Ma kakav ba Sadiku. Klupirani dignuti pitar, pa ako nam je on pojacanje bolje Bogi da ostane i nista ne mijenjati dok ne dodje kvalitetno rijesenje.LjoZee je napisao/la: ↑13 dec 2019, 13:25Ja ne mislim tako. Mi ako budemo sad prodavali, pustali vise igraca nema hljeba od toga. Okej, ko je visak i eventualno jedna, dvije prodaje. A ovako ako ode Sipovic, Krpic, Veselinovic, Ramovic ( ovi sa ugovorom do ljeta) plus ova trojica sto su prekrizena previse. Ko garantuje da cemo naci dobre zamjene. Eto, taj Sadiku ok mlad i sve, ali ne znam koliko uopste ima nastupa u zadnje vrijeme, je li se oporavio od te povrede i to sve. Velika kocka.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sve to stoji da nema on konkretnu zavrsnicu, ali da bi njega pustio moras imati spremnu jako kvalitetnu zamjenu. Ili npr. sto sam rekao za Sadikua. Ok, dolazi kao treci stoper, ali ako dolazi kao zamjena za Sipovica koji ide ili ne ide ko ce mu ga znati onda je to vec jedan rizik i nije korak naprijed.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 13:35Brate, ja postujem to sto kazes, i veliki dio je istina. Ne treba tumbati previse ekipu.LjoZee je napisao/la: ↑13 dec 2019, 13:25Ja ne mislim tako. Mi ako budemo sad prodavali, pustali vise igraca nema hljeba od toga. Okej, ko je visak i eventualno jedna, dvije prodaje. A ovako ako ode Sipovic, Krpic, Veselinovic, Ramovic ( ovi sa ugovorom do ljeta) plus ova trojica sto su prekrizena previse. Ko garantuje da cemo naci dobre zamjene. Eto, taj Sadiku ok mlad i sve, ali ne znam koliko uopste ima nastupa u zadnje vrijeme, je li se oporavio od te povrede i to sve. Velika kocka.
Mene samo strah da ne bude opet proklinjanja. Ja ne znam kada je Veseli direktno donio bodove -
Ali znam kada nas je ostatio. Ovako iz glave, zicer protiv
TC u Tuzli i sad protiv Sirokog 2 puta. To je 2-5 bodova brate.
Preslaba krila imamo 2,5 godine. Neucinkovita.
Ulazimo u dio sezone gdje nema “krpljenja” ekipe, nema prava na kiks vise puta. Nema toliko puno vremena da se iskupis za kiks kako bude odmicalo. Samo skontaj koliko ce vjerovatno Borac, Zrinjski, Tuzla City potrositi na pojacanja i onda vidi je li se isplati rizikovati puno sa ekipom u svakom smislu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Mi trenutno imamo samo jednog stopera na koga se donekle mozes osloniti, a to je Sipovic. Na Osmankovica se ne mozes, on je tu da samo popuni redove iz nuzde, a on nam je standardan igrac. Upari Bogicevica i Osmankovica, onda se vidi koliki je to nedostatak. Ako dodje Sadiku, sto podrzavam, to je vise ko neki igrac koji obecava, koji moze da se pokaze, a isto tako moze da ispadne da nije kalibar za nesto, nesto slicno ko mladi igraci sto su nam ranije dolazili, ili ko Celikovic u Zrinjski. I ne treba stvarati dramu ako ispadne da se ne pokaze. Ali nama je potrebno najmanje jos jedan stoper koji ce povecati kvalitet, ako Sipovic ostane. Ako ne, onda su nam potrebna dva.
Osmankovic je Terry za Bogicevica.Tristan10 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 13:47Mi trenutno imamo samo jednog stopera na koga se donekle mozes osloniti, a to je Sipovic. Na Osmankovica se ne mozes, on je tu da samo popuni redove iz nuzde, a on nam je standardan igrac. Upari Bogicevica i Osmankovica, onda se vidi koliki je to nedostatak. Ako dodje Sadiku, sto podrzavam, to je vise ko neki igrac koji obecava, koji moze da se pokaze, a isto tako moze da ispadne da nije kalibar za nesto, nesto slicno ko mladi igraci sto su nam ranije dolazili, ili ko Celikovic u Zrinjski. I ne treba stvarati dramu ako ispadne da se ne pokaze. Ali nama je potrebno najmanje jos jedan stoper koji ce povecati kvalitet, ako Sipovic ostane. Ako ne, onda su nam potrebna dva.
