FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

jasmin10
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la jasmin10 » 16 dec 2019, 17:51

Napoli nije bolja ekipa od tadasnje Rome.
Ne pisite gluposti. Ljudi i raspadu, doveli amatera za trenera.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 dec 2019, 18:04

jasmin10 je napisao/la:
16 dec 2019, 17:51
Napoli nije bolja ekipa od tadasnje Rome.
Ne pisite gluposti. Ljudi i raspadu, doveli amatera za trenera.
U svakom slucaju imaju boljeg trenera od Barcelone, što i nije teško jel.
I naravno da je Napoli bolja ekipa od tadašnje Rome.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 16 dec 2019, 18:05

Nemaju i nisu bolji.
Igracki jesu, ali kao ekipa nisu.
Valverde je ubleha, ali Gatuso je amater .

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 16 dec 2019, 18:26

Neki ovdje bi da se nazor ispadne od Napolia samo da se Mrav otjera. :mrgreen:

Ta Roma je bila mnogo bolja od ovog Napolia. Sjetimo se da su nakon Barce bili jako blizu i da Pool izbace i igraju finale.
Da pričamo o prošlogodišnjem Napoliu dalo bi se pričati jer su bili kao sat. Ovo sada je raspad sistema, a u Gatussa ne vjerujem sekunde. Kalibar Ljungberga ili tako tih trenera od kojih uopće ne znaš šta da očekuješ. Da se sutra igra rasula bi ih Barca, ali valjda je Napoliu i jedina utjeha to što igraju za 3 mjeseca pa se nešto može i desiti. Napoli ima fine igrače i sigurno da mogu parirati, pogotovo kući, ali ovo s Gatussom i situacijom u svlačionici, kazne s platama, sve to je poremetilo totalno ekipu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 16 dec 2019, 18:35

Ako kojom pukom slucajnosti se desi recovery Napolija i zaigraju kako mogu i kako su igrali do unazad 4 mjeseca , vile ce nosati Barcelonu.
Ne mislim da ce izbaciti Barcu ali ako se desi neocekivan pozitivan efekat ove zbrke , Valverde je dobio pretezak zadatak.

I da , Napoli prije 4 mjeseca i zadnjih 24 overal je mnogo kvalitetnija ekipa od Rome.To je ekipa koja ce sigurno u jednoj od dvije utakmice nadigrati Barcelonu loptanjem.

Iskreno se nadam velikom boostu Napolija.Tuzno je vidjeti ovu sliku koja na njihovu srecu ima dosta vremena da se promjeni.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 16 dec 2019, 18:56

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 dec 2019, 02:36

Mene ništa više ne čudi, ne bi me čudilo kad bi Gatusso ispao hibrid Kloppa i Guardiole u tom dvomeču. Jednostavno, i da ispadnu i da ih Napoli prospe kao rižu ne bih se iznenadio, jer me više ništa ne čudi nakon one dvije zadnje blamaže. Ebena Roma ih je silovala u Rimu, izgledali kao ekipa s termina, a da se čudimo ako ih izbaci Napoli?

Napoli jeste u rasulu žestokom, a pogotovo sad kad je i ovaj međed Gatusso došao, qarina obična. Ali, previše se podcjenjuje Napoli, od kojeg i u ovakvoj situaciji nije bila ništa bolja ona Roma koja je nakucala ove Valverdeove pulene. Gattuso je od Milana izvukao najbolje prošle sezone, koliko god se to činilo smiješnim.
Da Barca ima bolju ekipu, ima, ali to više ništa ne znači. Svi smo svjedočili onom hororu u Rimu, od mrtve Rome primiti četiri komada, te pritom ne preći triput centar, meni je to dovoljno za sva vremena. Bolja ekipa, da, ali kad bi ispali i bila još jedna bruka, apsolutno me ne bi čudilo sekunde.

Također, previše vi vjerujete da se to ne može desiti, a dovoljan vam je pokazatelj da svaka ekipa ovoj Barci može napraviti probleme. Evo imate primjere ove sezone gdje ih Leganes mrtvi namuči, gdje ih Sparta podučava fudbalu, ma svaka ekipa koja se imalo ohrabri preći centar, odmah je frka. Polako, da im opet ne bi psovali mrtve nakon dvomeča.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 17 dec 2019, 09:50

Svaki dan ove zezancije na relaciji uprava-igrači-trener skupo košta klub.
Valverde marioneta da je garant bilo čega je apsurd.

Cijenim da ćemo proći Napoli, kako-tako, ali onda opet ide na 3-0, pa da izgubimo ovaj put 5-0.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 17 dec 2019, 15:16

JoeBleck je napisao/la:
16 dec 2019, 18:35
Ako kojom pukom slucajnosti se desi recovery Napolija i zaigraju kako mogu i kako su igrali do unazad 4 mjeseca , vile ce nosati Barcelonu.
Ne mislim da ce izbaciti Barcu ali ako se desi neocekivan pozitivan efekat ove zbrke , Valverde je dobio pretezak zadatak.

I da , Napoli prije 4 mjeseca i zadnjih 24 overal je mnogo kvalitetnija ekipa od Rome.To je ekipa koja ce sigurno u jednoj od dvije utakmice nadigrati Barcelonu loptanjem.

Iskreno se nadam velikom boostu Napolija.Tuzno je vidjeti ovu sliku koja na njihovu srecu ima dosta vremena da se promjeni.
Ma Napoli je ocaj, 2 mjeseca nisu dobili tekeme u ligi. U raspadu su, ali me ne bi cudilo da nam stvore probleme. Sreca pa je druga kuci, inace bi vjerovatno i ispali sa ovim sarlatanom.

