Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Hocemo ovog Japanca iz Salzburga kaze Joyce odmah sad u Januaru. Dobar igrac.
Takumi
Moze a i ne mora hahahahah
Dobar work rate sto bi se reklo, a i zna lopte. Ne bi bilo lose jer pokriva haman sve moguce pozicije, a nece puno kostati.
Na kraju krajeva, bolje ga sad dovesti iz Salzburga, nego pustiti da ga Leipzig dovede na ljeto, a naredne godine ga Liverpool kupuje za 5 puta vecu cijenu.
Btw. kad smo vec kod Salzburga, meni je onaj Mwepu zapeo za oko.

Moze a i ne mora hahahahah
Dobar work rate sto bi se reklo, a i zna lopte. Ne bi bilo lose jer pokriva haman sve moguce pozicije, a nece puno kostati.
Na kraju krajeva, bolje ga sad dovesti iz Salzburga, nego pustiti da ga Leipzig dovede na ljeto, a naredne godine ga Liverpool kupuje za 5 puta vecu cijenu.

Btw. kad smo vec kod Salzburga, meni je onaj Mwepu zapeo za oko.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Otkupna klauzula 7.25 miliona funti, Liverpool smatra da on u stvarnosti vrijedi 20 i vise. Vrijeme je bilo da uđemo i na azijsko tržište 
Mislim da ukoliko dođe do transfera predstavlja zamjenu za Shaqiria koji napusta klub na ljeto, bar mi je tako Klopp rekao

Mislim da ukoliko dođe do transfera predstavlja zamjenu za Shaqiria koji napusta klub na ljeto, bar mi je tako Klopp rekao

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Šteta za Brewstera ali mi se čini da će završiti kao Jerome Sinclair. Jones je bio fenomenalan u onoj utakmici u kupu protiv Arsenala, scouser je i budućnost kluba, volio bih da on ostane ali eto Minamino prodaje više dresova[Neil Jones] A deal for Minamino could even be completed when the window opens on Jan 1. Liverpool expected to allow both Brewster and Curtis Jones to leave the club on loan in January, with the club eager for the teenage stars to pick up senior experience. Swansea are interested in signing both.

Evo i moj komentar mislim Melisin

Nešto još značajnije:[Melissa Reddy] Having interviewed some of Salzburg's hierarchy this week, believe a deal in principle has already been agreed with #LFC for January. £7.25m an absolute steal. Of all the talent at the Austrian club, he's the "true star of Salzburg"
Minamino can play anywhere across the frontline, as well as in midfield, and would be eligible to play for a new club in the knockout stages of the Champions League after Salzburg’s demotion to the Europa League – which Liverpool secured with a 2-0 win at the Red Bull Arena on Tuesday night.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Melissa potvrdila moju pricu
Doduse nisam znao da mu je klauzula samo tih 7.25, mislio sam da je makar 20m. Treba to odraditi sto prije, Leipziga preduhitriti.

Doduse nisam znao da mu je klauzula samo tih 7.25, mislio sam da je makar 20m. Treba to odraditi sto prije, Leipziga preduhitriti.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
japanski Dirk Kuyt
dobar za rotation, mislim da Shaqiri ide jbg.

Pearce takodjer potvrdio.
James Pearce
@JamesPearceLFC
·
2h
Liverpool stepping up their interest in Takumi Minamino because he's now being chased by Bundesliga and Serie A clubs. Also talk of Manchester United interest. #LFC believe he's worth £20m plus which makes his release clause of £7.25m so attractive.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Sumnjivo je meni ovo... Joyce, Melissa i Pearce potvrdili. Diverzija klasicna

Spamm
Spamm
dobar igrac
jel moguce da cemo zavrsit transfer u januaru
jel moguce da cemo zavrsit transfer u januaru

Edwardsu kip ispred stadiona l,.znaci lik vec zavrsio transfer a jutros se prve spekulacije pojavile. Dobro ce nam.doci za ligu i LP.
Pisu ukralo ga Unitedu jer ovi nisu bili svjesni da ima otkupna klauzula od 7 miliona
Pisu ukralo ga Unitedu jer ovi nisu bili svjesni da ima otkupna klauzula od 7 miliona

#Minamino2020 

As long as he passes his medical, Takumi Minamino will become a #LFC on January 1. Borussia Mönchengladbach, AC Milan and Manchester United among those beaten to his signature.
Fee of £7.25 million - effectively what Liverpool banked for selling Ryan Kent to Rangers.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Super, ako bude dobar qurčimo i smaramo raju do iznemoglosti kakav je bargain, ako bude flop prodamo ga u Bournemouth za 30m i opet smaramo raju kako je Edwards genije
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
mah ovo je kradja
odlicna tehnika i strasan prvi korak(podsjeca me na torresa)
bit ce ga zanimljivo vidjet na false 9
odlicna tehnika i strasan prvi korak(podsjeca me na torresa)
bit ce ga zanimljivo vidjet na false 9
Igrači tražili od Kloppa da obrati pažnju na Minamina a nisu znali da su pregovori već u toku
United je bio vrlo zainteresovan ali nisu znali da postoji otkupna klauzula koju je Edwards iskopao zahvaljujuci dobrim odnosima sa Red Bull grupacijom 

Produzio Klopp do 2024...
Najbitnija vijest sezone, do sada.
Najbitnija vijest sezone, do sada.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Jürgen produzio do 2024

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.