HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Sutra u 20:15 h na radiju Herceg-Bosne možete poslušati novi projekt UPŠOZ i portala Zrinjski.info.Radi se o emisiji Zrinjski info koja će ići svakog petka u istom terminu.Trajanje emisije nekih pola sata.
Frenkvencije:
• Mostar 107,5 MHz
• Hercegovina i Dalmacija 103,9 MHz
• Sarajevo i srednja Bosna 98,1 MHz
• Posavina i Slavonija 106,0 MHz
• Neum 107,3 MHz
• Uskoplje 91,4 MHz
• Jablanica i Doljani 101,1 MHz
• Rama 95,4 MHz
• Jajce 103,5 MHz
• Stolac 103,6 MHz
Frenkvencije:
• Mostar 107,5 MHz
• Hercegovina i Dalmacija 103,9 MHz
• Sarajevo i srednja Bosna 98,1 MHz
• Posavina i Slavonija 106,0 MHz
• Neum 107,3 MHz
• Uskoplje 91,4 MHz
• Jablanica i Doljani 101,1 MHz
• Rama 95,4 MHz
• Jajce 103,5 MHz
• Stolac 103,6 MHz
Znam ja da mnoge"srce vuce"na stranicu VOLJENOG kluba ,da vas mnogo tamo dodje ali ima nekih koji tamo ne navracaju...ali,zao mi vas je svega mi...
Evo i ovdje jedna kopija posta koji ima veze sa vama,vasom"velicinom" i ostalim...
Cekao sam dvije hefte sebi da dodjem od SHOKA kojeg ste priredili:
Trositi rijeci na ovakve"velicine"poput nekih forumasa sa kojima sam vec ranije"razjasnio sve nejasnoce"-nepotrebno je...ili sam MISLIO da sam"razjasnio"...
Vidjela je Bosna i Hercegovina,vidjela je Hrvatska,vidjela je cijela Evropa "kulturu",nacizam,fasizam,sovinizam,"kulturno blago"koje nose "dolazece generacije"navijaca mahalskog ,novog i ne zaboravimo kluba osnovanog od strane FASISTA U DRUGOM SVJETSKOM RATU...POSTUJEM sve ljude dobre volje,sve normalne LJUDE ali ne podnosim FASISTE,naciste,soviniste,ubice,bagru...a sve to se vidjelo na zadnjem derbiju...
Ovoliko PROSTAKLUKA i papanluka Evropa odavno nije vidjela(od one utakmive Srbija-BiH na Marakani i cetnickog orgijanja)..i sada-trebali bi opet da sutimo..e vidis"NE MERE VISE" da se suti...
Spasili smo taj novosnovani klub Od ispadanja prije nekoliko godina..da VELEZ JE SPASIO Zrinjski da ne odleprsa u Federalnu ligu....to svi znaju a mogu i dan danas da provjere na nettu...A oni?
Gadjati DJECU na klupi Veleza bakljama,bocama..gadjati igrace,razvijati zastavu pod kojom je na tom istom UKRADENOM stadionu bio najveci kazamat i koncentracioni logor u BiH,buditi"sjecanja" na krvoprolica i torture najgore vrste iz 93-e,paliti zastavu svoje DOMOVINE,i na kraju-KAMENOVATI AUTOBUS sa igracima...to se ne desava ni u najvecim dzunglama medju domorocima...ali eto moze u"novonastaloj opcini Zapadni Mostar"....Zao mi svega mi domicilnih Mostaraca,bez obzitra na naciju koja zivi u tom okruzenju MRZNJE i papanluka.
NESTO se pocinje desavati i -insallah-bit ce "nevjerovatno"za nase "susjede"koji su u Zapadni Mostar-usput receno-SLJEGLI sa Listice vecinon,te OD Konjica,OD Zenice,OD Posavine itd.Toliko o tim vrlim"Mostarcima"koji Mostar prvi put ugledase nedavno-a do tada-samo na razglednici.PRAVIM Mostarcima svaka cast.A ovim sto"sljegose"-oni belaj i napravise.
