FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sviuodbranu
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sviuodbranu » 18 dec 2019, 10:31

Kako ljudi za 700 000 do milion sastave ekipu poplacaju obaveze i bez problema imaju ekipu neki za opstanak neki i za vrh, a nasima 2 miliona nemoze bit za opstanak jos se zaduze pola milke minimum....
Pa imam osjecaj da neke stvari samo u Slobodi prolaze i desavaju se yebem ti kriminal talove carsiju i sve nek ide u pm.
Pa ljudi igraju za "kikiriki"od 1500 km i onda dodju u Slobodu i njihov mjesecni balans izadje na 6000....yebo li vam talovi majku u pi cku
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 18 dec 2019, 11:06

Slobodas je napisao/la:
18 dec 2019, 09:38
Pa kod nas je pozitivna priča kada ti igrači nisu u štrajku i kada ne gladuju. :salut:

Grado je ok momak ali nije za Slobode bar ne u ovom teškom stanju u kojem se nalazimo. Pa lik do sad nema nikakvog iskustva u samostalnom vođenju nekog kluba. Ali razumijem i to da niko drugi nije bio u opticaju. Mislim da je i Grado svjestan svega i da je on tu poturio svoja leđa i opet se žrtvovao za klub ( problem je što je sad ogroman pritisak i mislim da ovo neće na dobro izaći ).

Žalosno je ovo sve što se dešava i svaki dan je sve stresniji pratiti dešavanja u klubu. Dosta ljudi se isključi ( jednostavno prestane pratiti sve jer im je više dosadilo stalno ista priča ista razočaranja i borba za opstanak i neku ideju ), a dosta ljudi i popljuje sve negativne poteze , malo ko daje podršku a i kako da daš kad su te svaki put do sad razočarali i izvarali .
Ma nema pozitivne. Kod nas je pozitivna kad dođeš na stadion i vidiš da igrači izlaze na teren. Odmah ti bude drago, obraduješ ko da si pobjedio i posle kad izgubiš nije toliko crno jer svaki izlazak na teren je pobjeda...

Na žalost ljudi koji žive u BIH puni frustracije i negativne energije, dolaze na stadion gdje takvo ponašanje izbija na površinu. Moj klub, moj grad, moje ubij, razbij. Malo ljudi dolazi na stadion radi utakmica. Tereni su loši a i druge zajdnice su iste takve.
I naravno nastavlja se pokrivanje. Nestao je pozitivan duh koji se pojavio zahvaljujući Azmiru i povratku u Premijer ligu. Koliko je to bilo dobro toliko su isplivale sve loše stvari koje su i dovele klub u propast. Manji problem je bio što smo ispali a puno veći što je klub postao pravi provincijski klub zasnovan na mobama. Hajmo se mobilizirati. Mobe su samo dodatak a ne osnovni način funkcionisanja.
Jedan način je potpuna privatizacija sa svim svojim prednostima i manama što je po meni najbolje rješenje i tu prestaje bilo kakva kuknjava na vijeću. Gazda rekao i to je to. Hoće gazda da se klub takmiči za ligu prvaka super. Neće, opet super. Kako gazda kaže.
Druga varijanta je ovo nešto sa skupštinama. Zanimalo me kako će proći onaj Čelikov pokušaj ali eto i to nije baš najsretnije završilo.
Ni jedna uoprava na skupštini nije položila račune, sasvim je jasno zašto. Zato što večina stvari se radi ispod stola, pare na ruke i sl.
I to je teško propratit. Dosta privatnika prijavljuje minimalnu plaću a ostalo u kovertama. I svi ti njihovi radnici se kunu u njih. Nema boljih od njih.
Dosta privatnika prijavljuje minimalnu platu koju isplaćuje ali onda radnik vraća dio novca u kešu.
Tako da šta god uradiš si donji. Ti ako ponudiš platu 1000 pošteno, platiš obaveze i itd, A onaj drugi ponudi platu 300 a ubaci u parama u džep još 1000. I sad kako pravadat tu hiljadu. I onda naravno da se svi počnu ugrađivati. I onda dođu bezbrazni ljudi u trenerkama da ti objašnjavaju kako se to nešto mora i sl. I naravno kreće ugrađivanje. Dođu uprave koje skontaju fazon što bi bili pošteni kad nije niko pa naprave sa igračem ugovor na 100 k. Igrač njima 60 igraču 40 i mirna Bosna. Ako se ne isplati tužba savezu i onda kreće već viđena kuknjava ajjj Jasmin, crveni, zeleni je lopov, aj onaj prije je lopov, šta ćemo mi sad i sl, daj pare ispašćemo, izbaciće nas i otvara se novi krug.
Vjerujem da su ovi momci pošteni i da čak neće ići sa varijantom da zarade ali u ovim uvjetima funkcionisanja pošten čovjek može ispasti u kantonalnu i nikad ne isplivati iz iste.
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 18 dec 2019, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 dec 2019, 11:28

