Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Karine i jedni i drugi mater im ****.
Kod mene su trenutno ovi bht karinaši,mamu im **** lopovsku.
Kad ce bit neka opcija kad hocu da uzmem neki paket da sam sebi proberem sta cu gledat a ne da mi uvaljuju kanale kao sto su 8gman,Gorazde,Kakanj i ostale pizdarije koje niko ziv ne gleda
Kod mene su trenutno ovi bht karinaši,mamu im **** lopovsku.
Kad ce bit neka opcija kad hocu da uzmem neki paket da sam sebi proberem sta cu gledat a ne da mi uvaljuju kanale kao sto su 8gman,Gorazde,Kakanj i ostale pizdarije koje niko ziv ne gleda
Telemach ima manu da za bilo koje radove na instalacijama osim onih baš osnovnih (zamjena rutera ili spojnice na kablu) zovu svoje podizvođače koji ti uredno naplate sve što urade što je apsurd teške kategorije.
Prije Telemacha bio sam korisnih HS-a i iskreno njihov internet je bio zmaj za ovaj telemachov a usluga vrhunska. Sa Telecoma sam čak i fiksni telefon odjavio. Kad već barem u nečemu mogu birati između državnog i privatnog provajdera, biram da ne punim džepove stranačkih uhljeba.
Prije Telemacha bio sam korisnih HS-a i iskreno njihov internet je bio zmaj za ovaj telemachov a usluga vrhunska. Sa Telecoma sam čak i fiksni telefon odjavio. Kad već barem u nečemu mogu birati između državnog i privatnog provajdera, biram da ne punim džepove stranačkih uhljeba.
Samo jos budala moze imat fiksni telefon.
Pa to je to, najjace ovo uzmi domace, Telecom nas a ono dajes pare uljebima sto po trojica sjede na jednoj stolici. Drzavi svakako ide qurcina.
Slucaj neki dan....kazem hocu da zamjenim karticu da uzmem 4g, kaze ne moze sa starijim paketom na pretplati, morate uzeti onaj od 15 KM ili platiti 5 KM iako je bilo besplatno. Hahahahahah kakvi lopovi mati mila. Ali razumijem, treba platit salterusi 1500 KM.
Pa to je to, najjace ovo uzmi domace, Telecom nas a ono dajes pare uljebima sto po trojica sjede na jednoj stolici. Drzavi svakako ide qurcina.
Slucaj neki dan....kazem hocu da zamjenim karticu da uzmem 4g, kaze ne moze sa starijim paketom na pretplati, morate uzeti onaj od 15 KM ili platiti 5 KM iako je bilo besplatno. Hahahahahah kakvi lopovi mati mila. Ali razumijem, treba platit salterusi 1500 KM.
27.10.2020
Ja sam otvorio ovu temu, ja nemam nikakve veze sa ovim likom gore, ja koristim samo ovaj jedini moj profil ovdje. A pogrijesio sam slovo i zato ste mislili da sam bot ili nesto.
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
Kako si ti otvorio temu kad je temu otvorio FKSarajevoHz87, haj se skontaj s kojeg acca pises

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pa to sam ja isti profil FK SarajevoHz87 samo sam na tom zaboravio sifru i otvorio novi.
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
Opet lazes, pa taj profil je stariji od tog fksarajevohz87
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Duffy ne daj se
- Fantasista
- Kontakt:
Ma telekom su lopovi najveći. Fixni i da ne koristiš čitav mjesec pošalju ti ogroman račun sa raznim obavezama i još ti nakače pdv na sve to. Isto kao i elektrodistribucija koja ti uzima naknadu za priključak svaki mjesec a sat koji si kupio nalazi se na tvojoj kući, ma ludilo brate.
-
- Kontakt:
Fantasista je napisao/la: ↑10 dec 2019, 18:05Ma telekom su lopovi najveći. Fixni i da ne koristiš čitav mjesec pošalju ti ogroman račun sa raznim obavezama i još ti nakače pdv na sve to. Isto kao i elektrodistribucija koja ti uzima naknadu za priključak svaki mjesec a sat koji si kupio nalazi se na tvojoj kući, ma ludilo brate.
Pa šta ti radiš po tom pitanju ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Fantasista
- Kontakt:
Fixni isključio i dohako im. Struje se ne mogu odrećibombaysaphire je napisao/la: ↑10 dec 2019, 18:50Fantasista je napisao/la: ↑10 dec 2019, 18:05Ma telekom su lopovi najveći. Fixni i da ne koristiš čitav mjesec pošalju ti ogroman račun sa raznim obavezama i još ti nakače pdv na sve to. Isto kao i elektrodistribucija koja ti uzima naknadu za priključak svaki mjesec a sat koji si kupio nalazi se na tvojoj kući, ma ludilo brate.
Pa šta ti radiš po tom pitanju ?

