Mislim da se oprostio, imo je neku tesku bolest nije igro ima godina i vise, sad je kao neki pomocnik u Tuzli
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
To za Dzindu je istina ,momak nece vise da bude hvala mu sto je sve ucinio da nam ne propadne krov na istokubraco je napisao/la: ↑13 dec 2019, 15:11I ono što je sigurno je da ćemo dobit novog predsjednika skupštine jer Džindo ne želi ne da ostane na toj funkciji. Vidjet ćemo jučer sam pisao oko novca i to, ne živim u iluzijama oko ulaska nekakvih multimilionera u klub ali nadam se da će ova skupština obogatiti klub pametnim i sposobnim ljudima koji će kreirati neki model napredovanja kluba. Ima još 10 dana do konačnog roka za apliciranje u skupštinu, ne znam kakav je odziv i još mjesec dana ako sam dobro razumio do održavanja skupštine, nadam se da će proći sve kako treba.
Ako neko ima još kakvih informacija u vezi skupštine, a da smatra da neće oštetiti klub javim plasiranjem tih informacija, bilo bi lijepo da podjeli s nama.

Braca ,sta te ono papak Guvo proziva

Mislim da će svaki odlazak igrača iz prvih 11 biti nadoknađen ozbiljnom akvizicijom u smislu da će ti biti igrač provjeren i kvalitetan, a pritom sa predznanjem i iskustvom igranja za Želju. Kontam Suljo i Sipa idu sigurno, te jedan od dvojica po krilima Veseli ili Sinan. Lendra ili Vojo bi bili adekvatna zamjena za Sulju, Sipu mogu zamjeniti Coca ili Zukanović, a krilnu poziciju Zaka ili M.Stevanović. Svakako trebaju doći još 2 ili tri igrača u svim linijama.
Uprava i stručni štab su na potezu. Izvolite napraviti preduslove za plavo proljeće i bar 3 evropske tekme na Grbavici.
Volim te Željo!!!
Uprava i stručni štab su na potezu. Izvolite napraviti preduslove za plavo proljeće i bar 3 evropske tekme na Grbavici.
Volim te Željo!!!
Nisi realan,od tih svih potencijalnih pojacanja sto si nabrojao jedino je Lendric realna opcijaurednik je napisao/la: ↑14 dec 2019, 12:45Mislim da će svaki odlazak igrača iz prvih 11 biti nadoknađen ozbiljnom akvizicijom u smislu da će ti biti igrač provjeren i kvalitetan, a pritom sa predznanjem i iskustvom igranja za Želju. Kontam Suljo i Sipa idu sigurno, te jedan od dvojica po krilima Veseli ili Sinan. Lendra ili Vojo bi bili adekvatna zamjena za Sulju, Sipu mogu zamjeniti Coca ili Zukanović, a krilnu poziciju Zaka ili M.Stevanović. Svakako trebaju doći još 2 ili tri igrača u svim linijama.
Volim te Željo!!!
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Dakle, to znači da je jedino realno da Suljo ode 

Ma otice ce njih jos
Ali kakav Stevanovic ,Cocalic i ostali nema sanse nazalost da oni dodju
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Nayebat opasno mozemo ako zamjene ne budu dobre. Znam da je toga Amar svjestan vise nego bilo ko od nas samo da Uprava uspije “primamiti” tacnije obezbijediti novac da mozemo dovesti dobre igrace. Ne igraju samo Zakaric, Zukanovic fudbal ima sigurno dosta igraca koji bi mogli zamjeniti ili biti jos bolji od ovih. Ce da vidimo kad se okupe ta imena.
Za sad mi je glupo sto se pusta Sipovic jer se spominje Sadiku i onaj neki lik koji nisu bolji nit su tu negdje sa Sipovicem.
Za sad mi je glupo sto se pusta Sipovic jer se spominje Sadiku i onaj neki lik koji nisu bolji nit su tu negdje sa Sipovicem.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja kad čitam šta sve ljudi pišu,imam dojam da nas vodi Krčmarević a ne Osim.
Bolan,bolan,fino vam čovjek napisa da se opustite,odmorite i ne sekirate.
Glavu na panj dajem,da on sad zna sa kakvom će ekipom početi naredno prvenstvo.
Stoga,uživajte u nadolazećim blagdanima i ne berite brigu oko ekipe!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
UBIPITAR je napisao/la: ↑14 dec 2019, 13:06Ja kad čitam šta sve ljudi pišu,imam dojam da nas vodi Krčmarević a ne Osim.

Ti bas ili jos spavas i sanjas ili imas nerealna toliko ocekivan ja da je to nevjerovatnourednik je napisao/la: ↑14 dec 2019, 12:45Mislim da će svaki odlazak igrača iz prvih 11 biti nadoknađen ozbiljnom akvizicijom u smislu da će ti biti igrač provjeren i kvalitetan, a pritom sa predznanjem i iskustvom igranja za Želju. Kontam Suljo i Sipa idu sigurno, te jedan od dvojica po krilima Veseli ili Sinan. Lendra ili Vojo bi bili adekvatna zamjena za Sulju, Sipu mogu zamjeniti Coca ili Zukanović, a krilnu poziciju Zaka ili M.Stevanović. Svakako trebaju doći još 2 ili tri igrača u svim linijama.
Volim te Željo!!!

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Hajde da vjerujemo više u zvaničnu ako objavi odlaske i dolaske i ove mahalske. I hajde pored toga da vjerujemo u stručnost i sposobnost Amara. 

Tacno tako ,svaki prelazni rok je bio teska depresija., ali zato kad pocne trpanje se nastavljairfo je napisao/la: ↑14 dec 2019, 13:11UBIPITAR je napisao/la: ↑14 dec 2019, 13:06Ja kad čitam šta sve ljudi pišu,imam dojam da nas vodi Krčmarević a ne Osim.
Stoga,uživajte u nadolazećim blagdanima i ne berite brigu oko ekipe!![]()

Bgm za jadne pare je otisao, smijesno da ga klub nije mogao zadrzati. Sipa sretno
Iskreno i to je dobro ako pricamo o cifri. Njemu ugovor istice na ljeto.
Kad govorim da je greska to govorim jer nam je izbor na stoper uzasan u ovom trenutku. Da imamo lupam jos 3 stopera rekao bi ok ne ide za bilo koliko.
Sretno u svakom slucaju.
Kad govorim da je greska to govorim jer nam je izbor na stoper uzasan u ovom trenutku. Da imamo lupam jos 3 stopera rekao bi ok ne ide za bilo koliko.
Sretno u svakom slucaju.
Pa bolje da je ostao do ljeta i da ode za dz. Nego ovako pa jutros smo ja i ti pricali na tu temu.
- mohikanac12
- Kontakt:

Sretno Željovac! Hvala za igru srcem i primjer kako se bori u plavom dresu. Glavu gore, nevolja u zivotu je bilo i bit će. Sretno u nastavku karijere!

Mi smo Željini Željo je naš!
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Pa naravno da je bolje u ovakvoj situaciji, ali sta cemo sad. Ako je on htio sam onda ti tu nisi mogao nista kao sto je pisalo po portalima.
Bolje i za nas i za njeg da ode
Sretno Sipa
Sretno Sipa

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.