Kad sam vidio Albu da place na poluvremenu kod 1:0 ybt pa onda vidis sto je ova ekipa smijesna, bez karaktera sa marionetom i neznalicom od trenera.
27.10.2020

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 17 dec 2019, 15:50

Jorge Mendes (agent Cristiana Ronalda): "Leo Messi nije zaslužio Zlatnu loptu, svi dobro znamo da je Cristiano najbolji. Da je ostao u Madridu, siguran sam da bi za njega to bila šesta, no ovako je otišla Messiju. Ponavljam, zna se tko je najbolji."
Kmečanje ne prestaje.

Sviđa mi se ovaj dio oko ostanka u Madridu. Indirektno reče stvari koje su se odavno znale :rol: :njanjanja:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 17 dec 2019, 16:07

Kaze covjek Cristiano je osvojiio Ligu nacija i Skudeto hahaha pa ko da je covjek sam to uradio. Utjecao na to haman pa nikako lol.
27.10.2020

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 17 dec 2019, 16:12

leorey je napisao/la:
17 dec 2019, 15:16
JoeBleck je napisao/la:
16 dec 2019, 18:35

Ma Napoli je ocaj, 2 mjeseca nisu dobili tekeme u ligi. U raspadu su, ali me ne bi cudilo da nam stvore probleme. Sreca pa je druga kuci, inace bi vjerovatno i ispali sa ovim sarlatanom.

Kad sam vidio Albu da place na poluvremenu kod 1:0 ybt pa onda vidis sto je ova ekipa smijesna, bez karaktera sa marionetom i neznalicom od trenera.
Kad na sve to dodas izostanak lidera tj.igraca sa mudima dobijes ispadanje od Rome i Liverpoola uz 3-4 gola razlike.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 17 dec 2019, 16:14

Kada igrač koji važi za nekakvog vrsnog golgetera završi na listi najboljih strijelaca iza penzionera Quagliarelle i uz to samo osvoji Seriju A i najnebitnije takmičenje Ligu nacija, tu sva priča prestaje.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 dec 2019, 16:16

Mokes je napisao/la:
17 dec 2019, 15:50
Jorge Mendes (agent Cristiana Ronalda): "Leo Messi nije zaslužio Zlatnu loptu, svi dobro znamo da je Cristiano najbolji. Da je ostao u Madridu, siguran sam da bi za njega to bila šesta, no ovako je otišla Messiju. Ponavljam, zna se tko je najbolji."
Kmečanje ne prestaje.

Sviđa mi se ovaj dio oko ostanka u Madridu. Indirektno reče stvari koje su se odavno znale :rol: :njanjanja:
Nije indirektno, vec direktno rece kako je Kopitar dobijao Balone samo zbog madridskog lobija, a ne zbog kvalitete koju posjeduje :rol: možda mu se omaklo :mrgreen:

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 17 dec 2019, 16:22

BoixosNois1899 je napisao/la:
17 dec 2019, 16:14
Kada igrač koji važi za nekakvog vrsnog golgetera završi na listi najboljih strijelaca iza penzionera Quagliarelle i uz to samo osvoji Seriju A i najnebitnije takmičenje Ligu nacija, tu sva priča prestaje.
Ovo postavljam samo iz razloga sto je meni,zaljubljeniku u Seriju A,zao sto se nipodaštava jedan ovakav majstor i golgeter kao sto je Fabio samo zbog nekog hejta prema Ronaldu i to ljudi koji ocito nisu gledali 5 tekmi ovog majstora.
S golovima kakve je on zabijao ne moze se pohvalit puno igraca.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 17 dec 2019, 16:34

Dzoni je napisao/la:
17 dec 2019, 16:22
BoixosNois1899 je napisao/la:
17 dec 2019, 16:14
Ovo postavljam samo iz razloga sto je meni,zaljubljeniku u Seriju A,zao sto se nipodaštava jedan ovakav majstor i golgeter kao sto je Fabio samo zbog nekog hejta prema Ronaldu i to ljudi koji ocito nisu gledali 5 tekmi ovog majstora.
S golovima kakve je on zabijao ne moze se pohvalit puno igraca.
Quagliarella da igra u bilo kojoj od preostalih Liga petice ne bi bio ni blizu najbolji strijelac. U Seriji A su i Luca Toni i Di Natale bili najbolji strijelci u poznim godinama. Ne znam kako neko može tvrditi da je Ronaldo zaslužio Balon kada je odigrao jednu od najočajnijih sezona u karijeri u kojoj nije uspio biti najbolji ni u onome po čemu je najpoznatiji - zabijanju golova. Plus što mu u prilog ne ide ni Liga prvaka. Čak je i ovo 3. mjesto u izboru za Balon bilo previše. I tu je završio na osnovu stare slave.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 17 dec 2019, 16:40

Pa normalno da nije ni u top 3 ove godine, i forma mu sve ocajnija i ocajnija, ybt 35 kuka ide. Ice Lionel na 3 razlike u loptama do kraja karijere. Kako i treba da bude.
27.10.2020

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 17 dec 2019, 16:41

Nije zaslužio nije dobio,kraj priče.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 17 dec 2019, 17:50

Jos ih boli zlatna lopta najveceg ikad :urnebes:

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 17 dec 2019, 18:11

Ne mogu vjerovati, kad pročitam neke komentare na dvomeč Napoli-Barcelona.
Pa ljudi moji, za koga vi navijate? Šta je vama?

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.