Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miroslav Stevanović
Višća, Duljević, Stevanović i Menalo trebaju biti krila za baraž.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Visca kojem treba 20 utakmica losih za 1 dobru?
Duljevic koji ima snage za 9.5 minuta?
Stevanovic i Menalo koji su ispod prosjecni igraci i nemaju dodira sa repkom odavno i ti bi ih zvao u 2 kljucne utakmice?
Ne ide to tako legendo, nama je najbolje igrati bez krila kao u 2 najbolje utakmice kvalifikacija Italija i Finska
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Sta bi ti jarane,logicno da su prosjecni igraci ali mi boljih nemamoJavierBosnia je napisao/la: ↑14 dec 2019, 17:48
Stevanovic i Menalo koji su ispod prosjecni igraci i nemaju dodira sa repkom odavno i ti bi ih zvao u 2 kljucne utakmice?
Ne ide to tako legendo, nama je najbolje igrati bez krila kao u 2 najbolje utakmice kvalifikacija Italija i Finska
Sto se tice ovog drugog tu se slazem,valjda ce i Dusko skontat da je najbolje da igramo bez krila
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- JavierBosnia
- Kontakt:
Slazem se da nemamo na tim pozicijama bolje od nabrojanih, ali ne trebaju nam 4 krila, ako cemo igrati bez njih, dovoljni su Dulja koji je zadnjih 20ak min uvijek dobar i Visca
Ofanzivna linija Pjanic Krunic Cimirot Gojak Dzeko Hodzic
Meni izgkeda bolje nego Pjanic Cimirot Saric Duljevic Visca Dzeko
I vece su mogucnosti rotacije, mozes unjesto Hodzica ubaciti i Demirovica, a mozes i Viscu kao poluspica
Ofanzivna linija Pjanic Krunic Cimirot Gojak Dzeko Hodzic
Meni izgkeda bolje nego Pjanic Cimirot Saric Duljevic Visca Dzeko
I vece su mogucnosti rotacije, mozes unjesto Hodzica ubaciti i Demirovica, a mozes i Viscu kao poluspica
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Nama je Visca sasvim dovoljan kao brzi krilni igrac, koji moze utrcati u prostor i poentirati.Salih1984 je napisao/la: ↑14 dec 2019, 18:09Sta bi ti jarane,logicno da su prosjecni igraci ali mi boljih nemamoJavierBosnia je napisao/la: ↑14 dec 2019, 17:48
Sto se tice ovog drugog tu se slazem,valjda ce i Dusko skontat da je najbolje da igramo bez krila
Treba zgusnuti vezni red sa igracima koji mogu odigrati pasove i prenijeti loptu na polovinu protivnika.
- kontrasviju
- Kontakt:
U ovom trenutku, boljih i kvalitetnijih od ove četvorice ni u ludilu nemamo, tako da se nadam da će svaki od njih dobiti poziv. A 3 od 4 imaju super sezone za sada, realno.JavierBosnia je napisao/la: ↑14 dec 2019, 17:48
1921
Asistira, probija

Pa ocito tvoji roditelji dok ih spominjes

- kontrasviju
- Kontakt:
Dosta bolji od Hajrovića, u svakom slučaju. Nadam se da će nastaviti ovako i dobiti poziv. 

1921
Au kako baci onog kod prvog gola

Ako nastavi ovako ja bi ga pozvao. Ne može štetiti, ionako smo tanki sa krilima.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Onda bolje igrati u 3-5-2 gdje bi visca igrao pokraj dzeke. I tako je blize golu i mozes ga slati sa dubinskim loptama. Visca iskljucljivo na krilu je igrac manje. Ako nesto zna onda je utrcati. Jest da promasi u vise slucajeva gol ali...DrFilgud je napisao/la: ↑14 dec 2019, 18:39Nama je Visca sasvim dovoljan kao brzi krilni igrac, koji moze utrcati u prostor i poentirati.Salih1984 je napisao/la: ↑14 dec 2019, 18:09Sta bi ti jarane,logicno da su prosjecni igraci ali mi boljih nemamoJavierBosnia je napisao/la: ↑14 dec 2019, 17:48
Treba zgusnuti vezni red sa igracima koji mogu odigrati pasove i prenijeti loptu na polovinu protivnika.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Stevanovic bi mogao biti rjesenje za desnog beka. On i Visca bi mogli pokriti tu stranu.
Obojica su dobri trkaci, a i defanziva im je pristojna.
Obojica su dobri trkaci, a i defanziva im je pristojna.
Ja to pisem 5 godina...pogotovo sto je Stevanovic neumoran i u tom slucaju bismo bili dosta opasniji po desnoj nego s Bičakčićem koji ne zna beka igrati i Vranjesa koji je naprijed limitiran (u slucaju da se vrati).
zar nismo to isto uradili sa kvrzicem, i funkcionisalo je jako dobro prvu utakmicu pa krah protiv grcke sto i dalje ne znaci da ne treba pokusati opet
S obzirom da bukvalno nemamo desnog beka, što da ne.
A ogi?

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Pisao sam juče, ne vjerujem da će ga zvati.
Protiv Grcke je bio krah na svakoj poziciji i u svakom smislu tako da to i nije mjerilo.

Kvrzic je poprilicno "isprofilisan" u Rijeci na bekovskoj poziciji...to je odvec poznato.
Ako je mogao Salihović onda moze i Stevanović.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.