POST Godine
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: POST Godine
ja sam zbog ognjena obnovio godinu
- legenda reala
- Kontakt:
jeste ono ti i Nera ovu barili

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Heller je napisao/la: ↑10 dec 2019, 19:53Cocaine je napisao/la: Vaha je more para skršio u Velež,Vaha je platio toliko puta pripreme Veleža i kupio opremu za sve uzraste. Ne možeš tako pisat kad pojma nemaš. Stanje u Veležu je takvo da bez statuta niko nece da primirise. Nemojte kenjat bezveze Vaha i njegov rahmetli brat Salem su veležovci mrtvi mislim dok je ovaj drugi živ bio

tz tz tz tz tz tz
Jos jedna epic noc na forumu, pracenje aviona iz Litvanije kad smo na SP otisli.

Goalgetter je napisao/la:Imam neki predosjecaj Dzeko i Ibro mrtvi pijani izlaze iz aviona
HazardEden je napisao/la:Monolog ga posl'o u Banoviće
jovanmaksimovic je napisao/la:sad ga je zagario... kazem vam... usralo se pilotu pa sad ganja prvi vc cim izadje...
Marsal je napisao/la:Evo ga proleti kraj Banovića za hejtere.
vm22 je napisao/la:Sve više krivuda, mogo bi do Makarske
cera1 je napisao/la:da nije japanska kamikaza bog ti jadan ... ode ovaj u jadransko more
AlemC85 je napisao/la:ode avion prema konjicu...
revan je napisao/la:Ovaj neće da smota za Sarajevo. Da nisu Grci oteli avion? Imaju oni onu "Zlatnu zoru". Ti su navodno opasni.
HazardEden je napisao/la:Imal ko ovakav avion, gdje su mu kočnice
Elegant je napisao/la:Šofer mogu'l zadnja.
HazardEden je napisao/la:Al ga rođo okreće ko da je biciklo
Evo murja odvede Ibru
Goalgetter je napisao/la:Sto ga prscu, prokuho izgleda
Unofficialpage je napisao/la:Odmah ga i oprali
Marsal je napisao/la:Uletilo im cementa u motore kad su prelijetali Kakanj.HazardEden je napisao/la:Dobro, što se ovi prskaju ovoliko
Bosniacum Lilium je napisao/la:moraju ga zaljevat, otiso mu termostat prokuho
schweinsteiger je napisao/la:Ovaj avion u kakav muzej treba stavit'
HazardEden je napisao/la: što je letio letio je izgleda
Miško mu prn'o u fenjer
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nije to momčina još u školi učila.Derdiyok je napisao/la: ↑10 dec 2019, 20:45Trenutna situacija na pdfu CL![]()
Lillard je napisao/la: ↑04 dec 2019, 17:24WtfBosniaBoston je napisao/la: ↑04 dec 2019, 12:32
Pa paja je od 2010 maltene o svemu promijenio misljenje za 360 stepeni
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Dajte mu kantu momentalno 

15.10.2013.
Najgoreg nisam vidio kako treba od kako sam prestao pit. Volio je zalomit.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Genetika probabli
Nullius in verba

Jel moguce da je i tog bilo..

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
viewtopic.php?f=43&t=9761&start=640MortemHz je napisao/la: ↑08 dec 2019, 20:39Heller je napisao/la: ↑08 dec 2019, 20:31Tobe **** ljude.KongrateUK je napisao/la: ↑01 feb 2019, 20:22Vidim i pratim, vidim ko se prepucava
Nego znas li sta je sa onim bihuzurom sto je pisao ovdje? upoznali smo se mi privatno, radi covjek lehve, trazio ja da mi uradi jedan Ajet i platio mu ja 90 KM, on reko da ce poslati preko rodjaka, nakon deset dana mi poslao, preuzeo na Skenderiji, zapakovano bilo, dodjem kuci frajer mi uradio grb Sarajeva, ja pomislio da se zajebava i da je dobra zajebancija, frajer mrtav hladan, nit mi se javlja na broj a na viber me blok, volio bih popiti kafu sa kretenom, to sam te htio pitati na pp![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Treba obratiti pažnju na trenutnu situaciju na temi Zvijezde iz Gradačca i priče da ih Husref preuzima. Možda dobijemo pobjednika u foto finišu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- mohikanac12
- Kontakt:
Dokurcenko, vec smo tvoje postove objavljivali, nema potrebe ponovo 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Jel ovaj degen sam sebe objavi na temu 

Nullius in verba
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Zar nije i onaj debos tobe to radio u najsmjesnijim postovima
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, sarajevskiMarlboro, svrakino1921 i 6 gostiju.