Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
Pantelija
-
Kontakt:
Dakle jedini Zrinjski, koji ima evo vec 3-4 godine lagodan zivot u ligi, lijepo suđenje II sl nije za Udruzenje premijerligasa.
Znaci samo oni su protiv toga. Niko drugi. Hmmm
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
ZgemboHZ
-
Kontakt:
Pantelija je napisao/la: ↑17 dec 2019, 08:31
Dakle jedini Zrinjski, koji ima evo vec 3-4 godine lagodan zivot u ligi, lijepo suđenje II sl nije za Udruzenje premijerligasa.
I radnok je protiv udruzenja.
-
MMM
-
Kontakt:
crozla je napisao/la: ↑17 dec 2019, 07:24
MocMahale444 je napisao/la: ↑17 dec 2019, 00:28
crozla je napisao/la: ↑15 dec 2019, 10:06
Svaka cast za Dodika, krepat ne molat! Nije to bosnjacka prchija, kaka bajevic, ocvao supchic. Svaka opstrukcija je dobra i za hrvatske i srpske klubove u BiH. Marginalizirati bosnjacki utjecaj, to je cilj u svim sferama zivota BiH.
**** ti dodik mater a ti njemu.
Mjesto vam 6m pod zemljom
To ti je realna atmosfera, sve ostalo je laz. Mene osobno ne brije, al'danas je tako. Zapravo , sve po zaslugama. Tesko je zivjeti normalno, dva svijeta. Islamizirana BiH je propast. Dno dna, trash.
Pusti ih malo!
Nije ni njima lako sad im žene moraju nosit limene gaće radi migranata
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
-
lisander
-
Kontakt:
MMM je napisao/la: ↑17 dec 2019, 18:45
crozla je napisao/la: ↑17 dec 2019, 07:24
MocMahale444 je napisao/la: ↑17 dec 2019, 00:28
**** ti dodik mater a ti njemu.
Mjesto vam 6m pod zemljom
To ti je realna atmosfera, sve ostalo je laz. Mene osobno ne brije, al'danas je tako. Zapravo , sve po zaslugama. Tesko je zivjeti normalno, dva svijeta. Islamizirana BiH je propast. Dno dna, trash.
Pusti ih malo!
Nije ni njima lako sad im žene moraju nosit limene gaće radi migranata
Mogli bi vas migranti malo iskarat da vam natalitet povećaju, ionako vas za koju godinu neće biti ni za sahrane
-
mohikanac12
-
Kontakt:
Postao/la mohikanac12 » 17 dec 2019, 20:09
Cuko Elvedin Begic u borbi za ocuvanje fotelje nudi Borcu titulu i jos niz ustupaka, u zamjenu za ostanak na mjestu predsjednika. Ovome se protivi njegova desna ruka, pitarski ker i bordo topli prijatelj Dzemidzic, koji smatra da titulu treba dobiti njegovo 5arajevo. Kako god, biće interesantno, po rotaciji mjesto predsjednika "pripada Srbima", tj po svemu sudeci Dodikovom narko bossu Vici Zeljkovicu ili nekom njegovom poltronu. Kako ce ko proci u ovim zakulisanim radnjama, ostaje nam da vidimo.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
-
ZgemboHZ
-
Kontakt:
mohikanac12 je napisao/la: ↑17 dec 2019, 20:09
Cuko Elvedin Begic u borbi za ocuvanje fotelje nudi Borcu titulu i jos niz ustupaka, u zamjenu za ostanak na mjestu predsjednika. Ovome se protivi njegova desna ruka, pitarski ker i bordo topli prijatelj Dzemidzic, koji smatra da titulu treba dobiti njegovo 5arajevo. Kako god, biće interesantno, po rotaciji mjesto predsjednika "pripada Srbima", tj po svemu sudeci Dodikovom narko bossu Vici Zeljkovicu ili nekom njegovom poltronu. Kako ce ko proci u ovim zakulisanim radnjama, ostaje nam da vidimo.