Sada je FIFA uzela u svoje ruke neke stvari koje su davnih dana prodati balijani iz SDA morali i trebali da uzmu:da rijese mnoge stvari,medju ostalim-KAKO JE ORASJE dobilo novac namjenjen Velezu( o tome sam pisao ima i godina dana mislim) i KAKO je Zrinjski"dobio stadion od necega sto ne postoji" i "odmah"uletio u Premijer ligu.SVAKI novi klub koji TEK POSTAJE(mogu pojedinci napisati i da je taj klub oformljen u 5 vijeku i to prije nove ere..ali svo smo ZIVI svjedoci otkada egzistira ta tvorevina od nazovi kluba),Taj Zrinjski se trebao boriti od ZADNJE lige i upadati iz ranga u rang kao svi ostali NOVI klubovi.
Nakon zadnjeg derbija,TEK SADA SHVATIH ko i sta su u stvari nase vrle komsije...zar u njima nema nimalo kulture,nimalo ljudskosti..zar ce im zivot u MRZNJI proteci?!
Jadni oni,ne znaju kako je zivot lijep kada se sve voli a niko i nista ne mrzi...to je U GENIMA izgleda...zalost ljuta...
Velez ce insallah DOBITI svoj i samo SVOJ stadion..novac ce doci JAKO BRZO ako Bog da..a onda..ponovo na tragove stare slave...Jer o VELEZU su se pisale fudbalske knjige,o Velezu su snaimane posebne emisije kao"evropskim Brazilcima" i o Velezu ce se OPET pisati i govoriti-insallah!
Na kraju,Zrinjski ce imati pravo"da se javi"tek kada iz njegovih redova budu nikli VELIKI,EVROPSKI i Svjetski fudbaleri kakvih je Velez ODUVIJEK imao i imat ce ih insallah:
Muhamed Mujic
Ivan Curkovic
Enver Maric
Dusko Bajevic
Franjo Vladic
Vahid Halilhodzic
Hasan Salihamidzic
Sasa Papac
Sergej Barbarez....
Trebao bih pisati 2 dana da ih sve nabrojim..a oni su vidis igrali za"male seoske klubove"iz tamo neke Njemacke,Spanije,Francuske...ma sve neka sela bola...
Ali-ova"KNJIGA SLAVNIH"nije zatvorena ..u nju se svakim danom upisuju nova,ZLATNA imena koja dolaze..neki o ovakvim stvarima mogu samo da sanjaju a upravo radi ovih"imena"FIFA i jeste "zainteresirana"za Rodjene...i vidi im samo nadimka..RODJENI-pun ljubavi...pun radosti...pun LJUDSKOSTI....zar je potrebno ista vise reci?!
Samo naprijed nasi voljeni RODJENI....sviju nas majka rodi...nas INSANE...tako i VAS-nase Rodjene.....
PS:ZAMOLIO BIH ADMINE DA ne uklanjaju tekst odavde jer u njemu nema nista drugo do istine..neka stoji..neka ga ako se smatrate realnim i postenim portalom...pa neka se svi zamisle...
Evo i ovdje jedna kopija posta koji ima veze sa vama,vasom"velicinom" i ostalim...
Cekao sam dvije hefte sebi da dodjem od SHOKA kojeg ste priredili:
Trositi rijeci na ovakve"velicine"poput nekih forumasa sa kojima sam vec ranije"razjasnio sve nejasnoce"-nepotrebno je...ili sam MISLIO da sam"razjasnio"...
Vidjela je Bosna i Hercegovina,vidjela je Hrvatska,vidjela je cijela Evropa "kulturu",nacizam,fasizam,sovinizam,"kulturno blago"koje nose "dolazece generacije"navijaca mahalskog ,novog i ne zaboravimo kluba osnovanog od strane FASISTA U DRUGOM SVJETSKOM RATU...POSTUJEM sve ljude dobre volje,sve normalne LJUDE ali ne podnosim FASISTE,naciste,soviniste,ubice,bagru...a sve to se vidjelo na zadnjem derbiju...