Slobodas je napisao/la:
18 dec 2019, 09:38
Pa kod nas je pozitivna priča kada ti igrači nisu u štrajku i kada ne gladuju. :salut:

Grado je ok momak ali nije za Slobode bar ne u ovom teškom stanju u kojem se nalazimo. Pa lik do sad nema nikakvog iskustva u samostalnom vođenju nekog kluba. Ali razumijem i to da niko drugi nije bio u opticaju. Mislim da je i Grado svjestan svega i da je on tu poturio svoja leđa i opet se žrtvovao za klub ( problem je što je sad ogroman pritisak i mislim da ovo neće na dobro izaći ).

Žalosno je ovo sve što se dešava i svaki dan je sve stresniji pratiti dešavanja u klubu. Dosta ljudi se isključi ( jednostavno prestane pratiti sve jer im je više dosadilo stalno ista priča ista razočaranja i borba za opstanak i neku ideju ), a dosta ljudi i popljuje sve negativne poteze , malo ko daje podršku a i kako da daš kad su te svaki put do sad razočarali i izvarali .
Ako neko daje podrsku svom klubu to smo onda mi. Uporedi stanje u klubu, pizdarije svake sezone i podrsku, pa mi smo u samom vrhu ne samo u BiH, nego u jugoslaviji.
Celik ljudi godinama bojkotovali, ove godine par kola pozitivna prica i velika posjeta i cim su krenula kola nizbrdo opet im stadion prazan. Velez prije ispadanja uzasna posjeta, prosle sezone pozitivna prica i napad na PL i odmah porasla posjeta, odlicno su sad uredjeni pa opet posjeta slabija od nas.

A kod nas ode ulagac, dodje covjek kojeg cijeli grad mrzi, Mujkanovic, svi najbolji igraci nas napustili i mi preko 2200 ljudi na kraju u prosjeku. Prosle sezone onakve pizdarije, u po niceg opet novi predsjednik, besparica, pa preko 2500 ljudi u prosjeku.
Ove sezone ulazis bez dinara jer je prethodna uprava skoro sve potrosila, jedva licencu dobili, igraci strajkuju i cijela drzava nas ismijava, koliko vec bez pobjede (9 ili 11 kola?), opet nova Uprava dosla i otpustila par igraca, nekoliko tuzbi doslo koje su odmah morali isplatiti, i mi imamo preko 3100. PREKO 3100 LJUDIII.

Kakvu vise podrsku i kome? Cemu? Valjda je vrijeme nekim drugim sredstvima se boriti i pokusati doci do cilja. Mozda je nekome rjesenje da grad jos vise daje para, ne Slobodi i rezultatima, nego za buduce tuzbe i borbu za opstanak, ali meni je pun qurac toga. Da dajes nase milione nekim klosarcinama koji sebe nazivaju igraci, ili nekim opovima koji sebe nazivaju predsjednici klubova, a da se mi nerviramo hocemo li opet ispasti i radujemo se sto smo osigurali opstanak 1 kolo prije kraja i rahat ulazimo u zadnje kolo. To je ta ideja, zbog toga je ta podrska i povjerenje svakoj narednoj Upravi?