A sta na sve to kaze osudjeni kriminalac i dozivotni pocasni predsjednik kriminalne organizacije fs/nsbih? Hocete li ga opet morati nositi bratu dodiku da mu lize jaja za evropu?
-
mohikanac12
-
Kontakt:
Postao/la mohikanac12 » 17 dec 2019, 20:25
ZgemboHZ je napisao/la: ↑17 dec 2019, 20:16
A sta na sve to kaze osudjeni kriminalac i dozivotni pocasni predsjednik kriminalne organizacije fs/nsbih? Hocete li ga opet morati nositi bratu dodiku da mu lize jaja za evropu?
Vidi glupane, da ti objasnim. Prvo, ovo sto ste uradili sa Husrefom vam je epska greska, rastavice vas navijaci na proste faktore. Pod navijaci mislim na raju koja ide na utakmice a ne vas botove koji pisete po drustvenim mrezama, Sabrinu, rumenog, Hadzica i ostale poltrone. Obrisace pod sa vama, zapamti sta sam ti rekao. Drugo, slicno kao sto ste se zayebali u procjeni "podrske" gazdi tako ste se zayebali u procjeni Želje koji je ove sezone vec dva puta brisao pod sa vama. Nismo vam Mi privjesci iz Vrapćića, Zenice i Kaknja nego Tate. Metaforicki receno, iscupacemo vam taj lajavi jezik. Opet zapamti sta sam ti/vam rekao pa cemo se citirati na kraju sezone.
Biće Željo opet Šampion!
-
ZgemboHZ
-
Kontakt:
mohikanac12 je napisao/la: ↑17 dec 2019, 20:25
Vidi glupane, da ti objasnim. Prvo, ovo sto ste uradili sa Husrefom vam je epska greska, rastavice vas navijaci na proste faktore. Pod navijaci mislim na raju koja ide na utakmice a ne vas botove koji pisete po drustvenim mrezama, Sabrinu, rumenog, Hadzica i ostale poltrone. Obrisace pod sa vama, zapamti sta sam ti rekao. Drugo, slicno kao sto ste se zayebali u procjeni "podrske" gazdi tako ste se zayebali u procjeni Želje koji je ove sezone vec dva puta brisao pod sa vama. Nismo vam Mi privjesci iz Vrapćića, Zenice i Kaknja nego Tate. Metaforicki receno, iscupacemo vam taj lajavi jezik. Opet zapamti sta sam ti/vam rekao pa cemo se citirati na kraju sezone.
Vodi ga kuci. Isti ste.
-
fks74
-
Kontakt:
mohikanac12 je napisao/la: ↑17 dec 2019, 20:25
Pocnite stampati majice, necete ljetos moci sve od jednom. Znamo da se nema love.

-
redbull93
-
Kontakt:
Pickonja dokurcenko kad napise neku uvredu pa onda ide ono "da ti objasnim nesto", moram se nasmijati odmah haha
Grob te yebo koji mentalni sklop. On protiv begica nesto, a sef mu suruje blisko sa njim. Sjeko nokte u aksam garant, pa nagrajso.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
mohikanac12
-
Kontakt:
Postao/la mohikanac12 » 17 dec 2019, 21:17
Umit Ozat
Solidna karijera fudbalera u timovima Keln i Fenerbahče, te odlični nastupi na Svjetskom prvenstvu 2002. u reprezentaciji Turske koja je tada osvojila treće mjesto, slutili su da bi Umit Ozat mogao biti i dobar trener. Ipak, to se nije desilo.
Naime, Ozat je postao glavna tema nakon što je sa Ankaragucu timom ispao iz prve lige, što se ponovilo i sa narednih čak sedam timova na čijoj klupi je bio u ulozi trenera. Dakle, svake godine, zahvaljujući njemu, jedan tim je ispao. Ova situacija učinila je da se mržnja navijača sedam klubova usmjeri na samo jednu osobu, što je prilično nevjerovatno.
Biće Željo opet Šampion!
