FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 16 dec 2019, 11:09

Sretno Sipa :salut:
Mamlaz je napisao/la:
16 dec 2019, 11:08
Kako te informacije cure iz kluba, da mediji objave neciji odlazak sedam dana prije zvanicne stranice.
Svugdje na svijetu je tako
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 16 dec 2019, 11:13

irfo je napisao/la:
16 dec 2019, 11:09
Mamlaz je napisao/la:
Kako te informacije cure iz kluba, da mediji objave neciji odlazak sedam dana prije zvanicne stranice.
Jedno su spekulacije da neko odlazi, u ovome slucaju znalo se kolika je odsteta i dosta drugih informacija, sto znaci da menadjer ili neko iz kluba daje informacije

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 16 dec 2019, 11:15

Mamlaz je napisao/la:
16 dec 2019, 11:13
irfo je napisao/la:
Mamlaz je napisao/la:
Jedno su spekulacije da neko odlazi, u ovome slucaju znalo se kolika je odsteta i dosta drugih informacija, sto znaci da menadjer ili neko iz kluba daje informacije
stipu pljasu ,jesi odnio pitu :rol:

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 16 dec 2019, 11:16

KANA je napisao/la:
16 dec 2019, 11:15
Mamlaz je napisao/la:
irfo je napisao/la:

Jesam samo sam se opasno preracunao koliko ih ima :rol:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 dec 2019, 11:17

Mamlaz je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Mamlaz je napisao/la:
Ma zna se bolje nego kod nas sve vjeruj mi, evo ti jedan primjer:

16. juli
[Di Marzio] Fiorentina's Jordan Veretout (26) will join AS Roma. Fee is 17M euros + 2M in bonuses, the French midfielder will earn 2.5M yearly + bonuses for 5 years
20. juli
Zvanicno
Welcome to #ASRoma, Jordan Veretout!
Zna se sve vise nego kod nas i tacan iznos transfera i duzina
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 16 dec 2019, 11:28

slika

Uskoro. :wave:
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 16 dec 2019, 11:29

Mamlaz je napisao/la:
16 dec 2019, 11:16
KANA je napisao/la:
16 dec 2019, 11:15
Mamlaz je napisao/la:

Jesam samo sam se opasno preracunao koliko ih ima :rol:
ovo im je danas i nikad vise :rol: :rol: :rol: jos da mene nisi poslusao za jogurte bas bi se uvalio para

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 16 dec 2019, 11:38

Molim da neko od raje javi koliko cirka ima radnika. Planiram i ja ove sedmice ljude pocastiti. Nadam se da ce sve s hajrom zavrsiti u vakat.

Drago mi je da se i koji dinar cvakne na igracima. Svakako je bolje 100,200 hiljada eura za igraca koji ce dzabe otici na ljeto nego nista. Pogotovo za igraca za kojeg lako mozemo naci zamjenu.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 16 dec 2019, 11:40

mohikanac12 je napisao/la:
16 dec 2019, 11:28
slika

Uskoro. :wave:
:beba: :kafa:
Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 16 dec 2019, 11:41, ukupno mijenjano 1 put.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 16 dec 2019, 11:40

Znaci ode Sipa za 100k eura, mozda Krpic i Veseli, a Stila izgleda ostaje? Znaci treba nam pojacanja dosta...Gaši mozda umjesto Veselog...trebaju nam dva stopera i napadac
Volim te Zeljo!!!

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 16 dec 2019, 11:41

kerimatomic1921 je napisao/la:
16 dec 2019, 11:38
Molim da neko od raje javi koliko cirka ima radnika. Planiram i ja ove sedmice ljude pocastiti. Nadam se da ce sve s hajrom zavrsiti u vakat.

Drago mi je da se i koji dinar cvakne na igracima. Svakako je bolje 100,200 hiljada eura za igraca koji ce dzabe otici na ljeto nego nista. Pogotovo za igraca za kojeg lako mozemo naci zamjenu.
Tako je. U principu svaki igrac je na prodaju samo je pitanje cijene.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 16 dec 2019, 11:42

Tristan10 je napisao/la:
16 dec 2019, 11:41

Tako je. U principu svaki igrac je na prodaju samo je pitanje cijene.
U svakom slučaju, osim Štilića, svaki od njih je nadoknadiv itekako ...Tako da :bih:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 16 dec 2019, 11:43

Džubur: Činjenica je da ćemo morati prodati neke igrače za koje postoji interesovanje

Željezničar je polusezonu u Premijer ligi završio na drugom mjestu, a iako su Plavi bili jako blizu naslova jesenjeg prvaka, na Grbavici ne mogu biti nezadovoljni ovom polusezonom.

