Pratim i to, iako se zna dosta često dogoditi da pišu netočne informacije.. a i ozljede su samo za lige petice.. puno bitnije je da imaju ove "lijeve" lige.adis.p je napisao/la: http://www.betinf.com/
evv jos jedna stranica na kojoj imaju neke informacije sto se tice povreda igraca.....imaju malte'ne sve jace evropske lige....![]()
![]()
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
...što je više lome to je volim jače...
-
- Kontakt:
DANASNJI TIKET:
Rampla Juniors - Racing Club
5144 X2 1,80
Brasiliense - Ponte Preta
3262 1 1,60
Željezničar - Rudar
3225 1 1,15
Titans - SCC Berlin
5810 2 1,01
Sport Huancayo - Cienciano
6661 X2 2,20

Rampla Juniors - Racing Club
5144 X2 1,80
Brasiliense - Ponte Preta
3262 1 1,60
Željezničar - Rudar
3225 1 1,15
Titans - SCC Berlin
5810 2 1,01
Sport Huancayo - Cienciano
6661 X2 2,20

-
- Kontakt:
freiburg-dortmund 1x 2.00 

- Citizen-X
- Kontakt:
kompletan premiership 1X
kvota na Zenit - 5,5??????

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Ne znam jaruga, ja tučem Chelsea u fiksu na sistemu.Citizen-X je napisao/la:kompletan premiership 1X
- Citizen-X
- Kontakt:
gudlakiram ali je Birmingem zaeban sa favoritima i prilicno tvrda ekipa srednjeg razreda....Willy je napisao/la:Ne znam jaruga, ja tučem Chelsea u fiksu na sistemu.Citizen-X je napisao/la:kompletan premiership 1X
moze li Zenit i Rubin oba daju go? - cini mi se kao 100% sigurica....
ako ce vec CSKA dat Anziju bod - onda ce sigurno ustimat Rubin u pobjedu.
Evo jedno prepisivanje s drugog foruma , ja cu uplatiti za neki manji ulog
Innsbruck-Alpla HC Hard
picks Innsbruck
odds 2.65
stake 8/10
PSK
Sutra se igra jedini razlog za stavljanje danas je šta se sutra vjerovatno taj par neće ni moći igrati..Gosti će igrati sa mlađim igračima trener ima tri standarna igrača čak ponajbolja van stroja tako da sigurno igraju tri mladca u 6 čak po nekim najavama svih 6 startera će biti rezerve da se vidi na koga se može ozbiljno računati u play off-u..sutra su van stroja Maciej Tluczynski,Janis Glusaks i Bernd Friede..prošle godine su kompletni obje izgubili kod domaćinske ekipe Innsbruck
Ovo je austrijska liga ukomet,utakmica se igra sutra u 18:30. maloprije sam bio u SS, prvo su je rušili sa 3,30 na 2,60 i onda je blokirali, al bilo je u Germanije, koef 2,39, pa eto, ako nekoga zanima..

