Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Pa ovog Softića i Emela prska, imal ko da ga nije preskočio. Jedno te isto u krug.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
samo nek ne puca !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Radije bih glasao za Karadžićev SDS nego za ovaj SDA.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma i znao sam da ce ovo se desiti, samo se cekao trenutak. Zalosno je sto su ljudima cudni prioriteti i sto jos uvijek ima ljudi koji brane ovakve postupke. Ali ja nisam ni ocekivao drugi postupak od nekih moralnih nakaza. Vise mi je krivo kada vidim da neko to brani, da je neko bot po FB, da je nekom bitnije vrijedjati druge narode i nacije ispred kvaliteta zivota.
Zao mi je ove obrazovane i normalne raje u Sarajevu koji su slika ovih glasova za NS jer Sarajevo i jeste obrazovanije od ostatka drzave pa i naravno ljudi lakse uvide neke stvari i naprave bolje procjene. E sada 2020. zgazite ove koji ce da vedre i oblace naredne tri godine u kantonu.
Mada ovo zasluzuje i proteste, ovo je dno dna mislm, a svasta se desavalo. Onaj ministar sigurnosti opet nakon sto dok je bio palilo se po Federaciji, Komsic socijal-demokrata, kvazi vodja nacije Bakir najtrulije stvorenje koje je hodalo Bosnom od kada je ima.
Isto mi je zao sto ljudi etiketiraju neke kao sto je Kojovic lazima i klevetama, ovo je razina ispiranja mozga kao kod medija u Milosevicevom rezimu, postene ljude Bosance koji rade za drzavu nazivaju cetnicima, petokolonasima, ljuditeljima Draze.
Zao mi je ove obrazovane i normalne raje u Sarajevu koji su slika ovih glasova za NS jer Sarajevo i jeste obrazovanije od ostatka drzave pa i naravno ljudi lakse uvide neke stvari i naprave bolje procjene. E sada 2020. zgazite ove koji ce da vedre i oblace naredne tri godine u kantonu.
Mada ovo zasluzuje i proteste, ovo je dno dna mislm, a svasta se desavalo. Onaj ministar sigurnosti opet nakon sto dok je bio palilo se po Federaciji, Komsic socijal-demokrata, kvazi vodja nacije Bakir najtrulije stvorenje koje je hodalo Bosnom od kada je ima.
Isto mi je zao sto ljudi etiketiraju neke kao sto je Kojovic lazima i klevetama, ovo je razina ispiranja mozga kao kod medija u Milosevicevom rezimu, postene ljude Bosance koji rade za drzavu nazivaju cetnicima, petokolonasima, ljuditeljima Draze.

Kaže Softić delegat ova šestorka nije ništa uradila, nesposobni su i to su pokazali. I onda gruh uzmeš dvojicu iz te šestice uhvatite se za ruke. <3
Pa Softić je degen, bio seoski hodža kojeg je Kuko koristio za prevagu u IZ a onda ko svaki pravi seoski hodžica ujeo ruku koja ga hrani i dezertirao u Sarajevo.
Čovjek je poluretardiran vidi se na prvu.
Čovjek je poluretardiran vidi se na prvu.
Nullius in verba
zato bosnjo i jest najgluplji insan na dunjaluku brate moj.....vjeruj gluplji narod ne postoji...nema ga ..tuzlak1987 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 18:15Ma i znao sam da ce ovo se desiti, samo se cekao trenutak. Zalosno je sto su ljudima cudni prioriteti i sto jos uvijek ima ljudi koji brane ovakve postupke. Ali ja nisam ni ocekivao drugi postupak od nekih moralnih nakaza. Vise mi je krivo kada vidim da neko to brani, da je neko bot po FB, da je nekom bitnije vrijedjati druge narode i nacije ispred kvaliteta zivota.
