora. Kada je utakmica sa bilo kim usijane su glave, ali fino je da pored svega na svakakve nacine se traze ulaganja u sport. Moj Velež svaki dan raste nevjerovatnom brzinom i ponosan sam na to, ali svako ulaganje u naš sport treba da se pozdravi, ma kakav god način bio finansiranja istog.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
A realno gdje nisu

Naravno glupo je kad se pretjera u nekim određenim stvarima, ali malo bi mi i mlako bilo bez usijanja

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.