Samo prazne tribine i pritisak na gradsku vlast da odstupe od kluba i dadnu ga u ruke nekome ko ima pare. Pa makar svi na Istoku bili svaku utakmicu i sa parolama protiv gradske Uprave i bacanja nasih para na kvaziigrace i borbu za opstanak. Nema drugog nacina.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 18 dec 2019, 12:22

Prazne tribine su samoubistvo, ja ako idem na utakmice ne Slobode ne mora značiti da podržavam trenutnu vlast u gradu.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 18 dec 2019, 12:36

Ja bih volio polaganje računa pa kad bi pola grada u zatvor otišlo. Ali naravno da to niko neće. Naravno da to niko ni ne traži. Jbo to. De da vidimo koliko košta sezona koliko je ušlo para na početku, koliko je potrošeno na igrače , koliko ima preostalo za igrače. Naravno da niko neće. Uzmu na početku godine pare. Potpišu ugovore sa igračima. Nešto plate i pobjegnu a ostave potpisane ugovore i obaveze. I što je najgore ništa ne osvoje. Kako Kako manja dugovanja dolaze na naplatu poćne se smješiti liga fedracije. Sve već viđeno.
Ovi momci ako žele pošteno sazovu skupštinu ako ista postoji. Prezentiraju informaciju dobili smo, ovoliko, trenutni tim nas košta ovoliko, možemo preživjeti do maja a onda ćemo pokušati pozajmicama preživjeti. Od nečega se mora početi. Ovo je konstantno guranje problema pod tepih.
Gurat ćemo dokle može i onda ćemo reći eto nije moglo dalje.
& $ ?

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 18 dec 2019, 12:46

Skojevska je napisao/la:
18 dec 2019, 12:22
Prazne tribine su samoubistvo, ja ako idem na utakmice ne Slobode ne mora značiti da podržavam trenutnu vlast u gradu.
Klasicni spin koji se pokušava podmetnuti ovdje na forumu. Idem na Tusanj dok nas ne ugase, kao što sam i Ditu u grob ispratio idući u Mejdan.

Opet je priča oko vlasti i politike, pa bih opet sve da pitam, da sutra dodje neka idealna vlast za Slobodu, sta mi to uopšte očekujemo od njih osim da srede stadion/predaju ga Slobodi? Ispada kao da ovi naši kokosari od političara redovno kafe piju s milionerima pa mogu narediti nekom od njih da preuzme Slobodu. A uostalom često se zaboravi, a vrlo je bitna stvar, mi u državi nemamo zakon o sportu gdje bi neko privatizovao fudbalski klub.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 18 dec 2019, 12:57

Najtužnije je što je to sve priča o privatizaciji i kao neko neda. Kad čovjek pita ima li gdje formalni prijedlog nastupi tišina. Taksativno pobrojano šta se nudi i šta se traži za uzvrat svi šute. Nigdje papira. Sjetimo se priče Azmir i model Sarajeva. Kako samo nestade priča o modelu privatizacije Sarajeva. Krenu priča milionski stadioni i slični spinovi a niko konkretno ne reče šta bi sa modelom privatizacije Sarajeva?
Ima li Sarajevo stadion?
Da li je Sarajevo imalo dugove? Ko je namirio te dugove?
I to isto Sarajevo svoju evropsku utakmicu moralo igrati u Zenici? Našem predsjedniku smetao krmetnjak Tušanj sad kad ima svoj klub traži da igra na tom istom krmetnjaku. Licemjeri i uhljebi. Lica bez obraza i morala slika su našeg fudbala od vrha pa sve dole do dna.
& $ ?

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 dec 2019, 13:02

Skojevska je napisao/la:
Ne pricamo ovdje o politici grada, nego o politici kluba. Ako grad vodi klub i finansira bezuspjesno onda to ne znaci da treba smijeniti gradsku vlast, nego vrsiti pritisak da dignu ruke od kluba i prepuste nekome. Ma bilo kome, jer svakako ovako ne ide. A tako ce ustediti preko milion KM i mogu preusmjeriti na nesto produktivnije za grad i svanovnike, tako ce samo dobiti politicke poene, umjesto gubiti. Zbog obaveza prema reprogramu grad moze biti manjinski vlasnik i imati odredjen broj ljudi u Skupstini kluba pri odlucivanju za dobrobit Slobode i to je to.
Daces stadion klubu pod uslovima da novi vlasnik mora odrzavati stadion i da je uvijek u vlasnistvu kluba, a nikako potencijalna imovina prodaje i malverzacija. Sve se moze dogovoriti kad se hoce i mora.

