Za krov od saveza 800 000 km. Prosjaci.mohikanac12 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 13:19jurisicduska je napisao/la: ↑18 dec 2019, 13:10Ne sporite se vi na sudu je li 0 nego je li 2,2 ili je 2čisto da znaš.
Poslujemo isto mi 0 km dužni vi 10 + miliona, potpuno isto![]()
Vi ste ove godine 2019. napravili dug 3 miliona i rastei to čisto da znaš.
Ma hajde, 3 miliona duga napravili. Duša draga.![]()
Reci nam Duškice, gdje su transferi? Danima ste nam ispirali mozak o milionskim transferima u eurima a ukupno prikazujete 2-3 milona prihoda u markama. Kakve imovine vi imate par miliona? Veš mašine? Ne racunate valjda onu poljoprivrednu zemlju pod koncesijom i hajmove? Kome ste duzni 23 miliona maraka, Dušo draga?
Znas koliko Željo ima imovine? 23,1. Naš stadion 1/1, mozemo vas kupiti od kineza i promijenit vam boju u lila a dresove pravit od štirkane čipke.![]()
Ide bebo krov na novom istoku. Otprilike ovako.![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Je li ovo ,matere ti i migranti znaju za kredite...
- mohikanac12
- Kontakt:
Od saveza 800 milja. Stadion nam pod hipotekom. Samo ove godine se zaduzili tri miliona. Zivimo od Amarovih pozajnica. "Migranti" znaju za nase kredite. Grbavica ce se zvati Sberbank.
Sve ovo samo danas.

Sve ovo samo danas.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
ne ba Sipović, SIPA je tuZgemboHZ je napisao/la: ↑18 dec 2019, 17:08Jesil ti siguran za ovo “ode SIPA”Denchi je napisao/la: ↑18 dec 2019, 15:42Ode Sipa i Zečeva polamohikanac12 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 15:35Jest jest, vi "perfektni", mi se raspadamo.![]()
Malo istok i zapada pola
Novi teren i led iza gola
Svi gledaju i svi nam se dive
Sta nam mogu ne znaju da zive
![]()
Novi igrač doći neće, on je sada Veleževo cvijeće
Svi se smiju i svi potražuju
morat će ići i Krpa,Veca,Štila i Veseli
dovedi nam još pitara Osime naš jedini
![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa dobro,malo je @Duska pretjerao,izbacio vam vase zvanicne izvjestaje...mohikanac12 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 17:41Od saveza 800 milja. Stadion nam pod hipotekom. Samo ove godine se zaduzili tri miliona. Zivimo od Amarovih pozajnica. "Migranti" znaju za nase kredite. Grbavica ce se zvati Sberbank.
Sve ovo samo danas.![]()
![]()
Gdje ce štrumf vjerovati onom sto mu Uprava kluba objavi kad tamo sjede sve Vijetnamci i Bordo prijatelji...
Vjerovatno je klub u minusu samo za otkazani koncert Ljube Alicica,inace slile se pare od Evrope,velikih transfera i slinih sponzora koji u redu stoje pored stadiona i cekaju da ponude sto vise...
Vidi se odmah da je zvanicne izvjestaje pisao neki pitar...Nemoj vise Duska,čo'jek te ubi nogama u glavu, odmah je on to skont'o...
I ti veca budala sto se nerviras.. boli te ba ku*ac ugasice selju a ne tebe..mohikanac12 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 17:41Od saveza 800 milja. Stadion nam pod hipotekom. Samo ove godine se zaduzili tri miliona. Zivimo od Amarovih pozajnica. "Migranti" znaju za nase kredite. Grbavica ce se zvati Sberbank.
Sve ovo samo danas.![]()
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- mohikanac12
- Kontakt:
Ne znam čemu panika ako se mi raspadamo a vi perfektni. Ko vam drma kavez? 

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Jeli moguce da smo toliko duzni ?mohikanac12 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 17:59Ne znam čemu panika ako se mi raspadamo a vi perfektni. Ko vam drma kavez?
![]()
Valjda nam ne uzmu stadion.
A ko nas tacno ganja za te pare ?
Treba dic kredit i sve stavit na crveno.. ko ga je*e.. il bos il hadzija..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Eto vidis...mohikanac12 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 17:59Ne znam čemu panika ako se mi raspadamo a vi perfektni. Ko vam drma kavez?
![]()
Rijesenje vasih problema vam je tu ,pred nosom...
Obratite se ustanovi ili osobi koji su nama pozajmili i nece biti problema...
Samo napisite Zamolbu,oni ce to sigurno razmotriti i ne bi trebalo biti nikakvih poteskoca oko finansijskih inekcija...
- samoposteno
- Kontakt:
Sta je ovo dokurcenko i pisac se ubise za kantu godine...spremni su poginut

A fol nije im stalosamoposteno je napisao/la: ↑18 dec 2019, 19:52Sta je ovo dokurcenko i pisac se ubise za kantu godine...spremni su poginut![]()
![]()
Vidi ga sto je plah, ljubi ga amaw

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ko o cemu ti o Radovanu.simidobar je napisao/la: ↑18 dec 2019, 18:34Jeli moguce da smo toliko duzni ?mohikanac12 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 17:59Ne znam čemu panika ako se mi raspadamo a vi perfektni. Ko vam drma kavez?
![]()
![]()
Valjda nam ne uzmu stadion.![]()
A ko nas tacno ganja za te pare ?![]()
Treba dic kredit i sve stavit na crveno.. ko ga je*e.. il bos il hadzija..![]()
![]()
23
GOAT je napisao/la: ↑18 dec 2019, 21:53Ko o cemu ti o Radovanu.simidobar je napisao/la: ↑18 dec 2019, 18:34Jeli moguce da smo toliko duzni ?mohikanac12 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 17:59Ne znam čemu panika ako se mi raspadamo a vi perfektni. Ko vam drma kavez?
![]()
![]()
Valjda nam ne uzmu stadion.![]()
A ko nas tacno ganja za te pare ?![]()
Treba dic kredit i sve stavit na crveno.. ko ga je*e.. il bos il hadzija..![]()
![]()
Izvini sto si papak... sta da ti kazem..
Jesil to ispo iz trke za kantu pa se javljas ?
Osvajanjem kante znati cu da sam vas dobro izje.bo tokom godine.Teorije o finansiranju ratnog zlocinca su mnogim zasmetale.
23
Dobro, Izvini sto ti stojim na putu uspjeha.
Samo naprijed, nedaj se...
PS Ako zapne u bod-dva pogura brat.. samo javi.
Nisam zelio ucestvovat al za tebe nije problem. Nisi ti meni svak.
Vraca se goat jaci nego ikad 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- robertkosar
- Kontakt:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.