Steta sto ides na dragog kolegu, mislili ga do kante pogurat
KANTA GODINE - Diskusije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: KANTA GODINE - Diskusije
Zar i u republici srpskoj glasaju za kantu na ovom forumu?Mokes je napisao/la: ↑16 dec 2019, 21:06Ne znam zašto meni to prebacujem kad je Mello editovao post. Taj glas svakako nije uračunat, jer je editovao nakon isteka vremena. Također ni glas Candidusa nisam uračunao, jer je glasao nakon isteka vremena. Obojica su glasala za tebe.
Ne bih da ulazim u tvoj odnos s Sarmelom, to je ipak vaša lična stvar.
Krajnji i potvrđen rezultat je 23-23, a ti si prošao zbog boljeg skora i RS-a.
23
Nek se malo zakuhalo yebem li vam Bakira
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
1. mohikanac12 - shevchet
3. Mancini - GOAT
Kako samo jednog probrati???
Mada bi inače glasao za Kanyeta, Epi je sjajno počeo kampanju za kantu.
3. Mancini - GOAT
Kako samo jednog probrati???
Mada bi inače glasao za Kanyeta, Epi je sjajno počeo kampanju za kantu.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Nemojte glasat za epija krivo mu je pls
Moja greška onda, izvinjavam se.Mokes je napisao/la: ↑16 dec 2019, 21:06Ne znam zašto meni to prebacujem kad je Mello editovao post. Taj glas svakako nije uračunat, jer je editovao nakon isteka vremena. Također ni glas Candidusa nisam uračunao, jer je glasao nakon isteka vremena. Obojica su glasala za tebe.
Ne bih da ulazim u tvoj odnos s Sarmelom, to je ipak vaša lična stvar.
Krajnji i potvrđen rezultat je 23-23, a ti si prošao zbog boljeg skora i RS-a.
Helćo razočaran sam izbjegavanjem Manjčinjia
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Češće sam na NBA nego na Olimpicic pdfu, a ovaj je luđi od Mancinija, mada ako prodje u 1/2 ima moj glas.
Nullius in verba
Top kek
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mogo bi shevchet napraviti najveci upset otkad postoji ova nagrada
#Punoljetstvo
Kako je to upset? Pa čovjek je stabilan ko nitroglicerin.
Nullius in verba
MOŽETE SE VI ŠEFĆETU SAMO PRIKAČITI NA KARDAN!
- Fantasista
- Kontakt:
Pojavio se juče na temi Milana sa novim nickom. Puna mi je blok lista njegovih profila.
Zar nije napustio forum jedno 69 puta do sadFantasista je napisao/la: ↑16 dec 2019, 21:21Pojavio se juče na temi Milana sa novim nickom. Puna mi je blok lista njegovih profila.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jbo vas dokoljenko,shevchet bi bio 100x bolja kanta.Dovoljno ste virtuala izbullyali,vrijeme je da nagrada ode van ruku PlBiH
#Punoljetstvo
- Fantasista
- Kontakt:
Ne mogu oni njega blokirat koliko on može profila naštancatStevieG8 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 21:24Zar nije napustio forum jedno 69 puta do sadFantasista je napisao/la: ↑16 dec 2019, 21:21Pojavio se juče na temi Milana sa novim nickom. Puna mi je blok lista njegovih profila.![]()

Na kojoj temi ordinira ovaj mohikanac da vidim zbog čega je jači od Ševala. Golema je to stvar.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Iskompleksirani pitari pokušavaju i ovaj put uništiti izbor za kantu forsirajući Virtuala koji uopšte ne zaslužuje da se nađe u ovom izboru. Jadno sa njihove strane ali ipak očekivano.BosniaBoston je napisao/la: ↑16 dec 2019, 21:24Jbo vas dokoljenko,shevchet bi bio 100x bolja kanta.Dovoljno ste virtuala izbullyali,vrijeme je da nagrada ode van ruku PlBiH
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pa nije da Dokoljenko nije debil dostojanBosniaBoston je napisao/la: ↑16 dec 2019, 21:24Jbo vas dokoljenko,shevchet bi bio 100x bolja kanta.Dovoljno ste virtuala izbullyali,vrijeme je da nagrada ode van ruku PlBiH
U top 3 morona koje je PL vidjela. Ne samo na forumu.Fantasista je napisao/la: ↑16 dec 2019, 21:26Ne mogu oni njega blokirat koliko on može profila naštancatStevieG8 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 21:24Zar nije napustio forum jedno 69 puta do sadFantasista je napisao/la: ↑16 dec 2019, 21:21Pojavio se juče na temi Milana sa novim nickom. Puna mi je blok lista njegovih profila.![]()
![]()
Na kojoj temi ordinira ovaj mohikanac da vidim zbog čega je jači od Ševala. Golema je to stvar.
Nullius in verba
- mohikanac12
- Kontakt:
Fantasista je napisao/la: ↑16 dec 2019, 21:26Ne mogu oni njega blokirat koliko on može profila naštancatStevieG8 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 21:24Zar nije napustio forum jedno 69 puta do sadFantasista je napisao/la: ↑16 dec 2019, 21:21Pojavio se juče na temi Milana sa novim nickom. Puna mi je blok lista njegovih profila.![]()
![]()

Realno ovaj Ševcet je jak igrac. Jednom odem na tenis i napisem dva posta, dobijem poruku za obracun u inbox. Naravno nakon sto smo se dogovorili, nije smio miš da dođe. Kako bi ga s đipom pregazio, nije ni svjestan.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 63 gosta.