Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Slabo znam tuzlaka i zeničana, skoro nikako, mora da imaju svoje IT škole i poslodavce pa nemamo kontakta, dok krajišnika, hercegovaca znam dosta.
Kakvo sam derpaša upoznao danas, tačno ću postati radikalni homofob
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nije se dzaba pjevala ona studentice iz Zenice. Cim to ode iz u neki drugi grad postaje seksualni predator.Marsal je napisao/la: ↑19 dec 2019, 16:31I ovo je istina. Od @Dexa rodica studirala sa mnom, za jednu noć u Tenu ja je vidio da se žvalji sa 3 različita lika.
Ipak, takve su Zeničanke u Sa i Tz, normalna stvar.
Na kraju, i ove iz Zdića su male mace za područje oko Maglaja i pogotovo Doboja.
Ali raja iz Zdića je mega kultura, koliko god ih znam. Sad je sa mnom počeo radit jedan iz Zavidovića momak, putuje svaki dan jbt.
Javi se da ti prosljedim koju, Sarmel nece kaze daleko mu

@Helco ako budes imo klinca koje ces mu ime nadit ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
A yebi se.

Bas sam razmisljao koja su to bosansko-ateisticka imena, pa reko da se obratim strucnoj osobi.

Ni ja ne bi pristao na tursko, arapska imena.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ma da, sve dok imaju signal BHTelecom su u fazonu 'dragi ne ide mi se bez tebe, ali eto ekskurzija je, već mi nedostaješ', itd.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Sarrifufna
Samo da vidis da ne pijes samo ti na poslu.

Nek ti Moggi prevede naziv piva.

pocasni precjednik @ FK Formula
Joj šuti, ekskurzija je bio naš prvi susret sa civilizacijom, odmah poslije rata. Pet dana nisam vjerovao da se vrata otvaraju karticom, izlazio i ulazio sto puta da čujem onaj zvuk kad prisloniš karticu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: MrPink, rio_Ferdy88, VivaLaStella i 8 gostiju.