NAKACI SE TI SHEVCETU NA KARDAN
KANTA GODINE - Diskusije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: KANTA GODINE - Diskusije
Intelektualac ne konta da mu se glas ne racuna posto je registrovan poslije 1.maja
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Moj nek se broji kao 4 glasa jer sam samo za njeg glaso.BosniaBoston je napisao/la: ↑19 dec 2019, 19:41Intelektualac ne konta da mu se glas ne racuna posto je registrovan poslije 1.maja
23
-
Kakav si ti jadnik i licemjer, mjesecima si lizao supcic burazu na tenis temi, a sad si medju glavnim kretenima pljuvacima!BosniaBoston je napisao/la: ↑19 dec 2019, 19:41Intelektualac ne konta da mu se glas ne racuna posto je registrovan poslije 1.maja
Sto mu to sve nisi rekao dok je bio na forumu, nego si fol dobar bio sa njim?!?
Kakva smradina i ljiga!
Meni je tebe i takvih zao druze!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nisam nikad,cak stavise on se sukobio sa mnomallsportsfan je napisao/la: ↑19 dec 2019, 19:45Kakav si ti jadnik i licemjer, mjesecima si lizao supcic burazu na tenis temi, a sad si medju glavnim kretenima pljuvacima!BosniaBoston je napisao/la: ↑19 dec 2019, 19:41Intelektualac ne konta da mu se glas ne racuna posto je registrovan poslije 1.maja
K
akva smradina i ljiga!
@GOAT nisam mislio na tebe
#Punoljetstvo
Ko za burazov šupak još govori šupčić?

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
Hahahaha, koga bolan lazes?BosniaBoston je napisao/la: ↑19 dec 2019, 19:45Nisam nikad,cak stavise on se sukobio sa mnomallsportsfan je napisao/la: ↑19 dec 2019, 19:45Kakav si ti jadnik i licemjer, mjesecima si lizao supcic burazu na tenis temi, a sad si medju glavnim kretenima pljuvacima!BosniaBoston je napisao/la: ↑19 dec 2019, 19:41Intelektualac ne konta da mu se glas ne racuna posto je registrovan poslije 1.maja
K
akva smradina i ljiga!
@GOAT nisam mislio na tebe
Hoces da ti nadjem dokaz, sjecam se kao danas kad sam to citao!
On se nikad nije sukobio sa tobom, nego te on opomenuo da si ljiga od covjeka sto pricas iza ledja jedno a u facu drugo, a ti se pravdao i gladio odnose i od tada si normalan bio.
Smradu!
Zadnja izmjena: allsportsfan, dana/u 19 dec 2019, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Možda ga meću jedan drugom pa mu tepa.
-
Kome ?allsportsfan je napisao/la: ↑19 dec 2019, 19:50Znas ti kome ti mecemo i buraz i ja, ne moras nagadjati!![]()
jeboteala zvacu mirsu
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sloppy seconds.Autogolallsportsfan je napisao/la: ↑19 dec 2019, 19:50Znas ti kome ti mecemo i buraz i ja, ne moras nagadjati!![]()
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 19 dec 2019, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
Hajde neko abdejt listu,da sarmel i osim sa laznih profila poguraju shecku ako zatreba.
23
Šefćo našao život van foruma, još buraz da nađe i biće to dobro
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zašto se Ševćet ne uključi u raspravu. Il leži ko Pantelija u stanju šoka?
Nullius in verba
Sta kome nije jasno?BosniaBoston je napisao/la: ↑19 dec 2019, 19:15Pismeni redbullValjda izdrzi stream, posto je besplatno ovo ne znam koliko podrzaje gledaoca u isto vrijeme.![]()
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
Cisto da urvrdimo gradivo:
Spisak od 10-15 bolesnika koji vrijedjaju ljude pa glume zrtve po forumu kad im se uzvrati, davno zapisano:
Beduin, Rope, Fantasista, MuhaMilanez, LegendKiller, Heller, DsCile, StevieG, Memija, Osim13, GOAT, Epidaurus, Mohikanac 12 i jos 2-3 imena poput Darka, Wesa i sl, mada su to skoro sve isti ljudi!
Evo nek uporede ljudi, jel konstantno ovi likovi pisu i pljuju, a davno napisan post.
Konstantno se javljaju isti likovi navedeni davno na listi, uz dodatak par duplih profila.
Vrijedjaju iz cista mira, podjebavaju i kad im se odgovori nakon 100 provokacija i uvreda, placu kako je Sefket njih vrijedjao!
Jesu to ovi momci koji govore istinu Raonffa, Justin, Redbull i dr ludi ili lazu mozda, a vi sa liste ste pametni?
Mislite normalni ljudi nisu skontali?
Idite na lijecenje bolesnici i nadjite si zivot izvan foruma jadnici!
Kakvi bolesnici!
Spisak od 10-15 bolesnika koji vrijedjaju ljude pa glume zrtve po forumu kad im se uzvrati, davno zapisano:
Beduin, Rope, Fantasista, MuhaMilanez, LegendKiller, Heller, DsCile, StevieG, Memija, Osim13, GOAT, Epidaurus, Mohikanac 12 i jos 2-3 imena poput Darka, Wesa i sl, mada su to skoro sve isti ljudi!
Evo nek uporede ljudi, jel konstantno ovi likovi pisu i pljuju, a davno napisan post.
Konstantno se javljaju isti likovi navedeni davno na listi, uz dodatak par duplih profila.
Vrijedjaju iz cista mira, podjebavaju i kad im se odgovori nakon 100 provokacija i uvreda, placu kako je Sefket njih vrijedjao!
Jesu to ovi momci koji govore istinu Raonffa, Justin, Redbull i dr ludi ili lazu mozda, a vi sa liste ste pametni?
Mislite normalni ljudi nisu skontali?
Idite na lijecenje bolesnici i nadjite si zivot izvan foruma jadnici!
Kakvi bolesnici!
Zadnja izmjena: allsportsfan, dana/u 19 dec 2019, 20:01, ukupno mijenjano 2 puta.
nije ti akaunt dovoljno star da glasas kako ti brat nije reko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.