Pa našao si sebi ravnogmohikanac12 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 21:30Fantasista je napisao/la: ↑16 dec 2019, 21:26Ne mogu oni njega blokirat koliko on može profila naštancat![]()
Na kojoj temi ordinira ovaj mohikanac da vidim zbog čega je jači od Ševala. Golema je to stvar.
![]()
Realno ovaj Ševcet je jak igrac. Jednom odem na tenis i napisem dva posta, dobijem poruku za obracun u inbox. Naravno nakon sto smo se dogovorili, nije smio miš da dođe. Kako bi s đipom pregazio, nije ni svjestan.![]()
KANTA GODINE - Diskusije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: KANTA GODINE - Diskusije
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Doka brate bilo koju drugu godinu bi ti uzeo kantu s obzirom na kriterije(zeljovac koji najjaktivnije pise po prepucavanjima) ali te sevca preje.ba
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Fantasista
- Kontakt:
Ševa je mnogo nasilan. Ne valja mu to, može ga šta opucat.
Pazi za Virtu mozda nije bilo fer, al Dokoljenko je sa svojim glupostima zaslužio kantu.BosniaBoston je napisao/la: ↑16 dec 2019, 21:32Doka brate bilo koju drugu godinu bi ti uzeo kantu s obzirom na kriterije(zeljovac koji najjaktivnije pise po prepucavanjima) ali te sevca preje.ba
Trebalo bi repasaž organizovati.
Nullius in verba
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne kazem sa nije,ali Shevchet je previse unikatan da bi bio ignorisan.Za dokoljenka ima vremenaHeller je napisao/la: ↑16 dec 2019, 21:34Pazi za Virtu mozda nije bilo fer, al Dokoljenko je sa svojim glupostima zaslužio kantu.BosniaBoston je napisao/la: ↑16 dec 2019, 21:32Doka brate bilo koju drugu godinu bi ti uzeo kantu s obzirom na kriterije(zeljovac koji najjaktivnije pise po prepucavanjima) ali te sevca preje.ba
#Punoljetstvo
- mohikanac12
- Kontakt:
Nije smio da dođe na "sastanak", prepao se miš mali.Fantasista je napisao/la: ↑16 dec 2019, 21:33Ševa je mnogo nasilan. Ne valja mu to, može ga šta opucat.
BosniaBoston je napisao/la: ↑16 dec 2019, 21:32Doka brate bilo koju drugu godinu bi ti uzeo kantu s obzirom na kriterije(zeljovac koji najjaktivnije pise po prepucavanjima) ali te sevca preje.ba
Sve znam, ovaj je baš za Jagomira.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Imal gdje kakva zbirka ševčetovih bisera 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- mohikanac12
- Kontakt:
Heller je napisao/la: ↑16 dec 2019, 21:34Pazi za Virtu mozda nije bilo fer, al Dokoljenko je sa svojim glupostima zaslužio kantu.BosniaBoston je napisao/la: ↑16 dec 2019, 21:32Doka brate bilo koju drugu godinu bi ti uzeo kantu s obzirom na kriterije(zeljovac koji najjaktivnije pise po prepucavanjima) ali te sevca preje.ba
Koje su to gluposti, nabroj ih.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovaj s pavijanom je legendaranOsim13 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 21:40viewtopic.php?f=43&t=14740&start=20
Eo par ispod tebe i Helće izdvojenih![]()
#Punoljetstvo
Najfriskijamohikanac12 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 21:39Heller je napisao/la: ↑16 dec 2019, 21:34Pazi za Virtu mozda nije bilo fer, al Dokoljenko je sa svojim glupostima zaslužio kantu.BosniaBoston je napisao/la: ↑16 dec 2019, 21:32Doka brate bilo koju drugu godinu bi ti uzeo kantu s obzirom na kriterije(zeljovac koji najjaktivnije pise po prepucavanjima) ali te sevca preje.ba
Koje su to gluposti, nabroj ih.
viewtopic.php?p=7389608#p7389608
Nullius in verba
- Fantasista
- Kontakt:
Kad reče beduinu da je gonič kamila
Na temi Milana fakat fina raja. Dođe on i sa svima zakuha i uvijek mi krivi
Na temi Milana fakat fina raja. Dođe on i sa svima zakuha i uvijek mi krivi
- mohikanac12
- Kontakt:
Heller je napisao/la: ↑16 dec 2019, 21:43Najfriskija
viewtopic.php?p=7389608#p7389608
Dobro, i? U čemu je fol?
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Problem i jeste što ti ne vidiš u čemu je fol.
Nullius in verba
- mohikanac12
- Kontakt:
Problem je što ti ne vidis u cemu je fol.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Minuta posla. Hvala. Nego dokle ste sa CASom 
Nullius in verba
- mohikanac12
- Kontakt:
I 50 ljudi nosilo isti avatar. Kada pocne drugi dio prvenstva racunam na 300 nas sa plavim avatarom. Jer Mi smo Željini Željo je naš! Problem?
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Dobro je pa imaš dovoljno slova da to sročiš.
Nullius in verba
Odlucih da promjenim svoj glas
#epikanta2019
#epikanta2019
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sad će te napasti jer si uredio post
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.