FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Hodžić produžuje najvjerojatnije.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Da li je izabran trener Slobode ili je ovo bacanje koske sa Crnogorcem? Bilo bi jako neozbiljno izabrati Crnogorca za sefa strucnog staba pogotovo od jednog Rizaha Meskovica koga smatram jako ozbiljnim covjekom.
🔴⚫️
Joj Grado.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Sretno Grado, a i nama s tobom, trebat će nam svima.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Sretno Gradi ali pojačanja će nam reći u kojem će to smjeru ići, sa ovim igračkim kadrom ne pomaže guardiola.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Nogometaš Antonio Vidović, inače prošlosezonski prvi strijelac Tuzlaka sa sedam postignutih pogodaka, ponovo bi mogao igrati u Premijer ligi BiH, i ponovo u Slobodi iz Tuzle.
Naime, 30-godišnji Vidović je nakon razlaza sa Slobodom početkom ove sezone, odlučio karijeru nastaviti u Prvoj ligi FBiH, u dresu Orašja, gdje je tokom jesenjeg dijela prvenstva bio ponajbolji igrač u klubu.
Ipak, ovaj napadač bi u nastavku sezone, pomalo neočekivano, mogao napustiti Orašje, te se vratiti u premijerligaša Slobodu iz Tuzle, te bi tako umjesto u drugom rangu takmičenja, ponovo igrao u najjačem rangu takmičenja u BiH .
Dal ovo nagovjestava odlazak Bekica ?
Naime, 30-godišnji Vidović je nakon razlaza sa Slobodom početkom ove sezone, odlučio karijeru nastaviti u Prvoj ligi FBiH, u dresu Orašja, gdje je tokom jesenjeg dijela prvenstva bio ponajbolji igrač u klubu.
Ipak, ovaj napadač bi u nastavku sezone, pomalo neočekivano, mogao napustiti Orašje, te se vratiti u premijerligaša Slobodu iz Tuzle, te bi tako umjesto u drugom rangu takmičenja, ponovo igrao u najjačem rangu takmičenja u BiH .
Dal ovo nagovjestava odlazak Bekica ?
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
-
- Kontakt:
Mi smo 2. liga iduće sezone 95%. Daj bože da griješim.
Jako loši potezi novog UO za sada.
Bekic ide strumfovima ako krpic ode.
Jako loši potezi novog UO za sada.
Bekic ide strumfovima ako krpic ode.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Beduin
- Kontakt:
Srrtno Grado, kao i svakome do sada sto sam zelio srecu, al najjaca mi je ova recenica "izabran da nastavi pozutivnu pricu u prvom timu" 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Nisam ni procitao sta pise, seres da pise pozitivnu pricu
Vidovic moze puno u Slobodi sigurno vise od Bekica koji igra preko ku rca.
Najveci problem je trener, ili pokusaj od trenera.
Salihovic bi mogao zacementirati sebi mjesto u prvih 11,mozda i traku dobije oko ruke, nebo je granica

Vidovic moze puno u Slobodi sigurno vise od Bekica koji igra preko ku rca.
Najveci problem je trener, ili pokusaj od trenera.
Salihovic bi mogao zacementirati sebi mjesto u prvih 11,mozda i traku dobije oko ruke, nebo je granica