Isto mi je zao sto ljudi etiketiraju neke kao sto je Kojovic lazima i klevetama, ovo je razina ispiranja mozga kao kod medija u Milosevicevom rezimu, postene ljude Bosance koji rade za drzavu nazivaju cetnicima, petokolonasima, ljuditeljima Draze.![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- JohnCleese
- Kontakt:
Abdurahmane sto si ljut 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Akcioni plan za NATO poslali ? Mjesec dana nakon toga samo 4-5 osoba u drzavi zna sta pise u tom dokumentu ali idemo 100% u NATO, sa druge strane ne idemo 100% u NATO. Tacno, ne idemo jer se ovim lopinama ne ide nigdje jer im ne moze biti bolje nego sto je sada. Ali je bitno da su se dogovorili i fino to sve predstavili kao svoje uspjehe.
Mislim da su svi digli ruke od nas u svijetu, znaju sa kakvim levatima pregovaraju. Boli ih ona stvar hocemol nesto vise, digli ljudi ruke kontaju porokajte se jos jednom da vas nema nikako.

Mislim da su svi digli ruke od nas u svijetu, znaju sa kakvim levatima pregovaraju. Boli ih ona stvar hocemol nesto vise, digli ljudi ruke kontaju porokajte se jos jednom da vas nema nikako.
Niko nije ravan našim "eminentnim" političarima u sposobnosti ostanka na vlasti. Čak ni žohari. Koji je onaj što je od rata do danas u parlamentu il čemu već ? Najveći gospodin.
Sta se to desilo pa napadate zelene ?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Njemačka ima 94 službena auta a BiH 10.000, mislim da je ovdje sve jasno. Onaj ko želi dobro ovoj državi dat će glas Platformi za progres, neće ni oni sa ovim sistemom učiniti ništa ali imaju znanja i škole najviše, samo kod nas mogu biti neki faktori u politici Bakir i Dodik, teške seljačine i neznalice ali može to u ovoj državi proći.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nisam nikad bio, al mislim da u Njemačkoj ima više od 94 policijska auta za početak.Unofficialpage je napisao/la: ↑13 dec 2019, 18:52Njemačka ima 94 službena auta a BiH 10.000, mislim da je ovdje sve jasno. Onaj ko želi dobro ovoj državi dat će glas Platformi za progres, neće ni oni sa ovim sistemom učiniti ništa ali imaju znanja i škole najviše, samo kod nas mogu biti neki faktori u politici Bakir i Dodik, teške seljačine i neznalice ali može to u ovoj državi proći.
Nullius in verba
Pa imaš sliku ANP-a odavno:tuzlak1987 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 18:38Akcioni plan za NATO poslali ? Mjesec dana nakon toga samo 4-5 osoba u drzavi zna sta pise u tom dokumentu ali idemo 100% u NATO, sa druge strane ne idemo 100% u NATO. Tacno, ne idemo jer se ovim lopinama ne ide nigdje jer im ne moze biti bolje nego sto je sada. Ali je bitno da su se dogovorili i fino to sve predstavili kao svoje uspjehe.![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije bitna brojka, nek imaju i 2 hiljade više od nas opet pokazuje da mi imamo previše a i ova se brojka, vjerovatno, ne odnosi na broj policijskih, hitni, vatrogasnih i sl već na broj političkih auta. Jer mi imamo previše administrativne moći i vrlo je teško u tim uslovima funkcionisait i bilo šta uraditi.Heller je napisao/la: ↑13 dec 2019, 19:01Nisam nikad bio, al mislim da u Njemačkoj ima više od 94 policijska auta za početak.Unofficialpage je napisao/la: ↑13 dec 2019, 18:52Njemačka ima 94 službena auta a BiH 10.000, mislim da je ovdje sve jasno. Onaj ko želi dobro ovoj državi dat će glas Platformi za progres, neće ni oni sa ovim sistemom učiniti ništa ali imaju znanja i škole najviše, samo kod nas mogu biti neki faktori u politici Bakir i Dodik, teške seljačine i neznalice ali može to u ovoj državi proći.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.