jurisicduska je napisao/la: ↑18 dec 2019, 12:51
Vi ste vratili bruku dugova tako što ste stvorili dodatne dvije bruke dugova.

Posudi da vratiš politika i ti to vrlo dobro znaš. Aha vlasnici imaju dugoročne obaveze prema sebi samim, jeste

Pretvorene su pozajmice u glasačke uloge, kroz dokapitalizaciju je ispeglano stanje, vidi se da nisi mako od 5,80 Marlboro Crveni dugi transakcija.

Prihodi iz vlastitih sredstava su transferi
"Ukupan dug Plavih iznosi 7,8 miliona KM na dan 31. decembar prošle godine, a od ranije je poznato da se najveći dio (oko 73 posto) ovih obaveza odnosi na ukalkulisani i stvarno utvrđeni dug prema poreskoj upravi koji klub redovno servisira. " 2019 godine.
i plus ona 2,2 = 10

To ti je zvanični podatak, ima još ovo i amku
"Trenutni dug Željezničara 1,4 miliona KM, od čega se 900.000 KM odnosi na obaveze prema Poreskoj upravi " - 2015 je to ovako bilo
Potpredsjednik Fudbalskog kluba Željezničar, Vedran Vukotić, istakao je da trenutni dug Kluba iznosi 1,4 miliona konvertibilnih maraka od čega se 900 hiljada maraka odnosi na obaveze prema Poreskoj upravi i još 500 hiljada maraka tekućih obaveza.
“Klub je također izložen potencijalnom dugu od 2,8 miliona maraka od čega se 2,2 miliona odnosi na dodatne obaveze prema Poreskoj upravi u periodu od 2009. do 2014. godine te 600 hiljada maraka neevidentiranih pozajmica iz tog perioda. Zbog ovog nalaza, Upravni odbor kluba je donio jednoglasnu odluku da se provede potpuno istraživanje poslovanja Kluba u navedenom periodu kako bi se došlo do odgovora ko je i na koji način odgovoran za navedeno“, naveo je Vukotić te dodao da je Klub u 2015. godini prodajom igrača i povećanjem sponzorskih ugovora od 143% posto, poslovao pozitivno, te da će rezultat toga biti povećanje budžeta sportskog segmenta za 116% i povećanje budžeta Omladinskog pogona za 43%.
Ovo su sve zvanične izjave ili izvještaji.
Kako ste vratili bruku dugova kad ste sa 1,4 došli do 10

to mene interesuje.
A još ste se zadužili u ovoj godini čega si sam svjestan jer prihoda niste ni imali ili misliš da će ulaznice i transfer Sipovića da pokrije budžet od 5 miliona.
Trebaš se dobro uhvatiti za glavu.
Ps ja nigdje nisam rekao da se vi raspadate jer vam je imovina 23 miliona, imate fore još jedno 4 godine s ovim načinom upravljanja. Onda ćete se raspasti. Ja sam rekao da ste na dobrom putu.