Ovoliko PROSTAKLUKA i papanluka Evropa odavno nije vidjela(od one utakmive Srbija-BiH na Marakani i cetnickog orgijanja)..i sada-trebali bi opet da sutimo..e vidis"NE MERE VISE" da se suti...
Spasili smo taj novosnovani klub Od ispadanja prije nekoliko godina..da VELEZ JE SPASIO Zrinjski da ne odleprsa u Federalnu ligu....to svi znaju a mogu i dan danas da provjere na nettu...A oni?
Gadjati DJECU na klupi Veleza bakljama,bocama..gadjati igrace,razvijati zastavu pod kojom je na tom istom UKRADENOM stadionu bio najveci kazamat i koncentracioni logor u BiH,buditi"sjecanja" na krvoprolica i torture najgore vrste iz 93-e,paliti zastavu svoje DOMOVINE,i na kraju-KAMENOVATI AUTOBUS sa igracima...to se ne desava ni u najvecim dzunglama medju domorocima...ali eto moze u"novonastaloj opcini Zapadni Mostar"....Zao mi svega mi domicilnih Mostaraca,bez obzitra na naciju koja zivi u tom okruzenju MRZNJE i papanluka.
NESTO se pocinje desavati i -insallah-bit ce "nevjerovatno"za nase "susjede"koji su u Zapadni Mostar-usput receno-SLJEGLI sa Listice vecinon,te OD Konjica,OD Zenice,OD Posavine itd.Toliko o tim vrlim"Mostarcima"koji Mostar prvi put ugledase nedavno-a do tada-samo na razglednici.PRAVIM Mostarcima svaka cast.A ovim sto"sljegose"-oni belaj i napravise.
Sada je FIFA uzela u svoje ruke neke stvari koje su davnih dana prodati balijani iz SDA morali i trebali da uzmu:da rijese mnoge stvari,medju ostalim-KAKO JE ORASJE dobilo novac namjenjen Velezu( o tome sam pisao ima i godina dana mislim) i KAKO je Zrinjski"dobio stadion od necega sto ne postoji" i "odmah"uletio u Premijer ligu.SVAKI novi klub koji TEK POSTAJE(mogu pojedinci napisati i da je taj klub oformljen u 5 vijeku i to prije nove ere..ali svo smo ZIVI svjedoci otkada egzistira ta tvorevina od nazovi kluba),Taj Zrinjski se trebao boriti od ZADNJE lige i upadati iz ranga u rang kao svi ostali NOVI klubovi.
Nakon zadnjeg derbija,TEK SADA SHVATIH ko i sta su u stvari nase vrle komsije...zar u njima nema nimalo kulture,nimalo ljudskosti..zar ce im zivot u MRZNJI proteci?!
Jadni oni,ne znaju kako je zivot lijep kada se sve voli a niko i nista ne mrzi...to je U GENIMA izgleda...zalost ljuta...
Velez ce insallah DOBITI svoj i samo SVOJ stadion..novac ce doci JAKO BRZO ako Bog da..a onda..ponovo na tragove stare slave...Jer o VELEZU su se pisale fudbalske knjige,o Velezu su snaimane posebne emisije kao"evropskim Brazilcima" i o Velezu ce se OPET pisati i govoriti-insallah!
Na kraju,Zrinjski ce imati pravo"da se javi"tek kada iz njegovih redova budu nikli VELIKI,EVROPSKI i Svjetski fudbaleri kakvih je Velez ODUVIJEK imao i imat ce ih insallah:
Muhamed Mujic
Ivan Curkovic
Enver Maric
Dusko Bajevic
Franjo Vladic
Vahid Halilhodzic
Hasan Salihamidzic
Sasa Papac
Sergej Barbarez....
Trebao bih pisati 2 dana da ih sve nabrojim..a oni su vidis igrali za"male seoske klubove"iz tamo neke Njemacke,Spanije,Francuske...ma sve neka sela bola...
Ali-ova"KNJIGA SLAVNIH"nije zatvorena ..u nju se svakim danom upisuju nova,ZLATNA imena koja dolaze..neki o ovakvim stvarima mogu samo da sanjaju a upravo radi ovih"imena"FIFA i jeste "zainteresirana"za Rodjene...i vidi im samo nadimka..RODJENI-pun ljubavi...pun radosti...pun LJUDSKOSTI....zar je potrebno ista vise reci?!
