Naravno. Nismo pitari da se smjenjuju uprave kako kome padne na pamet. Cuj ti molim te, ako ne budu prvaci ove sezone da se kupe.
Editovao sam.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
A sta tek reci za Listicu...?MocMahale444 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 15:12Borac je cetnicki klub, sto prije se ugasi to bolje Bih sport.
Velez je mali klub i zelim im drugu ligu aBd.
Sarajevo je zlocinacko drotovski klub iz vijetnama.
Selo ko selo, ispod nivoa mi da ih i stavim u tu grupu.Blueforce21 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 17:15A sta tek reci za Listicu...?MocMahale444 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 15:12Borac je cetnicki klub, sto prije se ugasi to bolje za Bih sport.
Velez je mali klub i zelim im drugu ligu aBd.
Sarajevo je zlocinacko drotovski klub iz vijetnama.
Samo se ti ne sekiraj za pare i igrače,nismo ih ni ljetos imali,pa šta bi,pukom nesrećom ne bježimo prvom.Machak je napisao/la: ↑18 dec 2019, 16:07Ne znam za vas ali mene opasno pocinje nervirati ovo nazovi insajdersko pisanje oko igraca, zaista ne shvatam kako pojedinima ne dosadi pominjati kojekakva imena i vezati ih za nas ? Svi kao imaju neke izvore i znaju ljude u klubu a ne znaju zapravo nista i nikoga. Sto ce se pokazati u januaru kada od mnogo nekih imena dođu sasvim 1-2 igraca za koje niko veze nije imao niti su mu na pamet padali.
Dajte malo ozbiljnosti, nema dinara u klubu za ove sada, planira se novi kredi u januaru, a ovdje se topa voda i ekipa za titulu spominju.
Svi znamo ko je Amar i sta je sposoban. Ako nisu u stanju da mu obezbjede minimalne uslove za uzimanje titule, zasto da ostaju? Amaru ne treba tim galaktikosa, da bi uzeo titulu. Treba mu par normalnih pojacanja i titula je tu.Mamlaz je napisao/la: ↑18 dec 2019, 17:04Kako ti je prica losaTMovac je napisao/la: ↑18 dec 2019, 16:54Apsolutno. Prosli su otjerani jer nisu mogli uzeti titulu. Ako ni ovi ne mogu, koji su onda dzavo dolazili? Pogotovo jer su rekli da dolaze da uzmu titulu. Da se razumijemo i ovi sadasnji i oni prosli imaju i mana i vrlina. Eh sad kako bi to sve izgledalo da dvojica nisu dopustila da im licni ego bude veci od interesa FK Zeljeznicar, nazalost nikad necemo saznati. al tako ti je to kod nas. Neda se usranom do potoka., idi putuj na pitarski forum tamo je takav stav pozeljan
![]()
Ja bih se smio zakleti da je ovaj macak @Elegant.UBIPITAR je napisao/la: ↑18 dec 2019, 17:48Samo se ti ne sekiraj za pare i igrače,nismo ih ni ljetos imali,pa šta bi,pukom nesrećom ne bježimo prvom.Machak je napisao/la: ↑18 dec 2019, 16:07Ne znam za vas ali mene opasno pocinje nervirati ovo nazovi insajdersko pisanje oko igraca, zaista ne shvatam kako pojedinima ne dosadi pominjati kojekakva imena i vezati ih za nas ? Svi kao imaju neke izvore i znaju ljude u klubu a ne znaju zapravo nista i nikoga. Sto ce se pokazati u januaru kada od mnogo nekih imena dođu sasvim 1-2 igraca za koje niko veze nije imao niti su mu na pamet padali.
Dajte malo ozbiljnosti, nema dinara u klubu za ove sada, planira se novi kredi u januaru, a ovdje se topa voda i ekipa za titulu spominju.
Normalno da nema garancije. Ali ako u ovoj konkurenciji ne uzmemo, onda stvarno ne znam kad cemo. Borac ne vidim kao nekoga ko moze izdrzati do samog kraja. Mada mislim da ce im europa biti zagarantovana. Kone sa smjenom Husrefa su se po meni same eliminisale iz utrke. Ko god im dodje, mozda ce imati wow efekat par utakmica, ali nece izdrzati do kraja. Tako da je sve do nas.lijevapolutka je napisao/la: ↑18 dec 2019, 18:47A ko to može garantovati da će uzeti titulu? Kakva vam je to priča?
Ja bi se smio u ženu vlastitu opkladit. Iako on tvrdi da nije, valjda ga sramota.
Možda jeste, a možda i nije.mohikanac12 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 19:40Ja bi se smio u ženu vlastitu opkladit. Iako on tvrdi da nije, valjda ga sramota.
Necemo te puno zayebavat Zenzo, Boga mi.![]()
braco je napisao/la: ↑18 dec 2019, 19:43Možda jeste, a možda i nije.mohikanac12 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 19:40Ja bi se smio u ženu vlastitu opkladit. Iako on tvrdi da nije, valjda ga sramota.
ja kontam fulio forumTMovac je napisao/la: ↑18 dec 2019, 16:54Apsolutno. Prosli su otjerani jer nisu mogli uzeti titulu. Ako ni ovi ne mogu, koji su onda dzavo dolazili? Pogotovo jer su rekli da dolaze da uzmu titulu. Da se razumijemo i ovi sadasnji i oni prosli imaju i mana i vrlina. Eh sad kako bi to sve izgledalo da dvojica nisu dopustila da im licni ego bude veci od interesa FK Zeljeznicar, nazalost nikad necemo saznati. al tako ti je to kod nas. Neda se usranom do potoka.
na kraju ce ispasti da na ovom i onom forumu pisu isti samo sa drugim nickovimamohikanac12 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 19:45braco je napisao/la: ↑18 dec 2019, 19:43Možda jeste, a možda i nije.mohikanac12 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 19:40
Ja bi se smio u ženu vlastitu opkladit. Iako on tvrdi da nije, valjda ga sramota.
Sad cemo mi to provjerit.
@Mačak brate, sta mislis o Amaru i nasoj djeci?
Ma brate nema tu pritiska. FK Željezničar kao najveći klub u državi mora svake godine po automatizmu ići na sve trofeje, hoce li uspjeti to niko nemože ni predvidjeti ni garantovati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.