FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"
Ma ko će voditi brigu o propalim klubovima. Nema uopšte potrebe za vrijeđanjem. Zašto uskraćuješ pravo i nama koji živimo u zabludi da spoznamo i okrenemo se novom svjetlu u našem fudbalu/nogometu. Danas TC, sutra možda Mladost iz G.Tuzle, a možda prekosutra opet možda Čelik, pa zašto ne i Borac ipak su visoko plasirani možda napadnu i titulu. Jest da je to kod njih sa bojama nekako nejasno, ali imaju plavu, imaju crvenu, igraju lijep fudbal i bore se za nešto. Nećemo gledati sirotinju, što namto treba. Pojest će nas nervoza, smršat ćemo. Nigdje to ne vodi.
& $ ?
Zglajzo brat. 

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Pise "tuzlanskog" a ne "siminhanskog".Heller je napisao/la: ↑17 dec 2019, 21:40https://****/vijesti/crna-hronika/53 ... -kabilovic
Pade vam najistaknutiji u selu

Vratit ce se Bera jos jaci. Interesantno koliko je to fin covjek uzivo, bas sam se iznenadio.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
- Kontakt:
Fin cojk, nema govora...Sama krema kriminalnog miljeaVolimTz je napisao/la: ↑17 dec 2019, 21:49Pise "tuzlanskog" a ne "siminhanskog".Heller je napisao/la: ↑17 dec 2019, 21:40https://****/vijesti/crna-hronika/53 ... -kabilovic
Pade vam najistaknutiji u selu![]()
Vratit ce se Bera jos jaci. Interesantno koliko je to fin covjek uzivo, bas sam se iznenadio.![]()

A kakve gluposti izvaljujete yebo te, nadam se da se zajebavas

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Bice dobra zabavljacica u cetvrtom paviljonu kpz zenicaVolimTz je napisao/la: ↑17 dec 2019, 21:49Pise "tuzlanskog" a ne "siminhanskog".Heller je napisao/la: ↑17 dec 2019, 21:40https://****/vijesti/crna-hronika/53 ... -kabilovic
Vratit ce se Bera jos jaci. Interesantno koliko je to fin covjek uzivo, bas sam se iznenadio.![]()
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Klub im propo ko baraka a oni o Berizu....ahahahahahahaha....eo sad i Grado nije loš trener a Vidović bolji igrač od Bekica....kakvo je to ispiranje mozga...hahahahaha....samo jaši svi smo naši
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Jedan grad, jedna ljubav!
Al je najistaknutiji u selu. Čuj fin, na paleti mu dosje vozaju.VolimTz je napisao/la: ↑17 dec 2019, 21:49Pise "tuzlanskog" a ne "siminhanskog".Heller je napisao/la: ↑17 dec 2019, 21:40https://****/vijesti/crna-hronika/53 ... -kabilovic
Juče viđoh.
Nullius in verba
-
- Interni moderator
- Kontakt:
De malo o Berizu, izbjeglicama, ismijavanju Islama i posjeti....nema veze što se klizi u federalnu

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
zamoli bih neodgovorne pojedince da se drže našeg novog kluba i povedu malo računa da se onaj naš PDF TC, ne ugasi. Toliko smo morali moliti moderatore putem pp da nama koji smo spoznali dodjele zasebnu temu kako mi mogli voditi normalnu raspravu o našem #najnovijem, #najdražem i naravno #najmoralnijem klubu. Sada neki neodgovorni pojedinci pokušavaju da nam zatvore temu svojim konstantnim pisanjem na svim drugim temama osim na našoj, pravedničkoj. I zato poruka jednog našeg forumaša

BosanacGorstak je napisao/la: ↑31 avg 2019, 15:56Nadam se da ce garda ili admin ovih par padobranaca rijesiti sa teme.
Na ovoj temi se drzi naseg kluba i budi aktivan.
To sto si nekada navijao za Slobodu i nije bas pohvalno,to ubuduce probaj sakriti jer je to malo i sramota javno reci