Samo naprijed nasi voljeni RODJENI....sviju nas majka rodi...nas INSANE...tako i VAS-nase Rodjene.....
PS:ZAMOLIO BIH ADMINE DA ne uklanjaju tekst odavde jer u njemu nema nista drugo do istine..neka stoji..neka ga ako se smatrate realnim i postenim portalom...pa neka se svi zamisle...
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

to kralju.......seria b..iduće sezone..a ti se i dalje prisjećaj i nadaj...
da će vehlež podvelež postić..što je bio velež mostar....
a zrinjski će samo jačati..a ono čemu se nadam je još tvojih ovakvih postova...koji govore o puno mržnje na drugoj strani..a između redova se jasno može pročitati mrzim vas,ljubomorni smo na vas,vi ste nam krivi za ovo,za ono..vi ste krivi što se raspala yuga,vi ste krivi što je naša vojska gađala taj isti stadiona koii sad želite,vi ste nam srušili most,a znamo ko ga je srušio,uglavnom mi(vi),ste najveće žrtve ovog rata..
aj ćao
Zadnja izmjena: um vuk, dana/u 17 apr 2009, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

nadala se nada i ostala nada...
- Stone Island
- Kontakt:
A brato znaš i sam kakvi su uvijek bili,barem njih većina...edinko je napisao/la:..ali mozda je njegova najveca "greska" sto je vjerovatno pravi Mostarac
I smiješno je to što pričaš o nekakvim Mostarcima...jer ni u nas nije baš puno bolje stanje,mada je u njih to totalno gore...zapadna obala je puna Bosančina iz Zenice,Posavine itd. a istočna je puna kvaziMostaraca iz Nevesinja,Gacka,Podveležja i sličnih mjesta !
Brate i oni su ljudi svi,nemam ja protiv njih ništa i uvijek su se doseljavali pa i moji preci su došli odnekud prije,morao je nekad svako doći odnekud ali sranje nastaje nakon rata kada je stvorena takva situacija da danas se grad privikava na njih a ne oni gradu ! E tu je belaj...
I istinski Mostarci,ma za koga god navijali nikada neće moći da mrze Velež !
- FK Sarajevo
- Kontakt:
ja nevjerujem da zrinjski moze osvojiti titulu male su sanse stice njih i preci ce ih posusje
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
sve da nas i pređe posušje..sarajevo neće.. 

"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
Ja mislim da je Zrinjski kriv!!
ma znam ja da se ne treba kačiti na trollove ali nešto mi drago odgovoriti

ma znam ja da se ne treba kačiti na trollove ali nešto mi drago odgovoriti

Momče Hercegovče
antipolitikaa je napisao/la:Kao sto sam vec naveo nismo mi neka razina u odnosu na druge to je ovo proljece pokazalo ruku na srce treba priznat da je u par kola bilo lude srece navest cu samo primjer laktasa i zvijezde ,igraci jesu najbolji u ligi al su se malo previse umislili,trebalo bi ih posjetit na jednom od buducih treninga jer ako ovako nastave nece biti ni prvaci unatoc ogromnih 7 bodova .
Zizovica treba par utakmica poslat na tibine i dat priliku ili stojanovicu na njegovoj strani ili musi !
Djuric nije akcije citavo proljece odigro.
Melher kao da je tek poceo branit par katastrofalnih pogresaka.
Od kad je mali Dzidic dosao obrana suplja na sve strane.
Maka je igrac za zadnjih 30min sto vise odmice tekma on nervozniji i pravi sranja.
Nikolic neobjasnjivo los.
