Pismeni redbullValjda izdrzi stream, posto je besplatno ovo ne znam koliko podrzaje gledaoca u isto vrijeme.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pismeni redbullValjda izdrzi stream, posto je besplatno ovo ne znam koliko podrzaje gledaoca u isto vrijeme.
On se nasao nekog nesto upoznavatimohikanac12 je napisao/la: ↑19 dec 2019, 19:08Samo da ostale forumase upoznam, @redbull je autističan. Polako sa njim.
BosniaBoston je napisao/la: ↑19 dec 2019, 19:15Pismeni redbullValjda izdrzi stream, posto je besplatno ovo ne znam koliko podrzaje gledaoca u isto vrijeme.![]()
Od stranice 50. Svi mu povucite sad glasove.BosniaBoston je napisao/la: ↑19 dec 2019, 19:04Jest tu negdje oko zadnjih 10 pocnijeDerdiyok je napisao/la: ↑19 dec 2019, 19:03Ako ne bude na zadnjih 10 stranica odustajemBosniaBoston je napisao/la: ↑19 dec 2019, 19:01
viewtopic.php?f=61&t=8240
Za to mu se mora odati priznanje,poklopio troprstase ko corbu![]()
nije armija sto je jedan bratallsportsfan je napisao/la: ↑19 dec 2019, 19:17Diskusija na spomenutoj temi počinje na 50. str i lijepo se vidi kako Sefkija kulturno razgovara kao i uvijek sa bolesnicima, a onda u nedostatku argumenata od prvog posta na 51. str bolesnici pocinju vrijedjati iz cista mira i govoriti kako treba uzimati lijekove, nije dobar i sl.
Vec vidjena bolest kao i od ovih bolesnika sa liste od 10-15 imena!
Onda kasnije dodju i lazu kako je njih neko PRVI vrijedjao!
Dovoljno govori to da je Sefket imao 43 boda u prvom glasanju a Dokurcenko ili Mohikanac 200 bodova!
Sve bodove je Sefket dobio od navedenih 5-6 likova sa AC Milan teme oko 30 koliko vidim i ostatak od jos par bolesnika i to je sve, znaci max 10 ljudi ga spomenulo na glasanju.
Ko je onda ovdje lud?!
Sad odjednom ima isto glasova kao ovaj bolesnik Dokurcenko koji je imao 200 bodova!
Zanimlivo kako glasaju sa duplih profila pacenici.
Bostone, tebe maksuz buraz pozdravlja, samo to ti je rekao, nema potrebe, dalje znas ko si i sta si.
Samo da znaju ovi idioti sto vrijedjaju, ja cu buraza braniti protiv takvih 1500 a ne 15 morona koji peovociraju i vrijedjaju, pa onda glume zrtve.
Procitali vas bolan svi na forumu!
BosniaBoston je napisao/la: ↑19 dec 2019, 19:01
viewtopic.php?f=61&t=8240
Za to mu se mora odati priznanje,poklopio troprstase ko corbu
Jedino sto su se mogli uputiti je to da si ti kreten na kvadrat, vjeruj mi na rijec Bgm!
Šta kažu mama i tata Šefćet na ovu torturu i mobing ?allsportsfan je napisao/la: ↑19 dec 2019, 19:28Jedino sto su se mogli uputiti je to da si ti kreten na kvadrat, vjeruj mi na rijec Bgm!
Metilju, udji eto na temu pa pogledaj jel jednu ruznu rijec Sefko rekao deklarisanim poCetnicima, dok nisu poceli vrijedjati u nedostatku argumenata !?
Isto kao sto i ti i moroni sa liste Vijeca Bolesnika radite mjesecima, pa placete i glumite zrtve kako je vama Sefko nesto ruzno napisao.
Kakvi jadnici!
Eto, umjesto vijeće ministara ide vijeće bolesnika, samo na vlast da dođemo
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.