Sigurno jeste, a to nije ni pointa. Mi moramo naci kvalitetnog stopera. To i statistika govori, koliko smo golova primili, a Sipovic je kvalitetniji od Osmankovica.let3 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 14:43Osmankovic je Terry za Bogicevica.Tristan10 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 13:47Mi trenutno imamo samo jednog stopera na koga se donekle mozes osloniti, a to je Sipovic. Na Osmankovica se ne mozes, on je tu da samo popuni redove iz nuzde, a on nam je standardan igrac. Upari Bogicevica i Osmankovica, onda se vidi koliki je to nedostatak. Ako dodje Sadiku, sto podrzavam, to je vise ko neki igrac koji obecava, koji moze da se pokaze, a isto tako moze da ispadne da nije kalibar za nesto, nesto slicno ko mladi igraci sto su nam ranije dolazili, ili ko Celikovic u Zrinjski. I ne treba stvarati dramu ako ispadne da se ne pokaze. Ali nama je potrebno najmanje jos jedan stoper koji ce povecati kvalitet, ako Sipovic ostane. Ako ne, onda su nam potrebna dva.
To svakako, jedan dobar stoper se mora dovesti.
I ono što je sigurno je da ćemo dobit novog predsjednika skupštine jer Džindo ne želi ne da ostane na toj funkciji. Vidjet ćemo jučer sam pisao oko novca i to, ne živim u iluzijama oko ulaska nekakvih multimilionera u klub ali nadam se da će ova skupština obogatiti klub pametnim i sposobnim ljudima koji će kreirati neki model napredovanja kluba. Ima još 10 dana do konačnog roka za apliciranje u skupštinu, ne znam kakav je odziv i još mjesec dana ako sam dobro razumio do održavanja skupštine, nadam se da će proći sve kako treba.
Ako neko ima još kakvih informacija u vezi skupštine, a da smatra da neće oštetiti klub javim plasiranjem tih informacija, bilo bi lijepo da podjeli s nama.
Upravu je @LjoZe, nikad nećemo postati stabilan klub i napraviti iskorak u rezultatskom smislu ako svaki prelazni rok ostanemo bez par prvotimaca, to ne vodi nigdje i to je uvijek tako u našoj ligi u svim klubovima i zato se brukamo po Europi.
Evo čitam jutros Mušijin intervju za Fanima, čovjek kaže da u BiH ne postoji klub koji može dovesti Fanima zbog visine obeštećenja i to je pravi pokazatelj tapkanja u mjestu svih klubova. Ako ti ne možeš finansijski podnijeti da dovodiš najbolje igrače iz slabijih klubova u ligi, kako onda da se nadaš nekom iskoraku, danas-sutra da dovedeš nekog igrača za obeštećenje iz inostranstva.
Od toga sve počinje, sve dok se u našu ligu dovode samo slobodni igrači i dok je platiti obeštećenje za nekog igrača ravno senzaciji, napretka neće biti.
Evo čitam jutros Mušijin intervju za Fanima, čovjek kaže da u BiH ne postoji klub koji može dovesti Fanima zbog visine obeštećenja i to je pravi pokazatelj tapkanja u mjestu svih klubova. Ako ti ne možeš finansijski podnijeti da dovodiš najbolje igrače iz slabijih klubova u ligi, kako onda da se nadaš nekom iskoraku, danas-sutra da dovedeš nekog igrača za obeštećenje iz inostranstva.
