Samo mi reci sto za nas
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ybt imamo jednog stopera 
Osmankovicu sineee

Osmankovicu sineee
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Vjeruj bratu, nisu neke stvari za foruma
Ma opusteno, bit cemo jaci u zadnjoj liniji na proljece, ja ti garantujem

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- mohikanac12
- Kontakt:
Sipa je naš, Željovac koji se borio na terenu, igrao srcem i davao koliko je mogao. Mi nismo pitari da naglabamo o privatnim stvarima nasih igraca, mi smo najveci i najbolji klub u BiH, porodica Željezničar. U ovom trenutku ovo je najbolja stvar za klub koja se mogla uraditi.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
-
- Kontakt:
Negdje sam sinoc nacuo da bi mogao Elvir Colic doci, nadam se da nije istina ipak su mu 33 godine, a maloprije procitam da je raskinuo ugovor sa Gosk-om.
Ako postoje te neke privatne stvari zelim mu da se rijese sto prije na najbolji moguci nacin.
Jbg, valjda se kvalitetno snadjemo. Ne mozes protiv nekih stvari.
Jbg, valjda se kvalitetno snadjemo. Ne mozes protiv nekih stvari.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Onda meni koji nisam upucen ovo je katastrofa. Hvala Bogu pa vas ima koji razumiju ovaj potez pa se ne izludjujete ovako kao ja sadamohikanac12 je napisao/la: ↑14 dec 2019, 14:03Sipa je naš, Željovac koji se borio na terenu, igrao srcem i davao koliko je mogao. Mi nismo pitari da naglabamo o privatnim stvarima nasih igraca, mi smo najveci i najbolji klub u BiH, porodica Željezničar. U ovom trenutku ovo je najbolja stvar za klub koja se mogla uraditi.
- mohikanac12
- Kontakt:
Mamlaz je napisao/la: ↑14 dec 2019, 14:08Onda meni koji nisam upucen ovo je katastrofa. Hvala Bogu pa vas ima koji razumiju ovaj potez pa se ne izludjujete ovako kao ja sadamohikanac12 je napisao/la: ↑14 dec 2019, 14:03Sipa je naš, Željovac koji se borio na terenu, igrao srcem i davao koliko je mogao. Mi nismo pitari da naglabamo o privatnim stvarima nasih igraca, mi smo najveci i najbolji klub u BiH, porodica Željezničar. U ovom trenutku ovo je najbolja stvar za klub koja se mogla uraditi.
Vidi, nije bio plan da se proda Sipa i nije sto hiljada neka cifra za kojom bi mi potrčali. Takva je situacija da je ovo najbolja moguće rješenje za klub gledano iz jako puno uglova i skoro maximum koji smo izvukli. Koga nema bez njega cemo biti jos bolji!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Naletih na ovo na netu, ima pravo moćnih wallpapera i materijala za avatar tako da:
https://www.zedge.net/find/wallpapers/fk%20zeljeznicar
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Raja, da me neko ne shvati pogresno.
Odbrana nam je bila najtanji dio ekipe, i bekovi i stoperi i golmani, tako da, sto se mene tice, neka svi odu, necemo nesto previse izgubiti. Nama ko nije presao centar, nije ga ni zabio.
Naravno, uvijek je steta to sto se rasipa ekipa na pauzi cisto zbog uigranosti, ali mislim da sa trenutnom odbranom mi nemamo sta traziti u borbi za titulu.
Sipa sretno majstore, borio si se lavovski, Zeljovac od glave do pete. Aferim.
Odbrana nam je bila najtanji dio ekipe, i bekovi i stoperi i golmani, tako da, sto se mene tice, neka svi odu, necemo nesto previse izgubiti. Nama ko nije presao centar, nije ga ni zabio.
Naravno, uvijek je steta to sto se rasipa ekipa na pauzi cisto zbog uigranosti, ali mislim da sa trenutnom odbranom mi nemamo sta traziti u borbi za titulu.
Sipa sretno majstore, borio si se lavovski, Zeljovac od glave do pete. Aferim.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- mohikanac12
- Kontakt:
braco je napisao/la: ↑14 dec 2019, 14:33Naletih na ovo na netu, ima pravo moćnih wallpapera i materijala za avatar tako da:
Birajte.

https://i.ibb.co/kGWd04j/crop-3.jpg

https://i.ibb.co/VBdk5d4/crop-2.jpg

https://i.ibb.co/YbdPTZM/crop-1.jpg

https://i.ibb.co/F73zq2y/crop.jpg
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Eto ga 

