U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Ovaj mali Hasic je bas filmski glup, i on i roditelji mu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gledam i ne vjerujem
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Od svih nasih sportasa i njihovih glupih poteza, ovaj Hasicev je daleko najgluplji.
-
- Kontakt:
Sta je bilo?
et ipak potpisuje sljedece sedmice i ide odmah na posudbu
Meni je najveci problem sa njim sto misle da vise vrijedi nego sto pokazuje. Bile su one utakmice u19 reprezentacije, i meni je izgledao ocajno. Trom i spor a hoce da dribla. Sve se pitao, svakao lopta je morala ici preko njega, a nije imao kapacitet nesto da pokaze. Zna izvoditi prekide, to je jedino sto sam vidio od njega. Ali eto imaju ljudi koji su nesto vidili u njemu koji sigurno znaju bolje.
Avci se ne slaze, kaze da je bolji od visce:-)Tristan10 je napisao/la: ↑19 dec 2019, 11:50Meni je najveci problem sa njim sto misle da vise vrijedi nego sto pokazuje. Bile su one utakmice u19 reprezentacije, i meni je izgledao ocajno. Trom i spor a hoce da dribla. Sve se pitao, svakao lopta je morala ici preko njega, a nije imao kapacitet nesto da pokaze. Zna izvoditi prekide, to je jedino sto sam vidio od njega. Ali eto imaju ljudi koji su nesto vidili u njemu koji sigurno znaju bolje.
sad koliko je to relevantno, ne znam:-)
izgubi brat godinu u jako kriticnom periodu karijere..sad ga po ovom pisanju dobise za sitan novac, salju ga na posudbu i ko zna na sta ce to sve izaci.
valjda ne postane novi cajic pa se zakuje po turskoj cvajti.
Ma nasukali ih Turci. Uzeli ih na njihovu pohlepu. Obecavali kule i gradove i sad nakog godinu dana kad je doslo vrijeme da se potpise oni njega uvijetuju. Ne vjerujem da je dobio nesto aman bolji ugovor nego sto je mogao dobiti i u Dinamu.
Čim je on kao "talent" odlučio otići za parama u smiješnu tursku ligu, sve je jasno koliko dasaka ima u glavi.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Postoje lige koje su dobre za mlade igrače i postoje one koje su kurchina. TL je kurchina.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ne znam sto ljudi toliko ulaze u privatne stvari i njihove odluke, umjesto da se drze neke analize njegove igre, sto bi trebalo da bude bitno.
provjeri ttansfere mladih igraca iz turske lige zadnje 3 godine, seriju a pratim pa cu reci da su under i cetin u Romi, demiral u Juventusu, elmas napoli, muldur sassuolo itd
searija a je opasno zagrizla za tursku ligu
Tako je. Ja vjerujem da i Hadziahmetovic moze do Serie A ako zadrzi kontinuitet.
pa između ostalog tu je i naš rijad bajano koji je presao u jednom vecem transferu za udinese, to sto se on osramotio je njegova stvar
sace reci neko da je Hrvatska liga je li kompetentnija po tom pitanju od turske, a evo npr ovaj petkovic je dosao u veronu i varirao izmedju tribine i klupe, pa se vratio u dinamo prosllu zimu i sada je izgleda prvi hrvatski napadac za koga je zainteresovana barselona kao..
sace reci neko da je Hrvatska liga je li kompetentnija po tom pitanju od turske, a evo npr ovaj petkovic je dosao u veronu i varirao izmedju tribine i klupe, pa se vratio u dinamo prosllu zimu i sada je izgleda prvi hrvatski napadac za koga je zainteresovana barselona kao..
Zadnja izmjena: Varg, dana/u 19 dec 2019, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
- ASD
- Kontakt:
Nema se para za skupe zvijezde kao prije. To je šansa mladih igrača.
uglavnom ako je kvalitet igrat ce u besiktasu za godinu dvije, i lahko preci u neki top klub, ako nije - neće
neće tebe ni dinamo cekati ako vide da nema od tebe nista vec nogirati kao hodzica
elmas je uradio upravo ovo sto je ajdin, odbio dinamo i potpisao za fener sa 18g iz rabotnickog, sada je skoro prvotimac Napolija sa 20 godina... da je ovo sa transferom glatko islo bila bi naravno veca sansa za ajdina da ide tim putem, ali ne znamo jos nista
neće tebe ni dinamo cekati ako vide da nema od tebe nista vec nogirati kao hodzica
elmas je uradio upravo ovo sto je ajdin, odbio dinamo i potpisao za fener sa 18g iz rabotnickog, sada je skoro prvotimac Napolija sa 20 godina... da je ovo sa transferom glatko islo bila bi naravno veca sansa za ajdina da ide tim putem, ali ne znamo jos nista
Zadnja izmjena: Varg, dana/u 19 dec 2019, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
Porediti HNL i TL je isto kao da poredis Opel i Audi.
Od ulaganja, infrastrukture, igraca, medijske propracenosti. Ako si vrhunski talent, nikakav problem da zavrsis u najboljim klubovima recimo Seria A.
Problem je sto mi napravimo hajp od nekih nasih igraca, pa mislimo da su nesto vise nego jesu. Realnost je sasvim drugacija.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Uradio upravo ovo? Ne sjecam se da je Elmas godinu dana prestao igrati fudbalVarg je napisao/la: ↑19 dec 2019, 19:08uglavnom ako je kvalitet igrat ce u besiktasu za godinu dvije, i lahko preci u neki top klub, ako nije - neće

Muldur nema veze sa turskom ligom, ocigledno ne pratis toliko