KANTA GODINE - Diskusije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- mohikanac12
- Kontakt:
Re: KANTA GODINE - Diskusije
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑19 dec 2019, 19:32Reci bratu da je pichka ne smije se sam obračunati
Ja ga cekao, nije smio da dođe. Ubio bi ga ko vola.u kupusu.
Na spominji moje ime uzalud, nemoj da ti prijetim bezveze! Jel' jasno?!allsportsfan je napisao/la: ↑19 dec 2019, 19:57Cisto da urvrdimo gradivo:
..Mohikanac 12 i
Kakvi bolesnici!
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Shevchet je vise puta pokazao da je mentalno nestabilna ličnost koja pati za društvenim priznanjem i prihvatanjem a tačno se brinem šta će biti s njega ako bude izglasan kao kanta godine.
Čovjek sam sebe citira i traži da i ostatak foruma aplaudira njegovim prognozama
sad još imamo i podvojenu ličnost aka fake buraza još malo i počet će halucinirat ljude s ove liste.
Čovjek sam sebe citira i traži da i ostatak foruma aplaudira njegovim prognozama

shevchet je napisao/la: ↑28 avg 2019, 17:48shevchet je napisao/la:
Kao "bust" Zverev sam skoro siguran, a možda neko i od ovih nadrizvijezda Tsitsipas, Felix, Thiem...
3/4 OUT
Lagano ih Shevchet poslao kući u prvom kolu, jedino Zverev se izmigoljio u 5 setova, jedva nekako...
Eto šta je ovaj forum, qarina jedna obična!
Svi će odgovoriti, trollati, replicirati neke kretenizme, ali ovakvu "science fiction" prognozu, niko ne spominje...
Da nije smiješno, bilo bi žalosno!
shevchet je napisao/la: ↑27 avg 2019, 23:32Ne kaže se ode i Thiem, nego BRAVO Shevchete na tako hrabroj i majstorskoj prognozi !BosniaBoston je napisao/la:Ode thiem
Mislim, najaviti tri top 10 igrača kao "bust" na GS, a da dvojica ispadnu odmah u 1.kolu, vjeruj ne dešava se često.
Nisam vidio to dugo ni od priznatih teniskih stručnjaka...
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne smije mi se javiti, vjerovatno je dospio snimak mog duela sa Sarielom do njega pa mlati uprazno ovako
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
ne znam jel ikad bilo bolje kampanje za kantu od ove jebote, svaka cast
Šta ovo raja priča da ste ti i buraz pič.ke pa niste smjeli doć na dogovorenu tuču ? Đe su ta mooda u RL šefćet familijo ?allsportsfan je napisao/la: ↑19 dec 2019, 19:57Cisto da urvrdimo gradivo:
Spisak od 10-15 bolesnika koji vrijedjaju ljude pa glume zrtve po forumu kad im se uzvrati, davno zapisano:
Beduin, Rope, Fantasista, MuhaMilanez, LegendKiller, Heller, DsCile, StevieG, Memija, Osim13, GOAT, Epidaurus, Mohikanac 12 i jos 2-3 imena
Evo nek uporede ljudi, jel konstantno ovi likovi pisu i pljuju, a davno napisan post.
Konstantno se javljaju isti likovi navedeni davno na listi, uz dodatak par duplih profila.
Vrijedjaju iz cista mira, podjebavaju i kad im se odgovori nakon 100 provokacija i uvreda, placu kako je Sefket njih vrijedjao!
Mislite normalni ljudi nisu skontali?
Idite na lijecenje bolesnici i nadjite si zivot izvan foruma jadnici!
Kakvi bolesnici!
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
shevchetu pic.ko otkud ti pravo da me nazivaš nekakvim lažnim profilom?! znaš ti dobro ko sam ja sa teme milana
- Nail for Real
- Kontakt:
Previse ozbiljno se shvatilo ovo
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Samo da kazem da mi je sarmel piso u pp da glasam za epa i shevkiju za kantu godine.
23
Jyebavanje Sefke u zdrav mozak?
Nullius in verba
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kakav bolid

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
nagriza mu klačpojnts mozak ****
-
Jadnice, svako ko klikne na tebe vidi da imas 32 posta za 6 mjeseci i da nisi nikad pisao na AC MILAN temi!
Toliko o tome ko laze, ja ili vi.
Kakav psihopata, koji ti je ovo account od 3-4 sa kojih si glasao?
Smradino!
a ipak si shevchet a ne brat, sjeba se ti maloallsportsfan je napisao/la: ↑19 dec 2019, 20:12Jadnice, svako ko klikne na tebe vidi da imas 32 posta za 6 mjeseci i da nisi nikad pisao na AC MILAN temi!
Toliko o tome ko laze, ja ili vi.
Kakav psihopata, koji ti je ovo account od 3-4 sa kojih si glasao?
Smradino!
Helćo glasaj i preko Penaltikya, tehnički ne kršiš pravila.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.