Wandelanoite je napisao/la: ↑18 dec 2019, 21:50Hahahahaha majko moja kako ova picketina napravi karijeru uz pomoc Messija pa jedan Dzeko je za tri klase bolji igrac.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Wandelanoite je napisao/la: ↑18 dec 2019, 21:50Hahahahaha majko moja kako ova picketina napravi karijeru uz pomoc Messija pa jedan Dzeko je za tri klase bolji igrac.
Niko normalan i ne očekuje Ligu prvaka ove sezone. To je u domenu naučne fantastike. Proći će se Napoli, iako ni to nije sigurno, ali prvi ozbiljniji protivnik će ponoviti ono što su prethodne dvije godine radili Roma i Liverpool.Nail for Real je napisao/la: ↑18 dec 2019, 22:16Ali, sa ovakvom sredinom ne znam kako se moze uzeti Liga Sampiona.
Šta se kleberiš konjino glupa? Jesi li gledao kako ne zna osnove fudbalske igre, kako je spor, kako mu ništa ne ide a i ne pokušava jer je debela zubata svinja, jesi li vidio to?Evander je napisao/la: ↑18 dec 2019, 22:21Wandelanoite je napisao/la: ↑18 dec 2019, 21:50Hahahahaha majko moja kako ova picketina napravi karijeru uz pomoc Messija pa jedan Dzeko je za tri klase bolji igrac.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Abortusu, kakve to veze ima sa njegovom karijerom i sa tim da je neko od njega napravio igraca, ili sa tim sa je Dzeko bolji igrac od njega?TedBundy je napisao/la: ↑18 dec 2019, 22:24Šta se kleberiš konjino glupa? Jesi li gledao kako ne zna osnove fudbalske igre, kako je spor, kako mu ništa ne ide a i ne pokušava jer je debela zubata svinja, jesi li vidio to?Evander je napisao/la: ↑18 dec 2019, 22:21Wandelanoite je napisao/la: ↑18 dec 2019, 21:50Hahahahaha majko moja kako ova picketina napravi karijeru uz pomoc Messija pa jedan Dzeko je za tri klase bolji igrac.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti si kralju mentalni inavalid, prava ona debilčina klocovska. Uzimaš fudbal preozbiljno, vrijeđaš najogavnije moguće. Čuj "kad nekom dijagnosticiraju rak vide sliku Suareza".. Liječi se haharu, Jagomir je tvoj kuća.TedBundy je napisao/la: ↑18 dec 2019, 22:24Šta se kleberiš konjino glupa? Jesi li gledao kako ne zna osnove fudbalske igre, kako je spor, kako mu ništa ne ide a i ne pokušava jer je debela zubata svinja, jesi li vidio to?Evander je napisao/la: ↑18 dec 2019, 22:21Wandelanoite je napisao/la: ↑18 dec 2019, 21:50Hahahahaha majko moja kako ova picketina napravi karijeru uz pomoc Messija pa jedan Dzeko je za tri klase bolji igrac.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sarrifufna je napisao/la: ↑18 dec 2019, 22:32HankMoody vs GeriOldman
aka
Suarez vs Lukaku
Kakav bi to duel bio![]()
Ko bi rekao.
Iskoristi na sebi najpoznatiji izum čovjeka po kom si uzeo nick.AlfredNobel je napisao/la: ↑18 dec 2019, 22:31Ti si kralju mentalni inavalid, prava ona debilčina klocovska. Uzimaš fudbal preozbiljno, vrijeđaš najogavnije moguće. Čuj "kad nekom dijagnosticiraju rak vide sliku Suareza".. Liječi se haharu, Jagomir je tvoj kuća.
Svaka čast, odgovor u stilu petogodišnjaka.TedBundy je napisao/la: ↑18 dec 2019, 22:57Iskoristi na sebi najpoznatiji izum čovjeka po kom si uzeo nick.AlfredNobel je napisao/la: ↑18 dec 2019, 22:31Ti si kralju mentalni inavalid, prava ona debilčina klocovska. Uzimaš fudbal preozbiljno, vrijeđaš najogavnije moguće. Čuj "kad nekom dijagnosticiraju rak vide sliku Suareza".. Liječi se haharu, Jagomir je tvoj kuća.
Suarez je klasa ispod Dzeke, Edinov problem je sto je Bosanac i non-EU player i kao takav je imao troduplo tezi put do uspjeha i jake karijere. Dokazan strijelac u tri duplo teze lige za napadace od Spanije, u reprezentaciji i Euro takmicenja isto tako, da je Njemac govorilo bi se o jednom od najvecih napadaca ikada.Evander je napisao/la: ↑18 dec 2019, 22:21Wandelanoite je napisao/la: ↑18 dec 2019, 21:50Hahahahaha majko moja kako ova picketina napravi karijeru uz pomoc Messija pa jedan Dzeko je za tri klase bolji igrac.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.