ma pusti ga, od gerflora i reklama iskra ce uzet 10 000
Premijer liga 2019/2020
Re: Premijer liga 2019/2020
-
- Kontakt:
Prodano svih 5 milja karata za derbi u Bugojnu
Dahoce te izgubit **** va Bugojno citavo jeste dosadni u picku materinu i sa dvoranom i podlogo i zaradom i svime
Čičkušić dobio nas...
Sloga - Goražde 35:30
Iskra Sloga 20:33.Molim Hanssena da se javno izvine i da ne prati vise rukomet.Veze o zivotu nema.Rekao sam da ce Sloga dobiti.Ubili ih ko mraz paprike.13 razlike na domacem terenu izgubiti.
Oj ovog konja i dalje tvrdi najbolji u historiji lige jbte hljeb i rukomet.
A sto se tice vcrs utakmice pratio sam live stream i Damir me je razocaro, dragi treneru znas li sta je flaster zar mozes dozvolit da ti neko da 18 golova.
Damir je ovo izgubio.
Pozzz
A sto se tice vcrs utakmice pratio sam live stream i Damir me je razocaro, dragi treneru znas li sta je flaster zar mozes dozvolit da ti neko da 18 golova.
Damir je ovo izgubio.
Pozzz
Bosna ispusi u Tuzli
34-30

34-30

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
patricio,sva sreca pa su vas sudije cuvale,inace bi rezultat bio na nasoj stranic
Da je 2-3 gola razlike pa ok, sudije moglo bi se reć' ali plus 10, teško...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Na stranu rezultat, ono sto su navijaci obje ekipe pokazali veceras je za svaki respekt.
Treba im cestitati ljudi su nam ocitali lekciju rukometa, nasi podlegli pritisku puno tehnički grešaka i njihov golman brutalan bio. Iskra nema fizicke snage u odbrani, lahko ih ljudi unose u 6 metara. Navijači i jedni i drugi top
Ciskusic Gracanici dao 18 golova wtf oni ko i mi nisu ni igrali odbranu na njemu.
Nazalost mi smo 70 %vec u drugoj ligi samo čudo nas moze spasiti
Ciskusic Gracanici dao 18 golova wtf oni ko i mi nisu ni igrali odbranu na njemu.
Nazalost mi smo 70 %vec u drugoj ligi samo čudo nas moze spasiti
- SamoTravnik
- Kontakt:
Iskra se vraca gdje joj je i mjesto.. u federalnu.. 

jest ako 4 ispadaju, a posto 2 ispadaju iskra nece nidje

Samo kod hanssena 2 ispadaju.Rekao sam vam ljudi da covjek veze nema u rukometu.Ne kazem da je Sloga extra ekipa ali se ne smije podcijeniti.Imaju dobrih igraca.Po kvalitetu su sredina tabele ali ovi iz Iskre se uzdigli.Nek su ih spustili na zemlju.Ponizili ih ljudi na njihovom terenu.Vakuf gori veceras.Festa na sve strane.Do ujutro ce biti ludnica.Navijaci docekali igrace na trgu i svaka im cast.
Hansen je kontras, samo kontru puca svima, zar niste skontali 

Isprepadali ste sudije taman da vam navuku pobjedu, par puta je delegat morao vam trenera smirivati, vama je svirao penale , a nama za iste prekršaje izvlačio na 9 ...
7-2 omjer penala.
Omahić i Hajdić za Haga, ovaj prvi trebao dobiti direktan crveni, dobro da nikog nije ozbiljnije povrijedio...
Al serete tipicno onako Gracanicki dobili i protiv Vogosce i protiv Sloge uz pomoc sudija sad im one krive.Borac novi sampion zasluzeno momci 100 posto ispravni i drago mi je sto smo vam bas ki uzeli titulu.
Šteta je, žao mi je, izvinjavam se što ću nakon 18 golova Čičkušića, gdje bi trebala da počne i završi sva priča o utakmici u Maglaju, morati da samo malo skrnavim ono rukometno remek djelo.
Dakle, 18 golova protiv lidera i najbolje odbrane u BiH u posljednje dvije sezone
Maestro. Nekako imam osjećaj kad god sam bio na utakmici u Maglaju da nam je Benjo spržio 15 ak komada.
Čestitke Maglaju i golmanu Mutapčiću.
Publika, navijanje. Sve OK.
Pobijedila je veća želja, srce, nijanse.
Predstava za 10 da na terenu nije bio maloumni ubica Omahić. Kako mu prezime i sugeriše, lik je fakat omaha žešća. Idiot. Nije ti ovo oktagon, ultimate fight. Rukomet jarane. Rukomet.
Dakle, 18 golova protiv lidera i najbolje odbrane u BiH u posljednje dvije sezone

Maestro. Nekako imam osjećaj kad god sam bio na utakmici u Maglaju da nam je Benjo spržio 15 ak komada.
Čestitke Maglaju i golmanu Mutapčiću.
Publika, navijanje. Sve OK.
Pobijedila je veća želja, srce, nijanse.
Predstava za 10 da na terenu nije bio maloumni ubica Omahić. Kako mu prezime i sugeriše, lik je fakat omaha žešća. Idiot. Nije ti ovo oktagon, ultimate fight. Rukomet jarane. Rukomet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.