Mozda je i zasicena od ove lige ,al hvala bogu imamo veoma uspjesne juniore cije vrijeme tek dolazi a ove kvazi zvijezda ako se ovako nastavi na ljeto u inozemstvo i nek tamo zabusavaju.
zaboravio se protiv Veleza ne da ste samo srece imali vec jos dosta toga na vasoj je strani bilo budi covijek pa priznaj
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Eto da se jednom slozim s necim takvim kao dijete istog grada. Nije da mi je drag, svejedno mi za njega, nikad nisam za njega navijao, tradicija mi je bila biti za Hajduk, ali eto, ne mrzim ga kao takvog.Stone Island je napisao/la:
I istinski Mostarci,ma za koga god navijali nikada neće moći da mrze Velež !
Medjutim, u pravu su takodjer oni koji realno kazu da nista taj Velez nema sa onim nekada osim tog imena. Ama bas nista.
...Život za Široki...
Vidim da ste podobro otišli sa teme.
@edinko
U ovom postu pišeš puno neistina,
prvo: nitko nije vidio derbi osim onih 10-tak tisuća što su bili na stadionu.
drugo: Zrinjski nisu osnovali fašisti nego mostarski Hrvati.
Za nerede i nesportska događanja na derbiju: to je rezultat svakakvih provokacija,prvo poluvrijeme je bilo korektno navijanje,ali kada se zmaja povuče za jezik onda ispadne ono drugo poluvrijeme.Šta ćeš drugo očekivati nego kada navijači moraju skinut zastavu svoje vojske koja ja taj dan obilježavala godišnjicu,a stariji navijači i očevi velike većine navijača su bili u toj vojsci,neki momci su ostali i bez očeva i braće,a tome se ne može (niti smije ) zabranit da obilježava godišnjicu.
To je isto kada bi mi tražili da se skida zastava armije BiH.
Ne opravdavam ni jedne ni druge,ali i naši sportaši su znali nastradat od vas.Sjetimo se samo onog nedavnog turnira u rukometu.
Zrinjski nije odmah ušao u premijer ligu,nego je igrao razne hercegovačke lige,a u PL je ušao isto kao i svi ostali klubovi .
Uspoređuješ Velež i ex yu liga sa današnjom premijer ligom,mislim da na to nemoram ništa odgovarat.
@ za ovog sto su mu nick nekakvi brojevi
Nikog ne zanima šta ti voliš,a šta ne.Ako imaš nešto pametno napisat-napiši,a ne ovako.
@um vuk a i ostali
Bez postova o ratu,ovo je sportski forum i neka takav i ostane.
@ Hara 17
protiv Veleža jesmo imali sreće,tj greška vašeg igrača koji je dodao loptu Vukoviću,a ovaj zabija za pobijedu.
@edinko
U ovom postu pišeš puno neistina,
prvo: nitko nije vidio derbi osim onih 10-tak tisuća što su bili na stadionu.
drugo: Zrinjski nisu osnovali fašisti nego mostarski Hrvati.
Za nerede i nesportska događanja na derbiju: to je rezultat svakakvih provokacija,prvo poluvrijeme je bilo korektno navijanje,ali kada se zmaja povuče za jezik onda ispadne ono drugo poluvrijeme.Šta ćeš drugo očekivati nego kada navijači moraju skinut zastavu svoje vojske koja ja taj dan obilježavala godišnjicu,a stariji navijači i očevi velike većine navijača su bili u toj vojsci,neki momci su ostali i bez očeva i braće,a tome se ne može (niti smije ) zabranit da obilježava godišnjicu.
To je isto kada bi mi tražili da se skida zastava armije BiH.
Ne opravdavam ni jedne ni druge,ali i naši sportaši su znali nastradat od vas.Sjetimo se samo onog nedavnog turnira u rukometu.
Zrinjski nije odmah ušao u premijer ligu,nego je igrao razne hercegovačke lige,a u PL je ušao isto kao i svi ostali klubovi .
Uspoređuješ Velež i ex yu liga sa današnjom premijer ligom,mislim da na to nemoram ništa odgovarat.
@ za ovog sto su mu nick nekakvi brojevi
Nikog ne zanima šta ti voliš,a šta ne.Ako imaš nešto pametno napisat-napiši,a ne ovako.
@um vuk a i ostali
Bez postova o ratu,ovo je sportski forum i neka takav i ostane.
