Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zvao, budite strpljivi kažubodi123 je napisao/la: ↑17 dec 2019, 16:31https://www.speedtest.net/result/8862971400
Kod mene je ok sve
Zovi ih nek ti restartuju oni router iz centrale, moralo bi bit bolje

Života mi jel stavim nešto da aploudujem odma mi se spusti na 1 mbps upload, a download hajde i uredu bude, najgore što mi treba ljudima trebaju fajlovi ja nmg da im pošaljem, tačno im treba pisati kad god nestane net i sasut im u facu kad kažu da je usluga prisutna stalno, ebo te i internet i Telemah.
Zvaću sutra da dođe ako ostane isto, a baš kad sam se evo reko ponado nema problema hvala Bogu čudno bilo, gledaj odjednom

Oske oko moje plavo, imaš legalnih opcija, pusti biceve...đe si ti odrasto pa ti ništa nije trebalo čitav život

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Al prvo onu sto ga podrzava da bude smetlje od covjeka..
E cuj da zataska..

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
matere mi ko da Paldum ne živi u istom gradu ili oni Izini debili
pa vam čudno...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma braca kad znam da vise nema nekog koga volim, nek i mene ubije, pa nek sve zajedno zataska...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
kralju moj ti bi sa 6 bio pokojnik u švrakinu sa takvim stavom....

Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 17 dec 2019, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
Hahaha, zna Mufta da sad probleme prave obrijani sa snjurom.

Svidio bi ti se Tetejac, ima grb SFRJ na njemu, petokraka u fullu.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ma uredu to klofanje.. al nema vise covjeka, nikako..
Komsije smo, nisam u Svrakinu al znam ih pofino.. isao sam jednu godinu u Pavle Goranin..

ma ne treba u momentu reagovat, uvijek ima bolje riješenje da i taj osjeti kako je...

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jes kad nemas sta izgubiti, kad imas porodicu ili ljude koji zavise od tebe onda ces time samo naskoditi njima. Kod mene kolegi na poslu je tako jedan narkoman autom ubio zenu i kcerku, i to su na trotoaru bili, a sin mladji je cudom prezivio. Lik je na kraju osudjen 15 god. Jbg sad da je on njega ganjao i roknuo sin bi mu pored majke i sestre ostao i bez oca.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ma kažem bezze primjer bilo je poslije svašta, to ko klinci bilo normala...poslije...hajd jbg nije ispovjedaonica...
mislim i meni je švrakino prvi komšiluk...i životna škola...preživiš danas pa ćemo vidjet sutra...

Ne znam ni za jednu utakmicu gdje se nismo posaketali na kraju.. bilo je ludo i nezaboravno..

Cekaj ba Denchi jesi ti iz Svrakinog 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
KLIKA IMA PARA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.