Ako svake sezone imas preko 2000 ljudi na stadionu (sto je smijesna cifra kao cifra, ali u komparaciji sa ostalim PL klubovima pa i ex ju ligama i klubovima je dobra cifra), sa budzetom kluba preko milion i po KM (+ vracas i reprogram uredno), a nista ne osvajas i svake sezone strepis za opstanak i samo je pitanje kad cemo opet u Federalnu, onda smo mi ocito jedni od grobara kluba. Kupovinom ulaznice (sezonske, karte, donacije bilo kakve, kupovinom rekvizita, bodrenjem kluba) mi smo jedni od finansijera kluba, a niko nas ne j3be ni 1%, mi sutimo i palamudimo van stadiona, dakle sutnjom odobravamo sve ovo sto nam se desava 2 decenije unazad.
Pa sad vidi brate jel i dalje rjesenje raditi kao do sad ili ovo sto ja govorim. Promijeniti nasu politiku. Jer ces ipak lakse nekome utrpati klub koji igra u PL, a grad vraca reprogram, nego igrajuci u Federalnoj gdje rizikujes i obaveze prema reprogramu (nikad se ne zna).

075 ❤

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 18 dec 2019, 13:08

Beduin je napisao/la:
18 dec 2019, 13:02
Skojevska je napisao/la:
Ne pricamo ovdje o politici grada, nego o politici kluba. Ako grad vodi klub i finansira bezuspjesno onda to ne znaci da treba smijeniti gradsku vlast, nego vrsiti pritisak da dignu ruke od kluba i prepuste nekome. Ma bilo kome, jer svakako ovako ne ide. A tako ce ustediti preko milion KM i mogu preusmjeriti na nesto produktivnije za grad i svanovnike, tako ce samo dobiti politicke poene, umjesto gubiti. Zbog obaveza prema reprogramu grad moze biti manjinski vlasnik i imati odredjen broj ljudi u Skupstini kluba pri odlucivanju za dobrobit Slobode i to je to.
Daces stadion klubu pod uslovima da novi vlasnik mora odrzavati stadion i da je uvijek u vlasnistvu kluba, a nikako potencijalna imovina prodaje i malverzacija. Sve se moze dogovoriti kad se hoce i mora.

Ako svake sezone imas preko 2000 ljudi na stadionu (sto je smijesna cifra kao cifra, ali u komparaciji sa ostalim PL klubovima pa i ex ju ligama i klubovima je dobra cifra), sa budzetom kluba preko milion i po KM (+ vracas i reprogram uredno), a nista ne osvajas i svake sezone strepis za opstanak i samo je pitanje kad cemo opet u Federalnu, onda smo mi ocito jedni od grobara kluba. Kupovinom ulaznice (sezonske, karte, donacije bilo kakve, kupovinom rekvizita, bodrenjem kluba) mi smo jedni od finansijera kluba, a niko nas ne j3be ni 1%, mi sutimo i palamudimo van stadiona, dakle sutnjom odobravamo sve ovo sto nam se desava 2 decenije unazad.
Pa sad vidi brate jel i dalje rjesenje raditi kao do sad ili ovo sto ja govorim. Promijeniti nasu politiku. Jer ces ipak lakse nekome utrpati klub koji igra u PL, a grad vraca reprogram, nego igrajuci u Federalnoj gdje rizikujes i obaveze prema reprogramu (nikad se ne zna).
Ma dzaba kada svi lazu.
Azmir urla necu tudje dugove a ni on nije placao tekuce, i ostavio dodadnih par stotina hiljada.
Privatizacija se mora uraditi na nacin ds se jedan covjek pita za sve...Bez dogovora i talova sa gradom. Klub propada a niko nije kriv..svi peru ruke...
Barem sa vlasnikom znamo kome yebat mater

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 18 dec 2019, 13:13

Sviuodbranu je napisao/la:
18 dec 2019, 13:08

Ma dzaba kada svi lazu.
Azmir urla necu tudje dugove a ni on nije placao tekuce, i ostavio dodadnih par stotina hiljada.
Privatizacija se mora uraditi na nacin ds se jedan covjek pita za sve...Bez dogovora i talova sa gradom. Klub propada a niko nije kriv..svi peru ruke...
Barem sa vlasnikom znamo kome yebat mater
Tačno tako. Vlasnik se pita i kraj priče.
& $ ?