Jbg muka nas natjerala.
Jer smo, kako bi reko, frontalni kokuzi.
Sretno Sipa.
Jer smo, kako bi reko, frontalni kokuzi.
Sretno Sipa.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Sretno Sipa, cifra je po meni ok s obzirom na njegov kvalitet.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Cifra je kako treba. Samo nam sad treba 2 kvalitetna stopera, plus Sadiku kao treca opcija. Cijelokupno kad vidis koji smo na tabeli, i koliko smo golova primili, onda je svima jasno da nesto ne stima. I tu i Sipovic ima neku odgovornost, ali ipak je bio kvalitetniji od Osmankovica. Tako da su nam sad potrebna 2 kvalitetna stopera.
Po meni nama su trebala dva kvalitetna stopera bez obzira na odlazak ili ostanak Sipovića. Čast njemu na borbi i zalaganju, ali nije to to.
A sa druge strane ako momak u perspektivi ne bi mogao prihvatiti ulogu da bude rezerva ili još gora opcija ako neće da potpisuje novi ugovor na ljeto, onda je puno bolje da se završi ovako nego da na ljeto ode za dž, što je opet korektan potez Sipovića i svaka mu čast na tome.
Jučer smo baš pisali, da smo ozbiljan klub Sipović bi ostao i prihvatio ulogu rezerve, ali za to treba prije svega bolje finansijsko stanje (tj. da mu dadneš veću platu) a i da budemo toliko rezultatski kvalitetni da njemu ne smeta što sjedi na klupi u jednom Želji.
A sa druge strane ako momak u perspektivi ne bi mogao prihvatiti ulogu da bude rezerva ili još gora opcija ako neće da potpisuje novi ugovor na ljeto, onda je puno bolje da se završi ovako nego da na ljeto ode za dž, što je opet korektan potez Sipovića i svaka mu čast na tome.
Jučer smo baš pisali, da smo ozbiljan klub Sipović bi ostao i prihvatio ulogu rezerve, ali za to treba prije svega bolje finansijsko stanje (tj. da mu dadneš veću platu) a i da budemo toliko rezultatski kvalitetni da njemu ne smeta što sjedi na klupi u jednom Želji.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Bitno je za njih da misle da su šega, to mi se svidja kod njih/njega. Ono, bas su komicariKANA je napisao/la: ↑14 dec 2019, 12:31Braca ,sta te ono papak Guvo prozivasto je najtuznije oni se nasli pisati o duplim nickovima i kako se raja javlja samo pred skupstinu
.Pa bijedo jedna 13 kola ste cekali na poraz kako bi se javili.Taman se opustili nakon Sirokog kad Vas Brko opet nabi nogom u te rupe
![]()
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- MocMahale444
Ja se slazem s tvojim postom od prije par dana vezano za Sipu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ponude za Plave: Krpić i Sipović pakuju kofere za Aziju, na Grbavici očekuju solidnu zaradu
Fudbaleri Željezničara dobili su “slobodno” do 15. januara, kada startaju pripreme za drugi dio sezone u Premijer ligi BiH, ali u klupskim kancelarijama posljednjih dana ipak nije mirno.
Uveliko se slaže kadrovska križaljka za proljeće, sasvim je izvjesno da će svlačionica Plavih izgledati nešto drugačije u nastavku prvenstva.
Prije svega, zbog ponuda koje su stigle na Zvorničku 27 i koje će Željezničar vjerovatno prihvatiti te sredstva preusmjeriti u dovođenje novih igrača.
Nije nikakva tajna da će među prvima Grbavicu napustiti Enes Sipović. Iskusni defanzivac ima primamljivu ponudu sa azijskog kontinenta te bi u narednim danima trebao završiti neophodnu papirologiju. U kuloarima se pominje cifra od 120.000 eura na ime obeštećenja.
U Aziju bi se mogao preseliti i Sulejman Krpić, trenutno prvi strijelac Premijer lige BiH. Željin napadač jedno je vrijeme bio zanimljiv kineskim klubovima, ali sve su prilike da će karijeru ipak nastaviti u komšiluku, tačnije Južnoj Koreji.
Za njega se očekuje i izdašnije obeštećenje u iznosu od 300.000 eura.
No, moguće je da Željezničar neće žuriti sa prodajom Krpića, s obzirom da klub namjerava još malo vremena potrošiti na osluškivanje tržišta – kako po pitanju novih ponuda za kapitena, tako i istražujući nove opcije za ofanzivni segment.
U svakom slučaju, pred Plavima je itekako zanimljiv zimski prelazni rok.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.