Neka ba, nemoj ga ofirat

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
imate džaba mjesec dana HBO PREMIUM na telemachu, samo se logujte i aktivirajte, može i preko appa
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jel se jos kome na MojaTV pojavio ovaj blackscreen sa sivim prozorcicem u kojem pise
ServiceUnavailableContactOperator
SubscriptionInactive
Prvi put ovo vidim. A paket dijelim sa stanodavcem, jel neka greska ili je odjavio frajer paket. Prije ovoga je bio onaj ekioh 404 problem, sto se vecinom pojavljuje kad nestane struja, pa prvi put upalis. Probao standardno, resetovat resiver i nakon toga mi se pojavilo ovo i sad ga se ne mogu rijesiti
SubscriptionInactive
Prvi put ovo vidim. A paket dijelim sa stanodavcem, jel neka greska ili je odjavio frajer paket. Prije ovoga je bio onaj ekioh 404 problem, sto se vecinom pojavljuje kad nestane struja, pa prvi put upalis. Probao standardno, resetovat resiver i nakon toga mi se pojavilo ovo i sad ga se ne mogu rijesiti
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
ako si u kući možeš za 3 milje uradit solarne ploče na jednoj strani krova, s kojima možeš napajati normalno domaćinstvo...i otkačit se sa ED mreže...Fantasista je napisao/la: ↑10 dec 2019, 19:07Fixni isključio i dohako im. Struje se ne mogu odrećibombaysaphire je napisao/la: ↑10 dec 2019, 18:50Fantasista je napisao/la: ↑10 dec 2019, 18:05Ma telekom su lopovi najveći. Fixni i da ne koristiš čitav mjesec pošalju ti ogroman račun sa raznim obavezama i još ti nakače pdv na sve to. Isto kao i elektrodistribucija koja ti uzima naknadu za priključak svaki mjesec a sat koji si kupio nalazi se na tvojoj kući, ma ludilo brate.
Pa šta ti radiš po tom pitanju ?![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jel platioSMR187 je napisao/la: ↑17 dec 2019, 18:42Jel se jos kome na MojaTV pojavio ovaj blackscreen sa sivim prozorcicem u kojem pise
SubscriptionInactive

Denchi je napisao/la: ↑17 dec 2019, 18:49ako si u kući možeš za 3 milje uradit solarne ploče na jednoj strani krova, s kojima možeš napajati normalno domaćinstvo...i otkačit se sa ED mreže...
Ljeti, po danu. Zimi sunca nema niđe, po noći isto tako.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 18 dec 2019, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ma nemam pojma, trudim se da izbjegavam kontaktHeller je napisao/la: ↑18 dec 2019, 14:40Jel platioSMR187 je napisao/la: ↑17 dec 2019, 18:42Jel se jos kome na MojaTV pojavio ovaj blackscreen sa sivim prozorcicem u kojem pise
SubscriptionInactive
Prvi put ovo vidim. A paket dijelim sa stanodavcem, jel neka greska ili je odjavio frajer paket. Prije ovoga je bio onaj ekioh 404 problem, sto se vecinom pojavljuje kad nestane struja, pa prvi put upalis. Probao standardno, resetovat resiver i nakon toga mi se pojavilo ovo i sad ga se ne mogu rijesiti![]()
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
dnevna svjetlost je dovoljna, ne mora biti u zenitu, i dodatno ima i rezervu gdje može čuvati napon za 30 sati
Kaka dnevna svjetlost, ako je ko neki dan u Sarajevu.
Nullius in verba
dobro jarane eto pomračenje sunca nastupi u trajanju od 6 mjeseci kad zima nastupi u Sarajevu...
mislim ljudi ugrađuju i koriste ovo ne pričam o teoriji.....

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 94 gosta.