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
- Kontakt:
Baš si pretjerali s ovim "da nastavi pozitivnu priču u prvom timu". Mi nismo pobijedili od prestanka postojanja Kraljevine SHS
Niko, niko, samo Sloboda
Vidović je odličan igrač za klupe za prve postave nije, Bekic je kvalitetniji, ma da ako ode Bekic čuo sam spominje se jedno veće ime.
Kombinacija je milion.
Kombinacija je milion.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ništa ja ovdje ne vidim novo, bolje ni drugačije. Sve isto samo se likovi promjenili. Ali eto nek se dešava nešto. Saćekat ćemo i tu navodno obećanu skupštinu i prezentaciju.
Zašto je uopšte Vidovic otišao nazad u Orašje. Ostali mu dužni ili mu htjeli skresati platu?
Zašto je uopšte Vidovic otišao nazad u Orašje. Ostali mu dužni ili mu htjeli skresati platu?
& $ ?
- bhpremierliga12
- Kontakt:
I ja sam se pitao dugo vremena sto je otisao u drugu ligu, ali sam vidio da je u maju nekad dobio dijete, pa je to razlog bio da se vrati kuci. Realno je sada da nam ponovo dodje i jedan je od rijetkih koji mi je ostao u lijepom sjecanju od prosle sezone.klma1 je napisao/la: ↑17 dec 2019, 20:37Ništa ja ovdje ne vidim novo, bolje ni drugačije. Sve isto samo se likovi promjenili. Ali eto nek se dešava nešto. Saćekat ćemo i tu navodno obećanu skupštinu i prezentaciju.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
-
- Kontakt:
Ne bi ga vraćao. Zinula mu guzica otisao u zrinjski pa ispusio za ugovor kod njih. Zato je u orasju.bhpremierliga12 je napisao/la: ↑17 dec 2019, 22:24I ja sam se pitao dugo vremena sto je otisao u drugu ligu, ali sam vidio da je u maju nekad dobio dijete, pa je to razlog bio da se vrati kuci. Realno je sada da nam ponovo dodje i jedan je od rijetkih koji mi je ostao u lijepom sjecanju od prosle sezone.klma1 je napisao/la: ↑17 dec 2019, 20:37Ništa ja ovdje ne vidim novo, bolje ni drugačije. Sve isto samo se likovi promjenili. Ali eto nek se dešava nešto. Saćekat ćemo i tu navodno obećanu skupštinu i prezentaciju.
Realno kada igra Bekic je bolji od Vidovica za klasu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Nisam nesto optimista za ostanak Bekica ili bilo koga iz ove ekipe.
Da tacno, sad si me podsjetio da otišao u Mostar ali još uvijek imao ugovor sa nama ili nešto slično.sviunapad1010 je napisao/la: ↑17 dec 2019, 23:01...
Ne bi ga vraćao. Zinula mu guzica otisao u zrinjski pa ispusio za ugovor kod njih. Zato je u orasju.
Realno kada igra Bekic je bolji od Vidovica za klasu.
I meni je Bekic bolji ali vrlo često je odsutan i ne znamo da li će ostati. A moramo imati još jednog ili ćemo opet gledati Smajica
& $ ?
Pa kod nas je pozitivna priča kada ti igrači nisu u štrajku i kada ne gladuju.
Grado je ok momak ali nije za Slobode bar ne u ovom teškom stanju u kojem se nalazimo. Pa lik do sad nema nikakvog iskustva u samostalnom vođenju nekog kluba. Ali razumijem i to da niko drugi nije bio u opticaju. Mislim da je i Grado svjestan svega i da je on tu poturio svoja leđa i opet se žrtvovao za klub ( problem je što je sad ogroman pritisak i mislim da ovo neće na dobro izaći ).
Žalosno je ovo sve što se dešava i svaki dan je sve stresniji pratiti dešavanja u klubu. Dosta ljudi se isključi ( jednostavno prestane pratiti sve jer im je više dosadilo stalno ista priča ista razočaranja i borba za opstanak i neku ideju ), a dosta ljudi i popljuje sve negativne poteze , malo ko daje podršku a i kako da daš kad su te svaki put do sad razočarali i izvarali .

Grado je ok momak ali nije za Slobode bar ne u ovom teškom stanju u kojem se nalazimo. Pa lik do sad nema nikakvog iskustva u samostalnom vođenju nekog kluba. Ali razumijem i to da niko drugi nije bio u opticaju. Mislim da je i Grado svjestan svega i da je on tu poturio svoja leđa i opet se žrtvovao za klub ( problem je što je sad ogroman pritisak i mislim da ovo neće na dobro izaći ).
Žalosno je ovo sve što se dešava i svaki dan je sve stresniji pratiti dešavanja u klubu. Dosta ljudi se isključi ( jednostavno prestane pratiti sve jer im je više dosadilo stalno ista priča ista razočaranja i borba za opstanak i neku ideju ), a dosta ljudi i popljuje sve negativne poteze , malo ko daje podršku a i kako da daš kad su te svaki put do sad razočarali i izvarali .
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.