Zaostatak za prvoplasiranim Sarajevom iznosi svega jedan bod, a to je scenario koji bi na Grbavici vjerovatno svi potpisali uoči početka ove sezone. Jedan od njih je i predsjednik kluba Admir Džubur.

Džubur je bio u sastavu “vlade” koja je u decembru prošle godine prihvatila nezahvalni zadatak vađenja kestenja iz vatre, a na čelo kluba staigo je u možda još gorem trenutku, nakon što je definitivno bilo jasno da Željo zbog nedobivanja licence neće igrati Evropsku ligu, piše Dnevni avaz.

Šta je to značilo? Da se neko prihvata nezahvalnog posla ne znajući ni gdje će ekipa na pripreme, ali definitivno znajući da će od decembra do marta biti “bez feninga”.

“Finansijska situacija nije briljantna, ali malo je klubova u BiH u kojima jeste. Improvizujemo, trudimo se, snalazimo i mislim da ćemo, kako vrijeme bude odmicalo, biti sve stabilniji. Činjenica je da ćemo neke igrače za koje postoji interesovanje morati prodati”, govori Džubur za Dnevni avaz.

Okvirna ocjena Džubura za ovu polusezonu Željezničara je pozitivna.

S obzirom na očekivanja prije početka sezone, ovom smo polusezonom zadovoljni. To je neka okvirna ocjena. Željeli smo da budemo u vrhu i da ne zaostajemo previše za prvoplasiranim kako bismo se pokušali na proljeće upustiti u borbu za najvišu poziciju. S druge strane, svjesni smo da je, prema onome kako su se stvari odvijale, moglo bolje. U nekim utakmicama neočekivano smo podbacili, ali opet smo u nekim neočekivano briljirali. Lično, nisam smatrao da ćemo protiv Sarajeva odigrati takve dvije utakmice”, rekao je Džubur.

S obzirom na razne špekulacije mnoge trenutno zanima u kakvom će stanju Željezničar ući u proljetni dio sezone.

Definitivno nećemo biti slabiji, o tome nema govora. Neki će igrači otići, a mi ćemo se potruditi da dovedemo nekoliko pojačanja. Moramo se pojačati. Svi znaju da je škripalo u odbrani i fokus će nam biti da dovedemo igrače za tu posljednju liniju”, zaključio je Džubur.
Na rep,rezent,acija.ba su oštri što tiče ovog novog Džuburovog intervjua
A vrijedi se zapitati da li je Željo mogao izbjeći finansijsku krizu da Uprava kluba nije izgubila licencu za europska takmičenja nakon nelogičnih kadrovskih promjena na ključnim mjestima vezanim za proces licenciranja? Da uprava kluba nije otpustila Mirsada Šiljka sa kojim su se kasnije nagodili jer su ga otpustili “na pravdi Boga? Da uprava kluba nije pokrenula tužbu prema FS BiH koja je Želji donijela izgubljeni spor i desetine hiljada maraka troška za spor koji je tvrdila da će sigurno dobiti?

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 16 dec 2019, 13:31

Pored Sipe cemo prodati jos minimalno 2 igraca, trebaju nam pare yebiga, ali bice i dolazaka
FKŽ !

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 16 dec 2019, 13:36

TeaM87 je napisao/la:
16 dec 2019, 13:31
Pored Sipe cemo prodati jos minimalno 2 igraca, trebaju nam pare yebiga, ali bice i dolazaka
Pa kako cemo dovesti te ako nemamo para
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 16 dec 2019, 13:49

Ja koliko sam vidjeo 6 radnika ima, ja sam se dobro preracunao zamisljao invaziju radnika :rol: . Na kraju zastitarima pitu dijelio :urnebes:

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 16 dec 2019, 13:51

braco je napisao/la:
16 dec 2019, 11:43
Džubur: Činjenica je da ćemo morati prodati neke igrače za koje postoji interesovanje

Željezničar je polusezonu u Premijer ligi završio na drugom mjestu, a iako su Plavi bili jako blizu naslova jesenjeg prvaka, na Grbavici ne mogu biti nezadovoljni ovom polusezonom.