@ Hara 17
protiv Veleža jesmo imali sreće,tj greška vašeg igrača koji je dodao loptu Vukoviću,a ovaj zabija za pobijedu.
- antipolitikaa
- Kontakt:
Kako ce balerine danas odigrat da mi je znat!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
Ajde valjda je balerinama nešto ušlo u glavu,i nadam se da će se poslije sramotnog ispadanja iz kupa opametiti.Ova ekipa kada pruži maksimum je nepobijediva u ligi,samo što su se previše opustili.Pobijeda protiv Lataša za miran san,a onda iskupljenje na Grbavici.
Naviječima se neće iskupiti pobijedom protiv Laktaša,nego jedino pobijedom u Sarajevu.
Imali smo priliku upisat povijest,a oni su je svojom glupošću propustili.Nema smisla kukat,nego idemo po titulu.
Naviječima se neće iskupiti pobijedom protiv Laktaša,nego jedino pobijedom u Sarajevu.
Imali smo priliku upisat povijest,a oni su je svojom glupošću propustili.Nema smisla kukat,nego idemo po titulu.
- antipolitikaa
- Kontakt:
Ja sam cuo da je se takma Slaviji prodala i da je ciljano da ona za 100 godisnjicu osvoji KUP bih ,bio je plan da se liga osvojia al smo ih tu malo zeznuli,info nije patka vec od covjeka iz uprave provjerena i istinita...a i igraci su pomalo isfrustriranio zbog zaostataka na bankovnim racunima.
Zadnja izmjena: antipolitikaa, dana/u 18 apr 2009, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
I ja imam neki osjećaj,tko zna možda naredba iz vrha,osim toga čini mi se da bi Posušje moglo uzet bodove na Lukavici.Imali smo pošteno suđenje gore (što me je začudilo pravo),ali igrači kao da su došli da izgube.Osim toga i prije utakmice je bila priča da će rezultat bit 2:0 za Slaviju,čini mi se da se ovde nešto dobro muti.Par Slavija-Posušje je na kladionicama blokiran.
edinkov post ostaje.
edinkov post ostaje.
- antipolitikaa
- Kontakt:
Ma samo da se kuci dobiva valjda ljudi nervozni ako placa kasni a i zasicene ove lige gdje nema derbija nikakva po pola godine,ipak su to nasi ,treba ih i kudit al i kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo zrinjski volim te.
kad je placa redovna ne moze nam nitko nista u ovoj banana ligi
kad je placa redovna ne moze nam nitko nista u ovoj banana ligi

- el-fighter
- Kontakt:
Zrinjski trenutno ima dosta jaku momčad. Čujem da i kod njih ova kriza uzima maha. Ali polako korak po korak sve će doći na svoje. Ako ove sezone ne osvoje ligu bit će prava šteta.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Pobijeda Zrinjskog,zaslužena ali ipak je ono daleko od onog jesenskog Zrinjskog.Ultrasi dosta dobri s obzirom na protivnika,zapad ponovo razočarao.
Sljedeća postaja: Grbavica
Sljedeća postaja: Grbavica
Utakmica nije bila neka ljepotica ali nije bila ni tipična prvenstvena. Igralo se agresivno, borbeno ali bez nekih pogibeljnih startova s obje strane. Pobjeda Zrinjskog je zaslužena,a Laktaši su se pokazali kao dobar protivnik i zasluženo su u gornjem dijelu tablice.
- antipolitikaa
- Kontakt:
Nek je Đurica Jovic ostavio na klupi ta nije iniesta da mora igrati svaku ako ga nece,nesto nije dobar u zadnje vrijeme ,ne moze ga covjek prepoznat,utakmica ko utakmica nista posebno steta sto je kisa umanjila broj ljudi al jbg,sta je tu je,izgleda da titula ipak nije upitna ,na ljeto u drugo pretkolo lige prvaka,moglo bi se zaraditi skoro milijun eura sto bi nama balkancima bilo dovoljno za citav godisnji budzet ,tako da ni iduca sezona nebi trebala biti problem za osvojit samo nek se nastavi ovako suđenje,liga nam ide ka boljem danas gosti kao da je premier liga sa ostrva 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.