FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Radinovic u Borcu, pola Borca sad igraci sto su kod nas igrali
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Al drugih pola nije igralo

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Pade vlada -bojim se da od JUG-a nema nista ,jedina nada je Mirvad Kuric sto ce ostati ministar pa da odrzi obecanje.
Tri debila( i Zeljko je debil iako sam mislio da je normalniji) nasla da nesto ruse, a svi ista g
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hebo vas vlada KS, da mi vidimo ko ce kod nas vladati
Znate li licno nekog da se prijavio za skupstinu ?

Znate li licno nekog da se prijavio za skupstinu ?
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Sve se nema a Veseli snimljen na aerodromu.
Joj gdje su plateeeee
Joj gdje su plateeeee
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ja se vise brinem da ovo nije kakav transferkerimatomic1921 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 13:05Sve se nema a Veseli snimljen na aerodromu.
Joj gdje su plateeeee

Ode i Atinu, a pricalo se da su ga gledali neki Grci
Prije svega moraju biti moralni i odgovorni ljudi, aktivni clanovi kluba unazad par godina i spremni raditi za dobrobit kluba u apsolutno svim uslovima.
Rad u Zeljeznicaru nosi sa sobom veliki pritisak tako da ne trebaju nikakve pobjegulje. Bilo bi dobro i da su financijski ostvareni i stabilni ljudi i neko ko nece biti tu iz koristi.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma svi nek idu pa cemo 20 novi dovesti jel? 

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma nije brate. Nek ostane Stila, vezni red, kemo, pavic, golmani, ermin. To ti je okosnica ekipe. Dodas malo odbrane, koje krilo da onako ima fin ucinak i to je to.
Mrki ,braca od toga nema nista koliko god mi se furali radnicki klub i nikom te ne damo od nas nema nista .Evo i da nadjes ljude koji ce samo raditi u interesu kluba nakon par godina ljudi se istrose i opet si u dubiozi.Nama treba neki model gdje ce ljudi uloziti pare a da klub bude zasticen do tada cemo gedati ovo sto vec gledamo 25 godina.iMrkiMedo je napisao/la: ↑13 dec 2019, 13:13Prije svega moraju biti moralni i odgovorni ljudi, aktivni clanovi kluba unazad par godina i spremni raditi za dobrobit kluba u apsolutno svim uslovima.
Rad u Zeljeznicaru nosi sa sobom veliki pritisak tako da ne trebaju nikakve pobjegulje. Bilo bi dobro i da su financijski ostvareni i stabilni ljudi i neko ko nece biti tu iz koristi.
Ja ne mislim tako. Mi ako budemo sad prodavali, pustali vise igraca nema hljeba od toga. Okej, ko je visak i eventualno jedna, dvije prodaje. A ovako ako ode Sipovic, Krpic, Veselinovic, Ramovic ( ovi sa ugovorom do ljeta) plus ova trojica sto su prekrizena previse. Ko garantuje da cemo naci dobre zamjene. Eto, taj Sadiku ok mlad i sve, ali ne znam koliko uopste ima nastupa u zadnje vrijeme, je li se oporavio od te povrede i to sve. Velika kocka.
ma ja se za ekipu ne brinem zna Brko sta radi ,samo je bitno da se uprava pojaca da moze ispratiti ekipu.LjoZee je napisao/la: ↑13 dec 2019, 13:25Ja ne mislim tako. Mi ako budemo sad prodavali, pustali vise igraca nema hljeba od toga. Okej, ko je visak i eventualno jedna, dvije prodaje. A ovako ako ode Sipovic, Krpic, Veselinovic, Ramovic ( ovi sa ugovorom do ljeta) plus ova trojica sto su prekrizena previse. Ko garantuje da cemo naci dobre zamjene. Eto, taj Sadiku ok mlad i sve, ali ne znam koliko uopste ima nastupa u zadnje vrijeme, je li se oporavio od te povrede i to sve. Velika kocka.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Brate, ja postujem to sto kazes, i veliki dio je istina. Ne treba tumbati previse ekipu.LjoZee je napisao/la: ↑13 dec 2019, 13:25Ja ne mislim tako. Mi ako budemo sad prodavali, pustali vise igraca nema hljeba od toga. Okej, ko je visak i eventualno jedna, dvije prodaje. A ovako ako ode Sipovic, Krpic, Veselinovic, Ramovic ( ovi sa ugovorom do ljeta) plus ova trojica sto su prekrizena previse. Ko garantuje da cemo naci dobre zamjene. Eto, taj Sadiku ok mlad i sve, ali ne znam koliko uopste ima nastupa u zadnje vrijeme, je li se oporavio od te povrede i to sve. Velika kocka.
Mene samo strah da ne bude opet proklinjanja. Ja ne znam kada je Veseli direktno donio bodove -
Ali znam kada nas je ostatio. Ovako iz glave, zicer protiv
TC u Tuzli i sad protiv Sirokog 2 puta. To je 2-5 bodova brate.
Preslaba krila imamo 2,5 godine. Neucinkovita.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 31 gost.