Senad Lulic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SemPer_fi
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la SemPer_fi » 20 nov 2010, 12:02

AulleTa je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Nije ovaj Lulić bek. Nema šanse. Kiksao je kod zicera Karhana(sa Muslimovićem). Čuvao ga na 16 i poletio u kontru kad je vidio da Muslimović skače i Karhan sam utrčao. Na samom kraju videa.

[youtube][/youtube]
Slazem se. Covjek se ne zna branit nikako. Ali dobar je za krila jer odlicno dribla, brz je i moze puno trcat. Moze on igrat beka protiv Albanije i Luksemburga kad je napad najvazniji, ali ne bi volio njega na beku protiv rumuna. Bolje Subasica stavit, jer to je njegova prirodna pozicija. Lulica prebacit u vezni. Kad se vrati Salihovic, Pape je na slatkim mukama.
Salihović je ipak malo iskusniji. Stvarno imamo mnogo dobrih ljevaka u repki.
imamo ljevake u veznom , nazalost na beku je trenutno samo Subasic ;) al opet kad pogledas prosle kvalifikacije imamo daleko bolju lijevu stranu
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 nov 2010, 12:04

Momak ima ono sto nema niko u reprezentaciji, a to je brzina. Denekle mu Ibricic moze parirati, ali opet nema one eksplozivnosti i vjestine da pretrci igraca.
Meni je on bolji za krila, ali silom prilika mora igrati na bekovskoj poziciji i mogu reci da taj posao radi na vrhunskom nivou.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 20 nov 2010, 12:06

Da nam je jedan tipa Lulica jos na desnoj strani.
Ako Vladavic udje u formu, onda bi njega bilo dobro pozvati. Brzini Lulica sigurno ne moze parirati, ali je desno krilo, pa bi nam mogao biti potreban.
Zadnja izmjena: B0SANAC, dana/u 20 nov 2010, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 20 nov 2010, 12:08

Omerbavarac je napisao/la:Momak ima ono sto nema niko u reprezentaciji, a to je brzina. Denekle mu Ibricic moze parirati, ali opet nema one eksplozivnosti i vjestine da pretrci igraca.
Meni je on bolji za krila, ali silom prilika mora igrati na bekovskoj poziciji i mogu reci da taj posao radi na vrhunskom nivou.
Sve sam cuo,ali da je Ibricic brz :roll: i moze parirati Lulicu to prvi put...
1921-2011

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 nov 2010, 12:09

Esii TM87 je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Momak ima ono sto nema niko u reprezentaciji, a to je brzina. Denekle mu Ibricic moze parirati, ali opet nema one eksplozivnosti i vjestine da pretrci igraca.
Denekle je kljucna rijec. Pazljivo citaj komentare, sve ce ti se samo kazati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 nov 2010, 12:15

Ne može ni donekle :mrgreen: Ali fakat. Pa Ibričić je vjerovatno i najsporiji naš reprezentativac. Uz Misimovića. Džeko je brži. Nije ni Lulić neka strijela, ali je kod nas najbrži. Vladavić i on su tu negdje po brzini. Tek nešto iznad prosjeka. Jednostavno, nemamo brzanera nikakvog.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 20 nov 2010, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 20 nov 2010, 12:15

Omerbavarac je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:
Denekle je kljucna rijec. Pazljivo citaj komentare, sve ce ti se samo kazati.
Pazljivo citam ;)
Ibricic i brzina ne mogu u istu recenicu,pa makar u njoj bilo i donekle.
1921-2011

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 20 nov 2010, 12:37

Vladavic ima bolju kontrolu lopte i bolji sut od luleta po mom misljenju a brzina je na strani ovog drugog.
Trebali bi admira na lijevo krilo bas zbog tog dobrog suta a lulica desno ipak je on desnjak al i lijevom se sluzi veoma dobro.
Mislim da bi to bila odlicna kombinacija.
Ovako bi izgledala sredina
rahim,medo,pjanke,vlada i lule
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 20 nov 2010, 13:01

__EmIr__ je napisao/la:Vladavic ima bolju kontrolu lopte i bolji sut od luleta po mom misljenju a brzina je na strani ovog drugog.
Trebali bi admira na lijevo krilo bas zbog tog dobrog suta a lulica desno ipak je on desnjak al i lijevom se sluzi veoma dobro.
Mislim da bi to bila odlicna kombinacija.
Ovako bi izgledala sredina
rahim,medo,pjanke,vlada i lule
Mislim da je Admir momak koji je solidan igrac, ali koji mi se jednostavno ne cini vise kao kapacitet za reprezentaciju, jer je prije svega dosegao svoj igracki zeniti i ne ocekujem vise njegov napredak u karijeri. Lulic je mlad i pred njim su jos uvijek godine razvijanja, te vjerujem da je bolje upravo njega forsirati. Drugo, Vlada mi se uvijek cinio kao neki picaner i sminker, a nikad kao neki radnik i zalagac, i vjerujem da je upravo to bio razlog sto nije napravio jos jedan korak vise u karijeri. No, to je moje vidjenje koje uopste ne mora biti tacno...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 nov 2010, 13:06

