Manje ofirna Sunčica Šehić sinoć na TVSA uz upaljenu bubicu za diktiranje pitanja.Fantasista je napisao/la: ↑17 dec 2019, 23:26HRT po nalogu HDZ -a pripremio pitanja. Još kobili daju više vremena, kao pokvario se sat.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bilo bi jako kada bi Katarina Peovic bila predsjednica Hrvatske, tvrđa je od Staljina.
- Fantasista
- Kontakt:
Pomest će ih Čokolinda sve.
- Fantasista
- Kontakt:
Kome koliko 

Ybg zalosno je sto takve mlade,obrazovane i progresivne politicke snage koje nisu opijene nacionalizmom i sitnim interesima nikad na ovim prostorima nece pobijediti na izborima. Ova debata bi bila jedan drugi svijet da su tu Kovac, Dalija, Katarina, celavi pa i Pernar donekle ovo ostalo je čisti šljam. Jurican je druga planeta njega ne racunam tu

Ako u drugi krug odu Škoro i Kolinda bice bivsa predsjednica a ako odu ona i Milanovic ide joj novih 5 godina.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
POZIVAM MRTVE DA GLASAJU ZA MENE HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dejan Kovac prije moze biti guverner u USA nego predsjednik u HR.
Šta ovaj Milanović prelazi u oblik krmeta, nekad su se ženske ložile na njega
- Marsal
- Kontakt:
Ma znam sve, zato i govorim da ne znam šta će ovdje, prosječna rvatina im se večeras vjerovatno smije.StevieG8 je napisao/la: ↑17 dec 2019, 23:34Ybg zalosno je sto takve mlade,obrazovane i progresivne politicke snage koje nisu opijene nacionalizmom i sitnim interesima nikad na ovim prostorima nece pobijediti na izborima. Ova debata bi bila jedan drugi svijet da su tu Kovac, Dalija, Katarina, celavi pa i Pernar donekle ovo ostalo je čisti šljam. Jurican je druga planeta njega ne racunam tu
Ako u drugi krug odu Škoro i Kolinda bice bivsa predsjednica a ako odu ona i Milanovic ide joj novih 5 godina.
Fakat mislite da Škoro ima dobre šanse?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Apsolutnotuzlak1987 je napisao/la: ↑17 dec 2019, 23:36Dejan Kovac prije moze biti guverner u USA nego predsjednik u HR.

@Marsal on je otisao toliko desno da vjerujem da moze pobijediti Kolindu. Na slican nacin je SNSD sredio SDS kod nas. Ako ode u drugi krug s njom sve je moguce.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Fantasista
- Kontakt:
Dalija je prejaka, samo što s ovakvim razmišljanjem na Balkanu mozeš jedino bez gaća ostat a ne predsjednik bit
Ma uzet će ih Kolinda rutinski, nema ovdje ozbiljnog kandidata
Ma uzet će ih Kolinda rutinski, nema ovdje ozbiljnog kandidata
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- tuzlak1987
- Kontakt:
Skoro moze Kolindi ukrasti glasova dok Milanovic im se ne poklapa sa izbornim tijelom. S tim da je svima dosta i Milanovica jer je malo ljigav tako da opet Kolinda ima prednost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.