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 dec 2019, 13:15

klma1 je napisao/la:
18 dec 2019, 12:57
Najtužnije je što je to sve priča o privatizaciji i kao neko neda. Kad čovjek pita ima li gdje formalni prijedlog nastupi tišina. Taksativno pobrojano šta se nudi i šta se traži za uzvrat svi šute. Nigdje papira. Sjetimo se priče Azmir i model Sarajeva. Kako samo nestade priča o modelu privatizacije Sarajeva. Krenu priča milionski stadioni i slični spinovi a niko konkretno ne reče šta bi sa modelom privatizacije Sarajeva?
Ima li Sarajevo stadion?
Da li je Sarajevo imalo dugove? Ko je namirio te dugove?
I to isto Sarajevo svoju evropsku utakmicu moralo igrati u Zenici? Našem predsjedniku smetao krmetnjak Tušanj sad kad ima svoj klub traži da igra na tom istom krmetnjaku. Licemjeri i uhljebi. Lica bez obraza i morala slika su našeg fudbala od vrha pa sve dole do dna.
Uvijek ce covjek naci izgovor ZA i PROTIV necega. Sarajevo je u prednosti naspram nas i vecine klubova jer dolazi iz glavnog grada, ima daleko vecu armiju navijaca, ali je ipak ono najpresudnije - naisli su sposobni ljudi koji su doveli investitora, doveli jake sponzore. Ali i pored svega toga nije to to, nema nekog napretka u Sarajevu, nema prodaje igraca, nema mladih igraca iz njihove skole (mislim ima, ali ne kako bi trebalo, pa oni moraju kupiti iz nase skole i okolnih mjesta), igre u Evrope smijesne kao i uvijek, a stadion je gradski. I da je stadion njihov i da njime upravlja trenutni vlasnik, nista to ne bi promijenilo jer sve i da ga preuredi, natkrije, opet neces imati 10.000+ ljudi svaku utakmicu i tako imati dobru finansijsku pomoc.
Uredices ti travnjak na svom stadionu, ali ces sve ostle utakmice igrati po njivama gdje ni kvalitet tvog tima ne moze doci do izrazaja kako bi trebao. Ne mozes ti kao vlasnik dovesti i kvalifikovati sudije, kad su oni potkupljive prirode i pod okriljem politike. Ne mozes ti promijeniti NS i dovesti ljude sposobne, kad to nije politika cijele drzave, kad nacionalni kljuc ti svakako sve odredjuje.

Ali mozes predati klub u necije ruke ko ce barem pokusati napraviti nesto, barem s vremena na vrijeme donjeti neku radost svojim navijacima. A mi smo to osjetili onih zadnjih utakmica u Federalnoj, kao i one 2. sezone u PL sa Azmirom, osjetili smo kako je navijacima Zrinjskog, Sarajeva ili Zelje koji skoro uvijek igraju Evropu i bore se za trofeje. A mi smo to prodali za sicu. Ali smo barem vidili da se moze kad neko vodi klub, a ne grad. I sta smo uradili po odlasku Azmira? Najvise se fokusirali na to da je seljak za jedne, za druge da je Senad najveci lopov, a na stadionu klasika i klimanje glavom, uvijek nam krive sudije i niko nas ne voli.

075 ❤

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 18 dec 2019, 13:40

Beduin je napisao/la:
18 dec 2019, 13:15
...
Ali mozes predati klub u necije ruke ko ce barem pokusati napraviti nesto, barem s vremena na vrijeme donjeti neku radost svojim navijacima. A mi smo to osjetili onih zadnjih utakmica u Federalnoj, kao i one 2. sezone u PL sa Azmirom, osjetili smo kako je navijacima Zrinjskog, Sarajeva ili Zelje koji skoro uvijek igraju Evropu i bore se za trofeje. A mi smo to prodali za sicu. Ali smo barem vidili da se moze kad neko vodi klub, a ne grad. I sta smo uradili po odlasku Azmira? Najvise se fokusirali na to da je seljak za jedne, za druge da je Senad najveci lopov, a na stadionu klasika i klimanje glavom, uvijek nam krive sudije i niko nas ne voli.
Slažem se ja sa hrpom stvari, da li je neko seljak ili nije i ko je seljak a ko ne boli me. Iskreno boli me k. i ko je 180 godina uz Slobodu. Činjenice govore da ni u tom tadašnjem hype nije razmišljalo o tome koliko šta košta. Pola tribina je nestalo 6 kola nakon ulaska u premijer ligu a Azmir ništa nije loše uradio. Odmah je krenulo pljuvanje. Ali ljudi to zaborave. Ljudi bježali sa sjevera ko da ih tuku. Tribine protiv Veleža bile praznije nego sad.
I odmah je krenula hampa daj grad, mi smo gradski mi smo ovo ono. Mi. Onda je sjetimo se onog portugalskog trenera. Ali nama je smetalo što tek ušli iz federalne, dužni i bogu i narodu, ni za šta se ne borimo. I to je to. Zato Azmir sad radi polako i niko ga ne pljuje. Čak ga isti likovi pravdaju za iste stvari za koje krive nekog kod Slobode. I zato je bitno da klub ima jednog vlasnika i da znamo ko je to. Ali davanje para sa buđeta je samo produljenje katastrofe.
Edit: Ok je to za Sarajevo i glavni grad ali se onda sazove skupština i kaže, pokušali smo sa statuom Sarajeva. ne ide zato i zato. Mi nemamo to i to. Ja neću to i to. I prilagoditi ciljeve onome što imaš.
& $ ?

