Halali

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Gluho bilo. Zar taj nije bivsi? Ali ako je klub u stanju dovesti solidnu zamjenu onda sto da ne. Veseli je dobar ali nije neka klasa u nasoj ligi da kazes eh kako cemo ga zamjenit.
evo da ispostujem ,glasao sam ali sam morao dodati jednog (privatnost je zagarantovana)irfo je napisao/la: ↑16 dec 2019, 18:12viewtopic.php?f=43&t=14757&start=60
Hajmo ko nije glasao jos 2 sata ostala, bacite glas za nase zeljovce
Virtual
Braco
Veselinovic mu je porucio:
Zna li neko albanski da nam prevede???? Sta ovo kazu?Pas nëntë muajve pa klub, Shkëlzen Gashi pritet të bëjë rikthimin e tij në futbollin boshnjake.
Sulmuesi shqiptar ishte ndarë nga skuadra amerikane Colorado Rapids në mars të këtij viti.
Por ai deri më 31 dhjetor të vitit 2019 do të paguhet nga klubi amerikan, ndërsa nga 1 janari do të bëhet me skuadër të re.
31-vjeçari do të luaj përsëri në futbollin boshnjake dhe ka arritur marrëveshje me ish-skuadrën e tij Zeljeznicar.
Lajmi është publikuar në mediat boshnjake që kanë konfirmuar se Gashi do të nënshkruajë kontratë tri vjeçare me Zeljeznicar.
31-vjeçari do t’i bashkohet projektit të klubit boshnjake që synon të rikthehet në elitë pas shumë viteve mungesë.
Kujtojmë që Gashi më parë ka luajtur edhe për klube tjera zvicerane si Basel, Grasshoppers, Xamax, Zurich, Bellizona e Schaffhausen.
Ma iskreno da ti kazem ni meni nije bila nesto kasnije kada sam jeo
Ukratko: vec je potpisao, sutra je u Sa. Veselji pakuj seirfo je napisao/la: ↑16 dec 2019, 22:15Zna li neko albanski da nam prevede???? Sta ovo kazu?Pas nëntë muajve pa klub, Shkëlzen Gashi pritet të bëjë rikthimin e tij në futbollin boshnjake.
Sulmuesi shqiptar ishte ndarë nga skuadra amerikane Colorado Rapids në mars të këtij viti.
Por ai deri më 31 dhjetor të vitit 2019 do të paguhet nga klubi amerikan, ndërsa nga 1 janari do të bëhet me skuadër të re.
31-vjeçari do të luaj përsëri në futbollin boshnjake dhe ka arritur marrëveshje me ish-skuadrën e tij Zeljeznicar.
Lajmi është publikuar në mediat boshnjake që kanë konfirmuar se Gashi do të nënshkruajë kontratë tri vjeçare me Zeljeznicar.
31-vjeçari do t’i bashkohet projektit të klubit boshnjake që synon të rikthehet në elitë pas shumë viteve mungesë.
Kujtojmë që Gashi më parë ka luajtur edhe për klube tjera zvicerane si Basel, Grasshoppers, Xamax, Zurich, Bellizona e Schaffhausen.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hansestadt i 50 gostiju.