Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
2020 dženaza Demokratske Fistule i Gusinjske kokain likovne akademije
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Joj da ih hoce pomesti Kifla i Nasa stranka sad na opcinskim

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Gusinjac je svakako politički mrtav, ovo su mu zadnji trzaji. Fistulu svakako drži Čović samo.
I sad nećemo nikad dobiti na federalnom nivou vlast, šta sad Bakir misli da će Čović pristati na koaliciju sa Fistulom 

SDP uz SDA najvece prevare za Bosnjake. Prva vodi pod noz a druga u Njemacku.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ma buraz na stranu sto ih mrzim ali imali su priliku da se pokazu u par navrata. U Bosni je najlakse biti opozicija. Cvili na sve i svasta, a narod svakako depresivan.
Glasam za Platformu naredni put. Barem mogu mirno spavati.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
To je to, to sam isto govorio godinama za NS do zadnjih izbora.
Bake igra 3D šah s BH politikom 
Mada se mora priznati da ih je prekasno skinuo s vlasti. Oduvat će ih na lokalnim izborima u Sa.

Mada se mora priznati da ih je prekasno skinuo s vlasti. Oduvat će ih na lokalnim izborima u Sa.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Gluplji su ovi što su im vjerovali, neiskustvo jbg

Al nije loša reklama za NS i NiP ovaj period na vlasti, posebno prve, mogu to iskoristiti za naredne izbore.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
I jedni i drugi. Kifla je kroz ovu godinu dosta proširio regione.
- LlullSergio
- Kontakt:
Kakva je Zeljko supcina.
Koristi li ko od vas norveške radijatore?
Kako ga služe?
Ja danas kupio, podesio na nekih 23 stepena, za nekih 20ak kvadrata, nakon koliko se isključe, tj, za koliko dostigunu i temperaturu, tj jel se uopšte gase sami nakon što dođu do određene temparture?
Kako ga služe?
Ja danas kupio, podesio na nekih 23 stepena, za nekih 20ak kvadrata, nakon koliko se isključe, tj, za koliko dostigunu i temperaturu, tj jel se uopšte gase sami nakon što dođu do određene temparture?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Podrska predsjedniku Izetbegovicu
Srbi su nenadjebiv narod
Hrvatski dokumentarac, bukvalno na hrvatski, oni stavili titlove ispod 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- Fantasista
- Kontakt:
Nisu ni hrvati bolji,oni su istu stvar radili na HRT-u.
Promaklo mi je ovo, bravo. I ja sam isto pisao onu oktobarsku noć.tuzlak1987 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 11:47Kada sam govorio ovdje prije godinu i vise da je Komsic igrac SDA i da je tu da unistava protivnike (tacnije prvenstveno SDP) ljudi me napadali da je on jedini posten i pravedan, da se vozi biciklom do posla. A on je tu bio samo da Denisu uzme mandat te da stvori lazne probleme sa Hrvatima koji bi odgovarali Covicu da ucvrsti svoju poziciju i ojaca. Kao laznjak u BH bloku od starta i samo se ceka kada ce da unisti vladu, a za 12 godina mandata 0 rezultata i za 4 godine izmedju toga niti jedna inicijativa i prijedlog kao parlamentarac.
U konacnici samo SDP nije izdao svoje glasace jer su usli u KSA sa pricom koju su pricali i prije izbora, a na svim ostalim nivoima izbjegli koalcije sa SDA i drugim nacionalistima kao sto su i pricali (pa cak i u TK gdje su mogli imati stotine miliona na raspolaganju godisnje).
Al' koji je smetljar ovaj Komšić to nisu istine, hajde za Fahru sam znao da će i mater prodati za svoju guzicu al' Komšić je tolika **** da bi mu ovaj potez trebao značiti političku smrt ako narod bude imao pameti, ali narod da ima pameti ne bi ni glasali za ovog diletanta na predsjedničkim izborima.
Čuj "glasao sam za Komšića da syebem Hrvate", e jesi ih sjebao u pm, lišio ih više reprezentativne funkcije u Predsjedništvu koja je u biti qurac i ne mogu uraditi ništa konkretno dobro ili loše za ovu državu, a ovamo Čović uzeo sve parlamente rutinski. I na kraju Komšić izda sve na svakom nivou vlasti, još jedan nokaut za socijaldemokratsku politiku u državi.
A Bakir šta više reći za njega, doktor politike na etničkom nivou kada treba povaliti svoje, na većem nivou sa Srbima i Hrvatima ga karaju ko kujicu.
Čuj "glasao sam za Komšića da syebem Hrvate", e jesi ih sjebao u pm, lišio ih više reprezentativne funkcije u Predsjedništvu koja je u biti qurac i ne mogu uraditi ništa konkretno dobro ili loše za ovu državu, a ovamo Čović uzeo sve parlamente rutinski. I na kraju Komšić izda sve na svakom nivou vlasti, još jedan nokaut za socijaldemokratsku politiku u državi.
A Bakir šta više reći za njega, doktor politike na etničkom nivou kada treba povaliti svoje, na većem nivou sa Srbima i Hrvatima ga karaju ko kujicu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Fantasista
- Kontakt:
Sad će Nedžo da se uhljebi opet, kao da nije dovoljno pokrao.
Nije narod bolje ni zaslužio, treba samo yebavat sirotinju.
Nije narod bolje ni zaslužio, treba samo yebavat sirotinju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 305 gostiju.