r/selfawarewolvesTurbogenerator je napisao/la: ↑19 dec 2019, 15:04Ovako i Srbi stalno prave žrtve od sebe. Izgleda bio upravu onaj što kaže da je Pike Srbin.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Blejzer10 je napisao/la: ↑19 dec 2019, 15:09r/selfawarewolvesTurbogenerator je napisao/la: ↑19 dec 2019, 15:04Ovako i Srbi stalno prave žrtve od sebe. Izgleda bio upravu onaj što kaže da je Pike Srbin.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Što se ovi vole praviti pametni...
Navijaci Barcelone su prirodno pametni, inteligentni, nadareni, obrazovani, talentovani ljudi. Ukratko progresivna avangarda , elita koja cita knjige i usvaršava se na raznim poljima
Navijaca Reala su prirodno konzervativci, tradicionalisti, društveni outsideri, priprosti ljudi bez ambicija i šireg obrazovanja.

Navijaca Reala su prirodno konzervativci, tradicionalisti, društveni outsideri, priprosti ljudi bez ambicija i šireg obrazovanja.
- anonymousHD
- Kontakt:
Pratite ljude po tramvajima, šaljete poruke u inbox sa inicijalima imena korisnika ovog foruma, da ne nabrajam sta ste radili na rmb forumu i kakve ste sifre...
Kad nekome posaljes poruku i napises znam ko si u pravom zivotu tu se sve zavrsava i to se zove BOLEST.
Kad nekome posaljes poruku i napises znam ko si u pravom zivotu tu se sve zavrsava i to se zove BOLEST.
Jasta. Wanda i TedBundy eklatantni primjeri. Doduse ni leorey i Derdiyok ne kaskaju puno.let3 je napisao/la: ↑19 dec 2019, 16:34Navijaci Barcelone su prirodno pametni, inteligentni, nadareni, obrazovani, talentovani ljudi. Ukratko progresivna avangarda , elita koja cita knjige i usvaršava se na raznim poljima![]()
Epidaurus je napisao/la: ↑19 dec 2019, 16:42Jasta. Wanda i TedBundy eklatantni primjeri. Doduse ni leorey i Derdiyok ne kaskaju puno.let3 je napisao/la: ↑19 dec 2019, 16:34Navijaci Barcelone su prirodno pametni, inteligentni, nadareni, obrazovani, talentovani ljudi. Ukratko progresivna avangarda , elita koja cita knjige i usvaršava se na raznim poljima![]()

Pomenuti su docent doktori i magistri za neke iz vašeg tabora

Anone, o kakvim tramvajima i inboxima pricas

Mozda magistri u psovanju mrtvih i udaranju zena.
Ako je fakat tako onda si diskvalifikovan.let3 je napisao/la: ↑19 dec 2019, 16:34Navijaci Barcelone su prirodno pametni, inteligentni, nadareni, obrazovani, talentovani ljudi. Ukratko progresivna avangarda , elita koja cita knjige i usvaršava se na raznim poljima![]()
Ne razgovaram sa glasacima SDA i fanovima Dine MerlinaDzoni je napisao/la: ↑19 dec 2019, 16:51Ako je fakat tako onda si diskvalifikovan.let3 je napisao/la: ↑19 dec 2019, 16:34Navijaci Barcelone su prirodno pametni, inteligentni, nadareni, obrazovani, talentovani ljudi. Ukratko progresivna avangarda , elita koja cita knjige i usvaršava se na raznim poljima![]()

Ni ja s balavurdijom,al eto pokusavam ti pomoc da se preispitas jer nista od ovog sto si naveo ti nisi.
Ne obracaj mi se, nisi moj nivo. Uzalud se namečeš i pokušavaš skrenuti pažnju na sebe.
Ne raspravljam sa talašikom.
Ne raspravljam sa talašikom.
Prije tačno 10 godina: Sextuple.
La Liga
Kup kralja
Liga prvaka
Superkup Španije
UEFA Superkup
Svjetsko klupsko prvenstvo
2009. godine je zlatna Barçina generacija uradila ono što nikada nikome u historiji fudbala nije pošlo za rukom.
2009. godine je zlatna Barçina generacija uradila ono što nikada nikome u historiji fudbala nije pošlo za rukom.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Reci NE komunjarama. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ne mogu da vjerujem da je Messko zeleni termit
razocarao me ko covjek i intelektualac 

Ja i let smo zavrsili zbog pljuvanja Dine Merlina.
Izvini što pomenuh tog jeftinog plagijatora.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 19 dec 2019, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.