Jedine metalike koji Tuzlacima i Osječanima mogu parirat u alkoholičarskim igrama.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Sarrifufna
Dobri su Banovići, bio tri puta. Dvaput mi Mona uplatio, treći put anonimni fan 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
BonoviciBundesliga je napisao/la: ↑19 dec 2019, 12:53Zavidovići su rupa od grada, ali i tvoji Banovići su smeće teško tako da prvo očisti ispred svoje kuće pa onda nešto pametuj. Kako čovjek priča rekao bi da dolazi iz Pariza a ne yebenih Banovića.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jel kultura ovaj Dubliner, pitah te jednom ali ne sjećam se.
Nullius in verba
To ti je wannabe Tuzlak buraz, najgora sorta ljudi na svijetu. Nos do neba, uvijek u pravu i svi drugi su ****. Fuj. Stetocine.Bundesliga je napisao/la: ↑19 dec 2019, 12:53Zavidovići su rupa od grada, ali i tvoji Banovići su smeće teško tako da prvo očisti ispred svoje kuće pa onda nešto pametuj. Kako čovjek priča rekao bi da dolazi iz Pariza a ne yebenih Banovića.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- ASD
- Kontakt:
Banovići su tradicionalno od svojih početaka muški grad.harden je napisao/la: ↑19 dec 2019, 13:54BonoviciBundesliga je napisao/la: ↑19 dec 2019, 12:53Zavidovići su rupa od grada, ali i tvoji Banovići su smeće teško tako da prvo očisti ispred svoje kuće pa onda nešto pametuj. Kako čovjek priča rekao bi da dolazi iz Pariza a ne yebenih Banovića.iz Zavidovica su makar lijepe cure, Banovici ni to nemaju.
Sigurno i dan danas jedan od većih omjera muškaraca u odnosu na žene, a nekad je taj omjer bio veći nego u muškim fudbalskim timovima.

- Marsal
- Kontakt:
Ok je.
Pošto vjerovatno ideš firminim kombijem moja preporuka ti je Cozy pub. Imaju odlične hrane i dobar izbor piva, easy accessible i uvijek imaš besplatan parking (ako ne ispred samog puba onda u blizini)
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Tobe Yarabi.
Lijepo je što i ti čitaš Slobodinu temu

Nullius in verba
-
- Kontakt:
Ima lijepih stvarno, pogotovo ova novija generacija. Ali jarane kad mi se krene neko iz Banovića puhat jbt, nisam ih nikad zezao za taj izgovor ali tačno treba zbog ovakvih likova.
Ma niđe veze, i ja sam studirao u Tz i jako mi je drag grad, poslije Zavidovića najdraži u BiH, ali se ne pravim veći Tuzlak od svih Tuzlaka. Zavidovići jesu rupa i uništeni ali kakav god da je grad moj je i opet mi je najdraži. Odeš u Banovićima na autobuskoj stanici u WC sve umre u tebi koliko je gadno

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Well, upoznao sam jednog ali vrijednog iz Banovića, ne bi da komentiram 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
evo Elvana ima šansu da nastupa na Eurosongu
Zato što Živiničani ne žive u domuBundesliga je napisao/la: ↑19 dec 2019, 14:39Ima lijepih stvarno, pogotovo ova novija generacija. Ali jarane kad mi se krene neko iz Banovića puhat jbt, nisam ih nikad zezao za taj izgovor ali tačno treba zbog ovakvih likova.
Ma niđe veze, i ja sam studirao u Tz i jako mi je drag grad, poslije Zavidovića najdraži u BiH, ali se ne pravim veći Tuzlak od svih Tuzlaka. Zavidovići jesu rupa i uništeni ali kakav god da je grad moj je i opet mi je najdraži. Odeš u Banovićima na autobuskoj stanici u WC sve umre u tebi koliko je gadnoI po domovima su uvijek govorili da su Banovićani najveći đikani i seljačine. Ne zbog izgovora već ponašanja.

Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.