Kanta godine.
KANTA GODINE - Diskusije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: KANTA GODINE - Diskusije
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
Moronu, sta sam se sjebao?Wes je napisao/la: ↑19 dec 2019, 20:13a ipak si shevchet a ne brat, sjeba se ti maloallsportsfan je napisao/la: ↑19 dec 2019, 20:12Jadnice, svako ko klikne na tebe vidi da imas 32 posta za 6 mjeseci i da nisi nikad pisao na AC MILAN temi!
Toliko o tome ko laze, ja ili vi.
Kakav psihopata, koji ti je ovo account od 3-4 sa kojih si glasao?
Smradino!
Kakav bolesnik.
Idi glasaj i sa 5-og acc, ovaj Donnie Cmarko ce ti omoguciti svakako!
hahahahah kakav idiot eto sam je sebe izdao..Wes je napisao/la: ↑19 dec 2019, 20:13a ipak si shevchet a ne brat, sjeba se ti maloallsportsfan je napisao/la: ↑19 dec 2019, 20:12Jadnice, svako ko klikne na tebe vidi da imas 32 posta za 6 mjeseci i da nisi nikad pisao na AC MILAN temi!
Smradino!
pa debilu možda sam pisao pod drugim nickom, šta kažeš na to? jel ti kad jedna od preostalih 57 podvojenih ličnosti na to pomislila?
- Sarrifufna
A gdje sam tu ja? Smatrao sam Sefketa bratom. Zasto, brate moj?allsportsfan je napisao/la: ↑19 dec 2019, 19:57
Jesu to ovi momci koji govore istinu Raonffa, Justin, Redbull i dr ludi ili lazu mozda, a vi sa liste ste pametni?

pocasni precjednik @ FK Formula
ja sam samo sa 3 izviniallsportsfan je napisao/la: ↑19 dec 2019, 20:15
Moronu, sta sam se sjebao?
Kakav bolesnik.
Idi glasaj i sa 5-og acc, ovaj Donnie Cmarko ce ti omoguciti svakako!
-
Kakvi jadnici.Moriarty je napisao/la: ↑19 dec 2019, 20:15hahahahah kakav idiot eto sam je sebe izdao..Wes je napisao/la: ↑19 dec 2019, 20:13a ipak si shevchet a ne brat, sjeba se ti maloallsportsfan je napisao/la: ↑19 dec 2019, 20:12
Jadnice, svako ko klikne na tebe vidi da imas 32 posta za 6 mjeseci i da nisi nikad pisao na AC MILAN temi!
Smradino!
pa debilu možda sam pisao pod drugim nickom, šta kažeš na to? jel ti kad jedna od preostalih 57 podvojenih ličnosti na to pomislila?
Glupane i moronu, ja sam rekao neka ljudi procijene ko laze, da li je buraz vas prvi vrijedjao ili vi njega, na to se odnosi nepismeni debili.
Dokaza milion na temama ima, kao i na onoj prici sa bracom iz RS-a!
NARAVNO DA SI PISAO RETARDU, KAO STO SVI GLASATE SA 2-3 ACCOUNTA, SAMO DEBIL TO NE VIDI!
Zadnja izmjena: allsportsfan, dana/u 19 dec 2019, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
ma nisi ti dobar lik opasan si po okolinu
- mohikanac12
- Kontakt:
A ko je ovaj @wes? I ovo je nekakav sizofrenicar.
Sve se plbih proziva a sport bogatih dao najvecu budalu u istoriji foruma.
Sve se plbih proziva a sport bogatih dao najvecu budalu u istoriji foruma.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Donnie Darko i Sarmelino dva najveća moda foruma ikad
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma sarma,visi tu 00-24 isto banovan.Moli raju po pp da epa izglasaju za kantu,budaletina teska.mohikanac12 je napisao/la: ↑19 dec 2019, 20:21A ko je ovaj @wes? I ovo je nekakav sizofrenicar.
Sve se plbih proziva a sport bogatih dao najvecu budalu u istoriji foruma.![]()
23
- mohikanac12
- Kontakt:
GOAT je napisao/la: ↑19 dec 2019, 20:22Ma sarma,visi tu 00-24 isto banovan.Moli raju po pp da epa izglasaju za kantu,budaletina teska.mohikanac12 je napisao/la: ↑19 dec 2019, 20:21A ko je ovaj @wes? I ovo je nekakav sizofrenicar.
A znam koji je, osam razreda skole ima.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
-
Fufna, ti si posebna kategorija, ne znam kakav si bio sa burazom.Sarrifufna je napisao/la: ↑19 dec 2019, 20:18A gdje sam tu ja? Smatrao sam Sefketa bratom. Zasto, brate moj?allsportsfan je napisao/la: ↑19 dec 2019, 19:57
Jesu to ovi momci koji govore istinu Raonffa, Justin, Redbull i dr ludi ili lazu mozda, a vi sa liste ste pametni?
![]()
Ovo su momci koji su rekli istinu od rijeci do rijeci kako je bilo i stali u odbranu Sefkije i odmah su ih pacijenti sa liste sprdali i ignore, jer pricaju istinu!
Zadnja izmjena: allsportsfan, dana/u 19 dec 2019, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jesi stavio taj nick zato što guziš koze ili je nešto drugo u pitanju?GOAT je napisao/la: ↑19 dec 2019, 20:22Ma sarma,visi tu 00-24 isto banovan.Moli raju po pp da epa izglasaju za kantu,budaletina teska.mohikanac12 je napisao/la: ↑19 dec 2019, 20:21A ko je ovaj @wes? I ovo je nekakav sizofrenicar.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ma meni je zao ljudi poput njega redbula,hellera...mohikanac12 je napisao/la: ↑19 dec 2019, 20:23GOAT je napisao/la: ↑19 dec 2019, 20:22Ma sarma,visi tu 00-24 isto banovan.Moli raju po pp da epa izglasaju za kantu,budaletina teska.mohikanac12 je napisao/la: ↑19 dec 2019, 20:21A ko je ovaj @wes? I ovo je nekakav sizofrenicar.
A znam koji je, osam razreda skole ima.
23
- mohikanac12
- Kontakt:
Sefchet uzima autisticnog @redbulla za svjedoka. T3k sada vidim da je lud.