Od toga sve počinje, sve dok se u našu ligu dovode samo slobodni igrači i dok je platiti obeštećenje za nekog igrača ravno senzaciji, napretka neće biti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Tako je. Jos treba dodati da se samo isti igraci vrte ukrug, i sa takvim igracima ne mozes imati aspiracije za nesto vise. I da imas budzet da dovedes ovog Fanima, a ja mislim da je to igrac koji je prosjek ili nesto iznad prosjeka lige, to ti nista ne garantuje. On da dodje kod nas, moze biti ispod prosjeka fakticki. Realno to je tako. Pa evo pogledaj Guzinu kod pitara, bio je dobar igrac u Mladost, kod njih taraba. Pa onda ovaj Atajic, nizeligaski igrac iz Svedske, dodje u Mladost i bude solidan napadac u BHPL. Irfan Hadzic, ne moze da bude u prvih 11 u timu koji je prosijek u 2. Turskoj ligi, a ovde je prije 6 mjeseci bio najbolji napadac lige. I imas takvih bezbroja primjera. Sve je to dosta tanko za nesto vise. Ovo se normalno odnosi na sve klubove, sta ce Borac sa Ziljkicem, Crnovom, Kajkutom, Radinovicem traziti? Pa Radinovic je bio manji od makovog zrna kad smo igrali protiv AIK. Kad mi budemo imali 500.000 za godisnju platu Medunjanina, pa tu imas jos Stilica i nadjes jos 2 kvalitetna igraca, i imas ove nase da popune redove, eh onda imamo kvalitet da kazes, imamo nesto da trazimo uz pravi ambijent, biti ce pun stadion itd.Raonffa je napisao/la: ↑13 dec 2019, 15:14Upravu je @LjoZe, nikad nećemo postati stabilan klub i napraviti iskorak u rezultatskom smislu ako svaki prelazni rok ostanemo bez par prvotimaca, to ne vodi nigdje i to je uvijek tako u našoj ligi u svim klubovima i zato se brukamo po Europi.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 13 dec 2019, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
Bravo raonffa, baš sam i ja o tome razmišljao od riječi do riječi. I iskren ću ti biti, koliko god možda loše zvučalo po Želju, drago mi je što su ti slabiji klubovi počeli prodavat igrače i tražiti obeštećenja za njih jer liga samim tim izgleda ozbiljnije. Manji klubovi mogu napredovati zbog tih para, a veće klubove u BiH će natjerati da se više uozbilje. Lijepo je što više nema amaterskih ugovora ko prije, nego sad su svi profesionalni pa ako hoćeš plati.Raonffa je napisao/la: ↑13 dec 2019, 15:14Upravu je @LjoZe, nikad nećemo postati stabilan klub i napraviti iskorak u rezultatskom smislu ako svaki prelazni rok ostanemo bez par prvotimaca, to ne vodi nigdje i to je uvijek tako u našoj ligi u svim klubovima i zato se brukamo po Europi.
- MocMahale444
Ni onaj garage muflon iz mladosti a ni brandao iz veHleza nemaju blage veze.
Samo sto su crni pa eto kofrce se.
Samo sto su crni pa eto kofrce se.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Trenutno imam ugovor sa Astrom i imamo odlične rezultate. Sigurno da mi je želja kao i svakom fudbaleru da napravim neki veći iskorak u karijeri, mislim na neke jače evropske lige. No, povratak u Željezničar će se jednom sigurno desiti, kazao je Graovac.

Slažem se, ali jbg od nečega se mora početi ako me kontaš. I ja bih volio da možemo dovesti Medunjanina, Zukanovića, Cocalića npr ali to je baš ono nerealno, na stranu obeštećenje, ali nemamo mi taj novac koji bi njih zadovoljio, rijetko ko će igrati iz ljubavi na današnjem vaktu.Tristan10 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 15:29Tako je. Jos treba dodati da se samo isti igraci vrte ukrug, i sa takvim igracima ne mozes imati aspiracije za nesto vise. I da imas budzet da dovedes ovog Fanima, a ja mislim da je to igrac koji je prosjek ili nesto iznad prosjeka lige, to ti nista ne garantuje. On da dodje kod nas, moze biti ispod prosjeka fakticki. Realno to je tako. Pa evo pogledaj Guzinu kod pitara, bio je dobar igrac u Mladost, kod njih taraba. Pa onda ovaj Atajic, nizeligaski igrac iz Svedske, dodje u Mladost i bude solidan napadac u BHPL. Irfan Hadzic, ne moze da bude u prvih 11 u timu koji je prosijek u 2. Turskoj ligi, a ovde je prije 6 mjeseci bio najbolji napadac lige. I imas takvih bezbroja primjera. Sve je to dosta tanko za nesto vise. Ovo se normalno odnosi na sve klubove, sta ce Borac sa Ziljkicem, Crnovom, Kajkutom, Radinovicem traziti? Pa Radinovic je bio manji od makovog zrna kad smo igrali protiv AIK. Kad mi budemo imali 500.000 za godisnju platu Medunjanina, pa tu imas jos Stilica i nadjes jos 2 kvalitetna igraca, i imas ove nase da popune redove, eh onda imamo kvalitet da kazes, imamo nesto da trazimo uz pravi ambijent, biti ce pun stadion itd.Raonffa je napisao/la: ↑13 dec 2019, 15:14Upravu je @LjoZe, nikad nećemo postati stabilan klub i napraviti iskorak u rezultatskom smislu ako svaki prelazni rok ostanemo bez par prvotimaca, to ne vodi nigdje i to je uvijek tako u našoj ligi u svim klubovima i zato se brukamo po Europi.
