edit: fala vam Dua Lipa
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Probaj otici psihologu, meni je pomoglo. Inace imam problem s tim da se nerviram oko najvecih gluposti i u kombinaciji sa stresom to je fakat smrt. Ta vrsta stresa je uzrocnik bezbroj bolesti, tako da se kod mene to odrazilo na stitnoj zlijezdi koju sam na kraju morao operisati i skroz izvaditi. Tako da ti je bolje to dovest pod kontrolu nego prepustit slucaju. Ali nevjerovatno kako se covjek osjeca lakse nakon razgovora sa psihologom
Nije bolest sve što boli.Sarrifufna je napisao/la: ↑15 dec 2019, 23:55
sudar koji se morao desiti
jos da su svi srbi i da su poginuli, bilo bi nesto najblize kosmickoj pravdi![]()
Doboj je samo jedan, Bosanski !
Zivim od poreza koji ti placas, pijem ti krv ne bi li umro.
Hvala na tim informacijama. Lijep je osjećaj saznati da izdržavam intelektualnu sirotinju.
Ti si mi brate najveca motivacija u zivotu. Kad vidim sa kakvim **** i debilima zivim naprosto me zaboli **** sta ce biti s nama sutra.ASD je napisao/la: ↑16 dec 2019, 14:11Hvala na tim informacijama. Lijep je osjećaj saznati da izdržavam intelektualnu sirotinju.
Što se tiče toga "ljubi brat". Zadrži to za vojske. Čuo sam da je omjer muškaraca u odnosu na žene izuzetno veliki pa ti može valjati za funkcije kakve.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], jasmin10, lol89, MaroonBjelave i 9 gostiju.