-
redbull93
-
Kontakt:
"Ova situacija učinila je da se mržnja navijača sedam klubova usmjeri na samo jednu osobu, što je prilično nevjerovatno."
Ovakav slican slucaj imamo i u nasoj ligi. Naime porodica osim je svojim djelovanjem ucinila da navijaci svih ostalih klubova svoju mrznju usmjere samo na njih.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
crozla
-
Kontakt:
redbull93 je napisao/la: ↑17 dec 2019, 21:22
"Ova situacija učinila je da se mržnja navijača sedam klubova usmjeri na samo jednu osobu, što je prilično nevjerovatno."
Ovakav slican slucaj imamo i u nasoj ligi. Naime porodica osim je svojim djelovanjem ucinila da navijaci svih ostalih klubova svoju mrznju usmjere samo na njih.
I kurchina ih boli, vecina tih se hrani losije od Lutve, pogledaj samo samo kako su iscaseni ovi s haseta, mrsavi, krezubi. Lutvo ima sve, zivi zivot punim plucima, a ti ga mrzi.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
-
mohikanac12
-
Kontakt:
Postao/la mohikanac12 » 18 dec 2019, 11:25
crozla je napisao/la: ↑18 dec 2019, 11:18
I kurchina ih boli, vecina tih se hrani losije od Lutve, pogledaj samo samo kako su iscaseni ovi s haseta, mrsavi, krezubi. Lutvo ima sve, zivi zivot punim plucima, a ti ga mrzi.
Ti si trenutno definitivno najvece zlo na forumu. Ne znam kako te moderacija trpi ali ocigledno nisi ovde zbog sporta vec zbog sirenja nacionalne i vjerske mrznje. Svaki drugi komentar vrijedjas i pokusavas upaliti ljude da se svadjaju. Jadno i zalosno.
Biće Željo opet Šampion!
-
ManciniLevatKlasican
-
Kontakt:
Postao/la ManciniLevatKlasican » 18 dec 2019, 23:36
mohikanac12 je napisao/la: ↑18 dec 2019, 11:25
crozla je napisao/la: ↑18 dec 2019, 11:18
Ti si trenutno definitivno najvece zlo na forumu. Ne znam kako te moderacija trpi ali ocigledno nisi ovde zbog sporta vec zbog sirenja nacionalne i vjerske mrznje. Svaki drugi komentar vrijedjas i pokusavas upaliti ljude da se svadjaju. Jadno i zalosno.
Ljubi majku celu svog sto mi je kulturan
Forzza Velez
-
drakensang
-
Kontakt:
Postao/la drakensang » 19 dec 2019, 01:04
Ja sam cuo zadnja 3 kola Zelji sudije salju Celik, Borac pa Sarajevo
-
robertkosar
-
Kontakt:
Postao/la robertkosar » 19 dec 2019, 11:18
Pantelija je napisao/la: ↑17 dec 2019, 08:31
Yebiga UZP-odmah podizu zatitu vtalnog nacionalnog interesa a zasticeni su ko krmad u teheranu

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
BosniaBoston
-
Kontakt:
Postao/la BosniaBoston » 19 dec 2019, 11:28
Sto se sekirate oko kluba sredine tabele i njegovog misljenja
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
Machak
-
Kontakt:
Sta drugo od njih ocekivati.
Mjau !
-
mohikanac12
-
Kontakt:
Postao/la mohikanac12 » 19 dec 2019, 14:51
Cekamo da nam ovaj portal objavi ko su kandidati za novog trenera FK 5arajevo? Ko je radio na Husrefovoj smjeni mjesecima i je li zbog toga trpio rezultat? Koji igraci su pod suspenzijom i istragom zbog ponasanja? Kakva je situacija na relaciji uprava-navijaci? Koji igraci traze da idu i nezadovoljni su cijeli jesenji dio? Kako se tale clanovi upravnog odbora na nabavkama za klub?
Hajde istrazivacko novinarstvo, da vas vidimo. Pomislice ljudi da su vas kupili putem u vijetnam. Toliko socnih tema a vi sutite.
Najbolji ste.

Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.