Tako da mora se početi od 'najmanjeg' tj. dovođenjem boljih igrača iz slabijih klubova, ali to je u našoj ligi nemoguće. I svi ti što su došli, došli su mahom kao slobodni igrači, rijetko ko je platio obeštećenje za nekoga. Naprimjer Zrinjski je odlično pogodio sa dovođenjem Jakovljevića prije 3 godine, pravi posao su napravili, također odlično su pogodili i sa Hadžićem ljetos ali su ga prodali nakon dva mjeseca, što je opet totalno druga tema za raspravu i nevezano je za ovo što trenutno pričam. U vakat su kone dovodile Cimirota i Mihojevića iz Leotara, napravili pravo dobar posao sa njima, i rezultatski i finansijski, ali niko to ne radi u kontinuitetu, sve je to stihijski stvar slučajnosti ili momentuma da sada imaš pare, a sutra nećeš imati i tako u krug.
Istina je da ti ne možeš znati kakav će neko biti u većem klubu ali siguran sam da ne možeš ni imati puno fula, bolje je dovesti Fanima ili Brandaa (nevezano za to što su stranci, jednostavno su odlični igrači za naš level) pa opet su ljudi dokazani na ovom nivou i nekako je logično očekivati da će te partije ponoviti i kod nas, nego da dovedeš nekakvog slobodnog igrača iz inostranstva koji će prvi put doći u ligu i pitanje je kako će se
prilagoditi.
A ti primjeri poput Guzine ili Atajića, sve su to kite od igrača, ti na Fanimu vidiš da je dobar igrač i valjao bi svakom klubu u državi sigurno.
Borac radi, yebiga, ono što se kaže po starom 'receptu', dovode provjerene igrače za našu ligu od kojih mogu očekivati neki kratkoročni rezultat, al' mislim šta će Borac za 2-3 godine sa ovim starohanima u ekipi? Nema tu sistema nikakvog, sve je stihijski i neplanski.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Naravno, slažem se, i trebaju zakucati obeštećenje pa k'o voli nek' izvoli. Od srca želim Mladosti i Veležu da dignu po milion KM na transferima Fanima i Brandao-a, kad neće niko iz naše lige, naći će se neko iz inostranstva da to kupi.braco je napisao/la: ↑13 dec 2019, 15:33Bravo raonffa, baš sam i ja o tome razmišljao od riječi do riječi. I iskren ću ti biti, koliko god možda loše zvučalo po Želju, drago mi je što su ti slabiji klubovi počeli prodavat igrače i tražiti obeštećenja za njih jer liga samim tim izgleda ozbiljnije. Manji klubovi mogu napredovati zbog tih para, a veće klubove u BiH će natjerati da se više uozbilje. Lijepo je što više nema amaterskih ugovora ko prije, nego sad su svi profesionalni pa ako hoćeš plati.Raonffa je napisao/la: ↑13 dec 2019, 15:14Upravu je @LjoZe, nikad nećemo postati stabilan klub i napraviti iskorak u rezultatskom smislu ako svaki prelazni rok ostanemo bez par prvotimaca, to ne vodi nigdje i to je uvijek tako u našoj ligi u svim klubovima i zato se brukamo po Europi.
A nekad, nadam se, postat će normalno da se u našoj ligi dovode igrači za obeštećenja.
