Kako, šta, gdje?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zato sto imaju pare i mogu.LjoZee je napisao/la: ↑19 dec 2019, 12:37https://sportsport.ba/fudbal/bivsi-repr ... lub/344956
Kad ga vratis “iz mrtvih” trazi ga. Sto ga nisi trazio dok nije igrao?
cuj ja fulio forum? Na forumu na koji aludiras nisam bio, niti cu. Istina ne pisem ovdje tako cesto ( ali redovno citam ). Mislio sam samo na upravu, ne na Amara. Zna se sta Amar znaci za klub. Ali ne smekam mistera CAPS LOCK ( ako si na orgu znas o kome govorim ). I ne smeta mi covjek kao covjek, ali mi smeta nacin kako je dosao, i njegovo pisanje po forumu par mjeseci prije nego je dosao. Moj najveci strah jeste da cemo dozivjeti sindrom blagodeti. Kada su se svi krili iza rezultata Amara. Kada su svi gladili mu.da i nisu nista radili, a Amar izgorio ( i na kraju se naravno pokupio, jer nije mogao vise izdrzati ). Oni prosli se nisu imali iza koga kriti. Sta god da su uradili bilo dobro, bilo lose bilo je iskljucivo njihovih ruku djelo. Suplju da nisu znali gdje dolaze, mogu okaciti macku o rep. Niko ih nije tjerao. Neka se prihvate posla, i naravno na kraju ce brati plodove istog. Da li ce biti pozitivni ili negativni, ovisi o njima. Sto se pritiska tice, ako ga nisu htijeli, nisu ni trebali dolaziti u Zelju. Mogli su lijepo otici u Gosk Gabelu i raditi bez ikakvog srkleta. Zeljo je najveci klub u drzavi i samim tim ko god dolazi u njega ( bio igrac, trener, clan uprave ) mora se znati nositi sa pritiskom koje nosi ime Zeljeznicar.KANA je napisao/la: ↑18 dec 2019, 19:52ja kontam fulio forumTMovac je napisao/la: ↑18 dec 2019, 16:54Apsolutno. Prosli su otjerani jer nisu mogli uzeti titulu. Ako ni ovi ne mogu, koji su onda dzavo dolazili? Pogotovo jer su rekli da dolaze da uzmu titulu. Da se razumijemo i ovi sadasnji i oni prosli imaju i mana i vrlina. Eh sad kako bi to sve izgledalo da dvojica nisu dopustila da im licni ego bude veci od interesa FK Zeljeznicar, nazalost nikad necemo saznati. al tako ti je to kod nas. Neda se usranom do potoka.kad ono ti
ako si mislio pod ovim svim i Amar onda ces tamo biti proglasen za forumasa godine ili cak moderator a ako si mislio samo na upravu a da Amar ostane onda bi tamo bio stalno u Banovicima
a ovdje bi mogao proci
Zazalio dan kad je pocastio ljude
Trenutno korisnika/ca: Anpa, antibot, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, Levin, Lynx, Paromlinac, riki46, TefalTava i 49 gostiju.