Innsbruck-Alpla HC Hard
picks Innsbruck
odds 2.65
stake 8/10
PSK
Sutra se igra jedini razlog za stavljanje danas je šta se sutra vjerovatno taj par neće ni moći igrati..Gosti će igrati sa mlađim igračima trener ima tri standarna igrača čak ponajbolja van stroja tako da sigurno igraju tri mladca u 6 čak po nekim najavama svih 6 startera će biti rezerve da se vidi na koga se može ozbiljno računati u play off-u..sutra su van stroja Maciej Tluczynski,Janis Glusaks i Bernd Friede..prošle godine su kompletni obje izgubili kod domaćinske ekipe Innsbruck
Ovo je austrijska liga ukomet,utakmica se igra sutra u 18:30. maloprije sam bio u SS, prvo su je rušili sa 3,30 na 2,60 i onda je blokirali, al bilo je u Germanije, koef 2,39, pa eto, ako nekoga zanima..
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Evo moji tiketi za danas, već su ispunjeni, samo još čekam 11:45 pa da izađem iz kuće i uplatim ih pa popijem jednu kaficu:
Arsenal - Tottenham 1 (1.8) - Evo izostanaka kod Tottenhama: Bentley, Huddlestone, Dos Santos, Keane, King, Lennon, Defoe(biće možda na klupi), Dawson, O'Hara, Woodgate. Dakle, kao što se može vidjeti, nedostaje čak 5 standardnih prvotimaca, a za meč protiv Arsenala morate biti u punom sastavu da biste isti pobijedili. Arsenal igra nešto lošije na Emirates-u, ali je ovo isuviše važna utakmica da bi je olako shvatili. U timu Arsenala neće biti Vermaelena i Diaby-ja od standardnih, a Wilshere se vraća, jer je suspenzija istekla. Arsenal bi pobjedom barem na kratko bio lider na tabeli, jer Chelsea svoju utakmicu igra sa početkom u 16:00. Posljednja utakmica ovih dvaju klubova je završila u korist Arsenala, kada su kao gosti savladali Tottenham rezultatom 4:1. U posljednjih 7 ligaških duela ovih dvaju timova kada je Arsenal domaćin, statistika je 5 pobjeda i 2 neriješene, te nijedna pobjeda Tottenhama. Dakle, po meni, ovo je čista jedinica. Moguća je i utakmica sa velikim brojem golova, kao i to da oba tima postižu gol.
Frankfurt - Hoffenheim PS1(1.55) - Ekipa Frankfurta pod vodstovm Skibbe-a igra fenomenalno. Stvaraju puno prilika, postižu dosta golova, a na kraju krajeva, i najbolji strijelac lige je iz njihove ekipe. Hoffenheim nije u pretjerano dobroj formi; krenuli su dobro, ali razna previranja u timu su dovela do toga da glavni kotači sjede na klupi. No, pogledavši u sastave timova, sasvim je sigurno da utakmica ne može završiti bez golova: Maier - Gekas na jednoj strani, Ba - Mlapa - Obasi na drugoj strani. Jednostavno, ovo je utakmica na kojoj će se sigurno postići najviše golova u ovom bundesligaškom danu.
Ajax - Psv 3+ (1.5) - Sigurno najveći derbi holandskog prvenstva. Ajax u posljednje vrijeme ne briljira, još kada se doda podatak da će sada u utorak/srijedu/ igrati ligu prvaka, onda je to dovoljno da se ne odigra čista jedinica. PSV je i dalje vodeći na tabeli iako su prije 2 kola poraženi od Twentea. No, ono što je bitno za ovaj meč je da rijetko kad budu postignuta manje od 3 pogotka. U posljednje 4 utakmice ovih timova, postignuto je čak 25 golova. Zašto se danas ta tradicija ne bi nastavila? Da, bitno je naglasiti da je PSV ekipa koja postiže 3 gola po utakmici, a ekipa Ajaxa 2.3, Dakle, golijada je zagarantovana.
Milan - Fiorentina 1 (1.55) - Vodeća ekipa Serie A dočekuje Fiorentinu koja nikako da uhvati pravu formu otkako je na klupu sjeo Mihajlović. Milan iz utakmice u utakmicu izgleda sve bolje, a to je pokazao i meč protiv favorizovanog Intera. Jednostavno, Ibrahimović je nezadrživ, Pato, Robinho su uigraniji, a veznjaci su i dalje(iako odveć u godinama) u odličnoj formi, te su trkački dosta jaki(Flamini, Gattuso, Boateng, Pirlo, Ambrosini). Fiorentina je posljednji put pobijedila ekipu Milana 2005. godine i to kao domaćin. Nakon toga, prevlast je u rukama rossonera, koji su u međuvremenu skupili 6 pobjeda i 3 remija. Kako Milan igra ove godine, ovo bi mogla biti 7. pobjeda nad Fiorentinom kojoj se vraća Gilardinho, ali je i dalje u problemima sa povredama.
Kvota 6.4
Uplata 15 KM
Sretno svima. Poslije ću postaviti svoje parove, mrsko mi sad pisati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Singleove i tikete na kojima je nešto jača uplata neću pisati. Uglavnom, sretno svima, nadam se da će danas biti uspješan dan. Također, mislim da bi se za male pare trebalo igrati barem 1X na Birmingham protiv Plavaca, a mislim da se ne bi trebao propustiti ni meč Twente - Alkmaar 1.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Freiburg - Dortmund ps1
Villareal - Valencia ps1
Blackpool - Wolwes ps1
Invernes - Hibernian ps1
Eupen - Kortrijk ps 1
10.81 na 2 km 21.62 km
Milan - Fiorentina 1
PSG - Caen 1
Birmingham - Chelsea 2
Panathinaikos - Iraklis 1
Salzburg - Mattersnurg 1
5.99 na 5 km 29.95 km
kasnije jos parova kad uplatim
Villareal - Valencia ps1
Blackpool - Wolwes ps1
Invernes - Hibernian ps1
Eupen - Kortrijk ps 1
10.81 na 2 km 21.62 km
Milan - Fiorentina 1
PSG - Caen 1
Birmingham - Chelsea 2
Panathinaikos - Iraklis 1
Salzburg - Mattersnurg 1
5.99 na 5 km 29.95 km
kasnije jos parova kad uplatim

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Innsbruck-Alpla Hard izbacen sa svih ponuda samo ima u Williams 2.40 1
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Potpisujem.Monolog je napisao/la:Singleove i tikete na kojima je nešto jača uplata neću pisati. Uglavnom, sretno svima, nadam se da će danas biti uspješan dan. Također, mislim da bi se za male pare trebalo igrati barem 1X na Birmingham protiv Plavaca, a mislim da se ne bi trebao propustiti ni meč Twente - Alkmaar 1.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
PSG 1
Rennes 1
Hajduk 2
Salzburg 1
Twente 1
Andrlecht 2
uplata 5 dob 80,85
bice kasnije josh nekih dok se malo razradi
Rennes 1
Hajduk 2
Salzburg 1
Twente 1
Andrlecht 2
uplata 5 dob 80,85
bice kasnije josh nekih dok se malo razradi

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Šta mislite ovaj Celtic i Rangers na jednom listiću kontre ? Možda opet prodaju.
Liverpool-West Ham 1 @ 1.65
Hannover-HSV 2 @ 2.35
Villareal-Valencia X2 @ 1.6
Blackpool-Wolves 1X @ 1.31
Frankfurt-Hoffenham PS1 @ 1.55
Kvota oko 12 ; Uplata 4.

Hannover-HSV 2 @ 2.35
Kvota oko 12 ; Uplata 4.
Zna li neko od "kosarkasa" igra li Navarro veceras protiv Caje...znam da nije igrao u cetvrtak u euroligi..?
- Citizen-X
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Šta mislite ovaj Celtic i Rangers na jednom listiću kontre ? Možda opet prodaju.![]()
Hannover-HSV 2 @ 2.35
Kvota oko 12 ; Uplata 4.
moze samo biti 1/2 celtic i rendzers posto to jako vole i jedni i drugi...
Evo jedan od danasnjih listica...ne da mi se postavljati sve:

- Citizen-X
- Kontakt:
Citizen-X je napisao/la:kompletan premiership 1X

Uplata: 1 KM
Moguća isplata: 44 KM
Sretno

Zenit nije vodio dosta igrača iz prvih 11 ali svjedeno deru Rubin..
...što je više lome to je volim jače...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.