Tesko mi je zamisliti da takvi igraci zavrse u BiH a da imaju neki kvalitet koji je vrijedan platiti obestecenje. Da imaju kvalitet igrali bi negdje drugo, u Slovackoj, Ceskoj, Sloveniji ili gdje vec. Takve igrace mozes naci i na slobodnom trzistu, nije uopste vrijedno bacati pare na njih. Nije sad Musija neki top agent koji je prosao Ajaxovu skolu pa zna prepoznati kvalitetnog igraca iz Surinama. Ako Zeljo hoce digne ljestvicu onda imas Stilica, i potrebna su ti jos 3 igraca njegovog nivoa na razlicitim pozicijama, onda se mozemo necemu da nadamo. Ovako mi je bezveze placati obestecenje za igrace koji nisu nikakva garancija.Raonffa je napisao/la: ↑13 dec 2019, 15:55Naravno, slažem se, i trebaju zakucati obeštećenje pa k'o voli nek' izvoli. Od srca želim Mladosti i Veležu da dignu po milion KM na transferima Fanima i Brandao-a, kad neće niko iz naše lige, naći će se neko iz inostranstva da to kupi.braco je napisao/la: ↑13 dec 2019, 15:33Bravo raonffa, baš sam i ja o tome razmišljao od riječi do riječi. I iskren ću ti biti, koliko god možda loše zvučalo po Želju, drago mi je što su ti slabiji klubovi počeli prodavat igrače i tražiti obeštećenja za njih jer liga samim tim izgleda ozbiljnije. Manji klubovi mogu napredovati zbog tih para, a veće klubove u BiH će natjerati da se više uozbilje. Lijepo je što više nema amaterskih ugovora ko prije, nego sad su svi profesionalni pa ako hoćeš plati.Raonffa je napisao/la: ↑13 dec 2019, 15:14Upravu je @LjoZe, nikad nećemo postati stabilan klub i napraviti iskorak u rezultatskom smislu ako svaki prelazni rok ostanemo bez par prvotimaca, to ne vodi nigdje i to je uvijek tako u našoj ligi u svim klubovima i zato se brukamo po Europi.
A nekad, nadam se, postat će normalno da se u našoj ligi dovode igrači za obeštećenja.
- MocMahale444
Raonffa je napisao/la: ↑13 dec 2019, 15:55
Naravno, slažem se, i trebaju zakucati obeštećenje pa k'o voli nek' izvoli. Od srca želim Mladosti i Veležu da dignu po milion KM na transferima Fanima i Brandao-a, kad neće niko iz naše lige, naći će se neko iz inostranstva da to kupi.

E cuj milion pa za one mendeline crncuge I 5.000 km je previse.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pa vidi nešto, kada već govorimo o strancima i pojačanjima, ja sam uvijek govorio da je bolje dovesti stranca strancem, dakle nekoga ko nije iz ex-yu država, tipa baš Brandao ili Fanimo, ali i taj segment je kod nas na amterskom nivou, nama su stranci Srbi i Hrvati što je nonsens i čista budalaština.
Po meni, najbolja opcija od ovog trenutka, za Želju konkretno, prije svega moraju se zadržati sadašnji igrači i dati im jake ugovore, tu prije svega mislim na Štilu, Zeca, Ramovića, Krpića i još par igrača tipa Veseli, Sipa, koji ok nisu neki strašni kvalitet, ali su za našu ligu vrlo vrlo dobri igrači i bilo bi glupo da njih izgubimo. Dakle, da se ne desi na ljeto lupam uzeli mi titulu, igramo LP, ložiona ovo ono, a ode ti pola prvotimaca na kraju sezone, e yebo taj posao onda.
Nakon što uspijemo zadržati igrače, onda treba dovoditi i pojačanja, ali ciljanja pojačanja na pozicijama gdje nam škripi, prvo tražiti rješenja u našoj ligi pa tek onda inostranstvo, za našu ligu platiti i neko obeštećenje ako treba, a što se tiče inostranstva dovoditi pojačanja kao slobodne igrače (jer nema teorije da u nekoj bližoj budućnosti mi možemo platiti obeštećenje za nekog inostranog igrača), pa zašto ne i prave strance a ne polovnjake Srbe i Hrvate od kojih mi je više muka, što u Želji, što u ostalim klubovima ove lige svih ovih godina.
E tek nakon ovoga mi možemo govoriti o nekom podizanju ljestvice, jer znaš kad će Željo moći dovesti igrača kvaliteta Semira Štilića a da se ne zove Semir Štilić, da nije dijete kluba, da mu otac nije sto godina u klubu, da dečko nije emotivno vezan za klub, pa za jedno pet godina i to ako budemo konstantno napredovali što je realnije da se ne desi nego da se desi.
Ponekad možeš ubosti krupnu zvijerku ala Kapić, Jajalo, Ibanez (govorim o svim klubovima), ali teško ćeš ikoga od njih zadržati više od jedne polusezone jer nemaš nikakvih aduta da on tu ostane, od finansija preko rezultata.
I sad se ti možeš posrati na cijeli moj post jer će meni doći neko i citirati me kao "jesi dobar ti, otkud nama pare da plaćamo obeštećenje" što ja slušam od kada znam za sebe i od kada pratim ovu ligu, i sve dok je tako zadovoljavat ćemo se mrvicama, poneka titula, poneko pretkolo u Europi i to je to.