Vladavić je 100% dostigao zenit. Imao je priliku da nešto napravi u Red Bullu i upropastio je. Može biti nekad od koristi reprezentaciji na nekoj krilnoj poziciji, pa možda i na beku. Ali što se tiče nekog njegovog razvoja, to je otprilike to. Žilina. Lulić mlađi, ali i za njega je pitanje koliko još može napredovati.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 20 nov 2010, 13:32

Ma to sto se tice admira i red bulla opste poznata stvar je da je bio u nemilosti onog kretena koji je protjerao skoro sve igrace sa balkana ne samo njega tako da se ne slazem da je to bila njegova krivica.Sad opet dobro igra u slovackoj mada nije neka liga ali opet je vjerovatno najbolji igrac prvaka nije to mala stvar ko sto neki misle.A sto se tice repke definitivno nikad nije zakazao bar se ja ne sjecam,uvijek je davao sve od sebe to se ne smije zaboraviti i zasluzuje bolji status u reprezentaciji.
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 20 nov 2010, 13:46

__EmIr__ je napisao/la:Ma to sto se tice admira i red bulla opste poznata stvar je da je bio u nemilosti onog kretena koji je protjerao skoro sve igrace sa balkana ne samo njega tako da se ne slazem da je to bila njegova krivica.Sad opet dobro igra u slovackoj mada nije neka liga ali opet je vjerovatno najbolji igrac prvaka nije to mala stvar ko sto neki misle.A sto se tice repke definitivno nikad nije zakazao bar se ja ne sjecam,uvijek je davao sve od sebe to se ne smije zaboraviti i zasluzuje bolji status u reprezentaciji.
Istina je da je Stevens protjerao ''Balkance'' iz Red Bulla. Pokrivac je bio sjajan prije njegovog dolaska, cim je dosao Stevens odmah je preselio na klupu. Vladavicu takodje nije davao toliko sansi od pocetka.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 20 nov 2010, 14:01

Po meni nije kalibar za repku...
Volio bih da se varam,zadnju tekmu je bio :-(

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 nov 2010, 15:01

ahmic je napisao/la:Po meni nije kalibar za repku...
Volio bih da se varam,zadnju tekmu je bio :-(
Mislis na defenzivnoj poziciji?
Naprijed je pruzao dobru igru. Pozadi su mu dva puta opasno pobjegli, pri prvom smo primili gol, pri drugom je Sehic sjajno odbranio. Ipak ovaj momak se jako zalaze, bilo bi odlicno kada bi ga Subasic mogao da zamjeni, a on da ide vise naprijed.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 22 nov 2010, 01:34

Željovac je napisao/la:Nije ovaj Lulić bek. Nema šanse. Kiksao je kod zicera Karhana(sa Muslimovićem). Čuvao ga na 16 i poletio u kontru kad je vidio da Muslimović skače i Karhan sam utrčao. Na samom kraju videa.

[youtube][/youtube]
U ovoj situaciji on nije igrao beka . Ovo je negdje 90+ minuta gdje je vec Subasic igrao lijevog bocnog . Nisam gledao gdje je ovdje Subašić ali neznam da li je Karhan ovdje bio Lulićeva zadaća :?

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 28 nov 2010, 14:17

zabio ga lulic ;) ;) ;)

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 28 nov 2010, 15:57

bavarian_bk je napisao/la:

[youtube][/youtube]
U ovoj situaciji on nije igrao beka . Ovo je negdje 90+ minuta gdje je vec Subasic igrao lijevog bocnog . Nisam gledao gdje je ovdje Subašić ali neznam da li je Karhan ovdje bio Lulićeva zadaća :?
Upravu si. Ovdje je Lulić već bio krilo. Bio je jedini blizu Karhana, pa mi je nekako logično da je bio njegova zadaća.

Visca el Višća!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 28 nov 2010, 17:23

Uvali ga Lula danas :mrgreen: ali dzaba sve to kad je Subašić prdorniji,brzi.....
1921-2011

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 28 nov 2010, 17:29

Esii TM87 je napisao/la:Uvali ga Lula danas :mrgreen: ali dzaba sve to kad je Subašić prdorniji,brzi.....
Jelde ?
A Lulic sasvim slucajno nije bek, nego je krilo ;)

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 28 nov 2010, 17:38

B0SANAC je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Uvali ga Lula danas :mrgreen: ali dzaba sve to kad je Subašić prdorniji,brzi.....
Jelde ?
A Lulic sasvim slucajno nije bek, nego je krilo ;)
Ma ja bolji je klasicni bekan,nego univerzalac Lulic 8-)
1921-2011

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Zglavkar i 22 gosta.