Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Fantasista
- Kontakt:
Re: Chat
Tata obavezno sa nožem po gradu. Ne vjerujem ja nikome, ionako me svaki kozojeb poprijeko gleda.
Dzaba kad ga ne mozes nositi na javna mjesta, a to je bukvalno sve. Ma ispred njega odmah.

Kvaka je jedino sto me nikad murija nije pretresla na nekoj lokaciji mimo stadiona, koncerta. Ako zagusti nosit cu ja njega, 7.62 mm vraca direktno u Banglades.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Znaju i patriJote da je ovdje fajront zato ih boli qrc za narodom u globalu. Malo se trza ovdje raja, dokle će vidjećemo.irfo je napisao/la: ↑17 dec 2019, 15:58Gledam na stranici parlamenta koliko su aktivni bili poslanici u periodu 2014-2018 i naidjem na zanimljive odgovore
Evo primjer Damira Arnauta on se ovih dana pojavljuje u medijima, postavio u tom periodu cak 211 pitanja
A sta mislite kolko je nas patriota predsjednik Komšo postavio??
![]()
![]()
![]()
evo i link ko ne vjeruje, ne bih ni ja vjerovo![]()
https://www.parlament.ba/oQuestion/GetO ... m=&DateTo=
Ode narod vani, nema više ko ni glasati, ovo što ostaje je uhljebljena mašinerija. A i da izađe, izbori su samo reda radi.
Ostalo je još samo da prave reality show u procesu raspodjele novca i tala, a mi il hajmo u Njemačku il hajmo kod Zilhe po obrok.
I tako,
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nista se promijenilo nije od izlaska tog albuma prije 30 godinaOsim13 je napisao/la: ↑17 dec 2019, 16:16Znaju i patriJote da je ovdje fajront zato ih boli qrc za narodom u globalu. Malo se trza ovdje raja, dokle će vidjećemo.irfo je napisao/la: ↑17 dec 2019, 15:58Gledam na stranici parlamenta koliko su aktivni bili poslanici u periodu 2014-2018 i naidjem na zanimljive odgovore
Evo primjer Damira Arnauta on se ovih dana pojavljuje u medijima, postavio u tom periodu cak 211 pitanja
A sta mislite kolko je nas patriota predsjednik Komšo postavio??
![]()
![]()
![]()
evo i link ko ne vjeruje, ne bih ni ja vjerovo![]()
https://www.parlament.ba/oQuestion/GetO ... m=&DateTo=
Ode narod vani, nema više ko ni glasati, ovo što ostaje je uhljebljena mašinerija. A i da izađe, izbori su samo reda radi.
Ostalo je još samo da prave reality show u procesu raspodjele novca i tala, a mi il hajmo u Njemačku il hajmo kod Zilhe po obrok.
I tako,
Hadzije su sebi podijelili rejone,
Dijecu evakuisu avionima
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
koji je qrc ovom telemahu, evo 2 dana non stop nestaje, podjem ljudima aploadovati fajlove slomi mi se sa 6 mbps na 1.5 upload speed, šta im je koji qrc
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa zoveš li ti njih osim sto se žališ po forumu 

https://www.speedtest.net/result/8862971400
Kod mene je ok sve
Zovi ih nek ti restartuju oni router iz centrale, moralo bi bit bolje
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
I imat obraza nakon ovakvih stvari dići ruku i ići im opet u zagrljaj.
Mene jednom neki uhvatili ko legitimisat i peglat, kad ide Mufta, đe si čupavi, ote kolegi ličnu i govori ne dirajte mi čupe to su fina djeca

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ja bi na trafike ugradio bokserske rukavice ispunjene metalnom sacmom. I ko kupi tariguz bam u glavu.
Nullius in verba
Kud ne eksplodira taj autobus na relaciji Gusinje - Sarajevo tog kobnog dana po ovu zemlju.
- mohikanac12
- Kontakt:
Konaković kupuje helikopter dok se građani guše u zraku.
Fahrudin Radonćić
Fahrudin Radonćić
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- Sarrifufna
http://sou.rce.ba/mobile/clanak/Admir/511385
Nedavno sam sam sa sobom rastabirio i prihvatio da nema pravde u ovom zivotu (ne znam imal sta poslije, nije to ni tema).
Ali sa svakim novim slucajem nepravde, nebitno gdje i sta, u meni nesto prokljuca. Da mi se licno dogodio neki od ovih slucajeva sa smrtnim ishodom u porodici, mislim da bih uzeo pravdu u svoje ruke i odlezao, ne znam...
Nedavno sam sam sa sobom rastabirio i prihvatio da nema pravde u ovom zivotu (ne znam imal sta poslije, nije to ni tema).
Ali sa svakim novim slucajem nepravde, nebitno gdje i sta, u meni nesto prokljuca. Da mi se licno dogodio neki od ovih slucajeva sa smrtnim ishodom u porodici, mislim da bih uzeo pravdu u svoje ruke i odlezao, ne znam...

pocasni precjednik @ FK Formula
- Marsal
- Kontakt:
Nedavno je (prije 2-3 dana) u Zenici debil na pješačkom pokupio djevojku autom koja je kasnije od povreda umrla u bolnici. Cura preslatka, moje godište.Sarrifufna je napisao/la: ↑17 dec 2019, 19:00http://sou.rce.ba/mobile/clanak/Admir/511385
Ali sa svakim novim slucajem nepravde, nebitno gdje i sta, u meni nesto prokljuca. Da mi se licno dogodio neki od ovih slucajeva sa smrtnim ishodom u porodici, mislim da bih uzeo pravdu u svoje ruke i odlezao, ne znam...![]()
Majmun koji je udario sin sutkinje Općinskog suda. Već ležao 6 mjeseci zbog droge, ima drugih djela i već je napravio par saobraćajnih nesreća prije ove. Uredno zaposlen, živi život, ni za ovo ubistvo koje se pokušava zataškat neće odgovarat 100% jer mu je mamica navodno sredila "papire" da nije uračunljiv.
I neko mi onda počne pričat o pravdi. How yes no.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma nema pravde dok je ne uzmeš u svoje ruke. Ja bi čekao, a kad bi vidio da nema ništa od tog, pogotovo kad bi ga sreo na ulici u grkljan bic hemijska sa trafike
Joj **** te dan njima Poturak, Pleho i Pecikoza donose vlast pa mi bolje nismo ni zaslužili
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.