Po meni, najbolja opcija od ovog trenutka, za Želju konkretno, prije svega moraju se zadržati sadašnji igrači i dati im jake ugovore, tu prije svega mislim na Štilu, Zeca, Ramovića, Krpića i još par igrača tipa Veseli, Sipa, koji ok nisu neki strašni kvalitet, ali su za našu ligu vrlo vrlo dobri igrači i bilo bi glupo da njih izgubimo. Dakle, da se ne desi na ljeto lupam uzeli mi titulu, igramo LP, ložiona ovo ono, a ode ti pola prvotimaca na kraju sezone, e yebo taj posao onda.
Nakon što uspijemo zadržati igrače, onda treba dovoditi i pojačanja, ali ciljanja pojačanja na pozicijama gdje nam škripi, prvo tražiti rješenja u našoj ligi pa tek onda inostranstvo, za našu ligu platiti i neko obeštećenje ako treba, a što se tiče inostranstva dovoditi pojačanja kao slobodne igrače (jer nema teorije da u nekoj bližoj budućnosti mi možemo platiti obeštećenje za nekog inostranog igrača), pa zašto ne i prave strance a ne polovnjake Srbe i Hrvate od kojih mi je više muka, što u Želji, što u ostalim klubovima ove lige svih ovih godina.
E tek nakon ovoga mi možemo govoriti o nekom podizanju ljestvice, jer znaš kad će Željo moći dovesti igrača kvaliteta Semira Štilića a da se ne zove Semir Štilić, da nije dijete kluba, da mu otac nije sto godina u klubu, da dečko nije emotivno vezan za klub, pa za jedno pet godina i to ako budemo konstantno napredovali što je realnije da se ne desi nego da se desi.
Ponekad možeš ubosti krupnu zvijerku ala Kapić, Jajalo, Ibanez (govorim o svim klubovima), ali teško ćeš ikoga od njih zadržati više od jedne polusezone jer nemaš nikakvih aduta da on tu ostane, od finansija preko rezultata.
I sad se ti možeš posrati na cijeli moj post jer će meni doći neko i citirati me kao "jesi dobar ti, otkud nama pare da plaćamo obeštećenje" što ja slušam od kada znam za sebe i od kada pratim ovu ligu, i sve dok je tako zadovoljavat ćemo se mrvicama, poneka titula, poneko pretkolo u Europi i to je to.
Ovaj Beganovic vise izvikan. Nista specijalno.
@Raonffa to je to. U ovoj situaciji konkretno npr. ti mozes prodati Krpica, ali prodavati Sipovica, Veselinovica, Ramovica npr. nije dobro. Tesko je ovdje stvoriti tim jer se svi i zasite i hoce vani i ja to sve razumijem, ali se treba truditi sto manje da pustas igrace koji igraju neku, bilo kakvu pozitivnu ulogu u timu. Sta sad prodamo Veselinovica, odose i Zajmovic i Asim i sta smo dobili na krilnim pozicijama? Subasica koji nije dokazan, Ramovica ok, Ermina koji nije siguran u smislu da znas da moze izdrzati duze bez povrede. Znaci odmah 2-3 krila moras dovesti. Gdje naci kvalitetna tolika krila pitanje je. Plus pustanjem Sipovica ostajes na Osmankovicu pa ti treba 2 dobra, provjerena stopera najmanje, jedan napadac dobar. Puno brate. I to sve moras “ubost” inace pusiona.
@Raonffa to je to. U ovoj situaciji konkretno npr. ti mozes prodati Krpica, ali prodavati Sipovica, Veselinovica, Ramovica npr. nije dobro. Tesko je ovdje stvoriti tim jer se svi i zasite i hoce vani i ja to sve razumijem, ali se treba truditi sto manje da pustas igrace koji igraju neku, bilo kakvu pozitivnu ulogu u timu. Sta sad prodamo Veselinovica, odose i Zajmovic i Asim i sta smo dobili na krilnim pozicijama? Subasica koji nije dokazan, Ramovica ok, Ermina koji nije siguran u smislu da znas da moze izdrzati duze bez povrede. Znaci odmah 2-3 krila moras dovesti. Gdje naci kvalitetna tolika krila pitanje je. Plus pustanjem Sipovica ostajes na Osmankovicu pa ti treba 2 dobra, provjerena stopera najmanje, jedan napadac dobar. Puno brate. I to sve moras “ubost” inace pusiona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.