Zaostatak za prvoplasiranim Sarajevom iznosi svega jedan bod, a to je scenario koji bi na Grbavici vjerovatno svi potpisali uoči početka ove sezone. Jedan od njih je i predsjednik kluba Admir Džubur.

Džubur je bio u sastavu “vlade” koja je u decembru prošle godine prihvatila nezahvalni zadatak vađenja kestenja iz vatre, a na čelo kluba staigo je u možda još gorem trenutku, nakon što je definitivno bilo jasno da Željo zbog nedobivanja licence neće igrati Evropsku ligu, piše Dnevni avaz.

Šta je to značilo? Da se neko prihvata nezahvalnog posla ne znajući ni gdje će ekipa na pripreme, ali definitivno znajući da će od decembra do marta biti “bez feninga”.

“Finansijska situacija nije briljantna, ali malo je klubova u BiH u kojima jeste. Improvizujemo, trudimo se, snalazimo i mislim da ćemo, kako vrijeme bude odmicalo, biti sve stabilniji. Činjenica je da ćemo neke igrače za koje postoji interesovanje morati prodati”, govori Džubur za Dnevni avaz.

Okvirna ocjena Džubura za ovu polusezonu Željezničara je pozitivna.

S obzirom na očekivanja prije početka sezone, ovom smo polusezonom zadovoljni. To je neka okvirna ocjena. Željeli smo da budemo u vrhu i da ne zaostajemo previše za prvoplasiranim kako bismo se pokušali na proljeće upustiti u borbu za najvišu poziciju. S druge strane, svjesni smo da je, prema onome kako su se stvari odvijale, moglo bolje. U nekim utakmicama neočekivano smo podbacili, ali opet smo u nekim neočekivano briljirali. Lično, nisam smatrao da ćemo protiv Sarajeva odigrati takve dvije utakmice”, rekao je Džubur.

S obzirom na razne špekulacije mnoge trenutno zanima u kakvom će stanju Željezničar ući u proljetni dio sezone.

Definitivno nećemo biti slabiji, o tome nema govora. Neki će igrači otići, a mi ćemo se potruditi da dovedemo nekoliko pojačanja. Moramo se pojačati. Svi znaju da je škripalo u odbrani i fokus će nam biti da dovedemo igrače za tu posljednju liniju”, zaključio je Džubur.
Na rep,rezent,acija.ba su oštri što tiče ovog novog Džuburovog intervjua
A vrijedi se zapitati da li je Željo mogao izbjeći finansijsku krizu da Uprava kluba nije izgubila licencu za europska takmičenja nakon nelogičnih kadrovskih promjena na ključnim mjestima vezanim za proces licenciranja? Da uprava kluba nije otpustila Mirsada Šiljka sa kojim su se kasnije nagodili jer su ga otpustili “na pravdi Boga? Da uprava kluba nije pokrenula tužbu prema FS BiH koja je Želji donijela izgubljeni spor i desetine hiljada maraka troška za spor koji je tvrdila da će sigurno dobiti?
a ovu reprezentaciju..ba mislim da vodi onaj mali sto je otkaz dobio. Bojan ili kako se već zove
moSa ljoŽe

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 16 dec 2019, 14:08

Ja vjerujem da ce Osim odabrati onoliko kvalitetne igrace u ovom prelaznom roku koji ce donijeti titulu, ipak je on preiskusan i zna pronaci adekvatne zamijene i igrace koje mu trebaju. Dok Osim bira igrace ja se ne brinem, eh sad jedino da smo teski kokuzi pa da ne mozemo radi para angazovati kvalitetne igrace tu onda ni Osim ne pomaze
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 16 dec 2019, 14:12

Bezideja je napisao/la:
16 dec 2019, 13:36
TeaM87 je napisao/la:
16 dec 2019, 13:31
Pa kako cemo dovesti te ako nemamo para
pa valjda kad prodas ces imati pare :crazy:
Mamlaz ,znaci nije neko uvaljivanje 6 moze im i zena nesto napraviti :rol:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 dec 2019, 14:37

Prodaju li Veselinovica noga iz kluba momentalno
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Orvel i 42 gosta.