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
O yebem ti suncemohikanac12 je napisao/la: ↑19 dec 2019, 20:26Sefchet uzima autisticnog @redbulla za svjedoka. T3k sada vidim da je lud.
![]()
![]()
![]()

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Sarrifufna
Tako je. Ja sam poseban, jer jedini znam istinu. Eto koliko sam ti bio blizak sa bratom. Kao sto ti nikada nisi i neces biti. Zam i da si piskio u krevet, a lagao i svaljivao na Sefketa. On se sa tim traumama jos nikada nije izborio. Ti si prava kanta, a ne on.
Dakle, da vam otkrijem tajnu, vrijeme je dok se nije zakrvilo...
Sefket je ustvari Jason Smilović (hrvatski korjeni, op.a. pogledati temu na ovom forumu Koja je najuspjesnija drzava regiona u sportu?). On je scenarista za jedan od nadolazecih filmova Leonarda Di Capria.

Dakle, da vam otkrijem tajnu, vrijeme je dok se nije zakrvilo...
Sefket je ustvari Jason Smilović (hrvatski korjeni, op.a. pogledati temu na ovom forumu Koja je najuspjesnija drzava regiona u sportu?). On je scenarista za jedan od nadolazecih filmova Leonarda Di Capria.
Dakle, radi se o nevidjenom marketinsko-botovskom triku. Ne nasjedajte.Naime, slavni će Leo u novom filmu 'The Crowded Room' utjeloviti lika koji pati od ozbiljnog psihičkog poremećaja - u jednome tijelu nalazi se čak 24 ličnosti.

pocasni precjednik @ FK Formula
Zovi šećfo i tih 20 da se preko sinapse priključe
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
sto lazete u devetogodisnju sam iso