& $ ?
Pa nije tema Slobode. Ovo je tema da pisamo po Tuzla Sljamu i njihovim krezavim i nepismenim navijačima, i onim jos gorim, ala ti.staragarda je napisao/la: ↑18 dec 2019, 10:00De malo o Berizu, izbjeglicama, ismijavanju Islama i posjeti....nema veze što se klizi u federalnu![]()
![]()
![]()
Nullius in verba
-
- Kontakt:
E sram vas bilo, sad kad gorki propada/gasi se, vi se nasli boriti za prvo mjesto, jos uz to imate obraza i kup ganjati..Sve propale igrace gurate - vracate u gorki, smijete se nasem sitnom dugu od sedam milioncica kao da je to nesto! Sram vas bili, smeta vam krmetina i brlja, smeta vam sto yebemo igracima, trenerima kevu..Sta hocete mi smo caršijska raja, mi smo rodjeni u zgradama! Nego treba vidjeti bil Azmir mogao jedan milion da nam uplati, i ako moze ikako da nam halali ovaj 1,8 sto smo mu duzni....jer znate mi smo carsijaneri, red bi bio!! Zivjela propala carsija, propala sloboda/gorki
Tuzla City / Sloga Simin Han

drago mi je da ovaj naš mladi klub ne mora da brine probleme Slobode i što možemo napokon na našem TC pdf, za koji smo se toliko borili, da raspravljamo o mogućim pojačanjima. Ko će se baviti sirotinjom. Neka njih u njihovoj muci hajmo mi na naš pdf. Visoko moralnih standarda, obraza čišćeg od apoteke. Ne dozvolimo da nas ovi klošari uvuku sirotinjske priče.
Tuzla City do groba ili nekog novog kluba, koji igra bolji i lepršaviji fudbal.

& $ ?
Ma ocekujes da je neki siledzija, da maltretira ljude oko sebe, pa te iznenadi suprotno. Mrtva normala.Sviuodbranu je napisao/la: ↑17 dec 2019, 22:31
Fin cojk, nema govora...Sama krema kriminalnog miljea![]()
A kakve gluposti izvaljujete yebo te, nadam se da se zajebavas![]()
Mozda neki sarajevski krezubi saneri, Bera je avangarda.

Moze bit selo ako je su sela i Solina, Miladije itd. Bori se covjek za zivot

Gorki je imenovanjem ovos tručnog štaba već jednom nogom van PL. Daj učinite nešto da se to izbjegne. Nema smisla da sljedeće sezone nećemo gledati gradski derbi. Al, izgleda mrka kapa od najave prodaje tih famoznih stolica nema ništa i oni što su obećali već se pokajali kad su saznali da čičkovo upravlja događajima. Pa ko će njemu povjeriti novac.
Pa smirio se da ne bi ko Sena Habibovic zavrsio, cuj bori se za život, kradi, otimaj, dilaj, i to borba za život.VolimTz je napisao/la: ↑18 dec 2019, 15:00Ma ocekujes da je neki siledzija, da maltretira ljude oko sebe, pa te iznenadi suprotno. Mrtva normala.Sviuodbranu je napisao/la: ↑17 dec 2019, 22:31
Fin cojk, nema govora...Sama krema kriminalnog miljea![]()
A kakve gluposti izvaljujete yebo te, nadam se da se zajebavas![]()
Mozda neki sarajevski krezubi saneri, Bera je avangarda.![]()
Moze bit selo ako je su sela i Solina, Miladije itd. Bori se covjek za zivot, moram obici onaj klub sto je otvorio u Hotelu, iako nisam bio u kafani godinama.

Nullius in verba
Štete ode vam ovaj Sabit Alispahić. Baš je bio isplatljiv mislim da je za godinu dana odigrao jedno poluvrijeme a možda i manje. To je prošlogodišnje zimsko pojačanje od Senče i Nale. Dobro vi ikako sastavljate kraj sa krajem kad imate para za igrače kakav je Sabit. Jedina referenca bila mu je ta što je mlađi brat Mehmeda Alispahića. Al dobro faraon dijeli naše pare.
Da li moze neko odgovoriti ovdje, zasto se ova kriminalna grupa koja je uhapsena dovodi u vezu sa mladjim tuzlanskim premijerligasem?
🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 2 gosta.