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 dec 2019, 14:52

Nek se čičkovo ulje uhljebilo dabogda na hemoterapiju pare trošio ☺️
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

sloboda1921
Kontakt:

Post Postao/la sloboda1921 » 18 dec 2019, 15:09

Heller je napisao/la:
18 dec 2019, 14:52
Šta si drugo očekivao. Pa zadnjih 20 godina on upravlja događajima i svaku naznaku ozdravljenja kluba lično je blokirao jer njemu godi situacija bezakonja i mešetarenja iz koje on uvijek izađe kao pobjednik a naravno klub tone u žešću dubiozu. Ne zaboravi da je on bio inicijator uklanjanja predhodnog i instaliranja ovog UO u kojem će se on pitati. Otjerao je on i Nalu i Senada i Milenka a prethodno i Azmira, itd. Ovdje ne ulazim u to ko je i koliko od pobrojanih dobar.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 18 dec 2019, 15:31

sloboda1921 je napisao/la:
18 dec 2019, 15:09
Heller je napisao/la:
Šta si drugo očekivao. Pa zadnjih 20 godina on upravlja događajima i svaku naznaku ozdravljenja kluba lično je blokirao jer njemu godi situacija bezakonja i mešetarenja iz koje on uvijek izađe kao pobjednik a naravno klub tone u žešću dubiozu. Ne zaboravi da je on bio inicijator uklanjanja predhodnog i instaliranja ovog UO u kojem će se on pitati. Otjerao je on i Nalu i Senada i Milenka a prethodno i Azmira, itd. Ovdje ne ulazim u to ko je i koliko od pobrojanih dobar.
Zar stvarno misliš sa D.K. može nekog tako otjerati?
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

sloboda1921
Kontakt:

Post Postao/la sloboda1921 » 18 dec 2019, 15:49

Skojevska je napisao/la:
18 dec 2019, 15:31
Heller je napisao/la:
Zar stvarno misliš sa D.K. može nekog tako otjerati?
Može, jer on to radi hinjski iza leđe primjenom razno - raznih metoda i naravno uz pomoć svojih pajdaša ali o njima je besmisleno pričati: Uposlenici FK slobode to najbolje znaju. To su tzv. hinjske metode - njemu samo svojstvene. Pa znamo mi svi njegov karakter. On je u suštini jedna velika kukavica ali metode prevare je doveo do savršenstva.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 18 dec 2019, 16:06

Ma daj ba budi realan, pogotovo čovjeka koji je težak 100+ miliona da neko može otjerati.
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 18 dec 2019, 17:33

Skojevska je napisao/la:
18 dec 2019, 16:06
Ma daj ba budi realan, pogotovo čovjeka koji je težak 100+ miliona da neko može otjerati.
Ma kakvo otjerati, on da je htio do sada bi klub bio njegov sa minimalno 2 trofeja.
Ublehe je bacao, od kluba do stadiona od 60 mil.
Bas ce njega neki klosar kao Denis otjerati ili ona spodoba jel malo 4.
Iskoristio je klub u svoje svrhe, i to je to...
Evo ima neka mogucnost statutom, samo je usput doraditi, grad placa reprogram ...To je i trazio pa bujrum. Aha..hoce k...

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 19 dec 2019, 11:04

Heller je napisao/la:
BRAVO SVAKA CAST SVE STO SI NAPISAO 100% TAKO JE :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 19 dec 2019, 11:38

9813 ničega :yawn:
tz tz tz tz tz tz

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.