Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
https://www.klix.ba/vijesti/bih/student ... /191212142
Gleaj Curketa delegata kako je obučen, ko da ide sa S.A.S.-om skijat
Gleaj Curketa delegata kako je obučen, ko da ide sa S.A.S.-om skijat
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Sarrifufna
Danasnji studenti pickice, nama kad su gasili struju i grijanje, mi samo pojacamo alkohol i/ili odes kod Taleta na pljesku sa 4 kasikice cilija, pa na grijanje u zenski paviljon 

pocasni precjednik @ FK Formula
Jel se može Mjesečar zatražiti iz drugog kantona?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Pokvario se Tale skroz, neki dan sam našo mesa u pljeskavici
Jel te to bilo strah da sam ostaneš u mraku, pa te ostali morali voditi sa sobom kod ženaSarrifufna je napisao/la: ↑12 dec 2019, 22:10Danasnji studenti pickice, nama kad su gasili struju i grijanje, mi samo pojacamo alkohol i/ili odes kod Taleta na pljesku sa 4 kasikice cilija, pa na grijanje u zenski paviljon![]()

Ne pamtim kad sam jeo kod Taleta, i prije neki dan baš svratim na hambaš.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Sarrifufna
Jesti kod Taleta hamburger pored zive pljeske je bogohuljenje 

pocasni precjednik @ FK Formula
Pa kakvi su ovi retardi britanci malo je rec 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sejdo i Sćepo izdaše.
Ako budem ikad glasao glasat ću za Bakira.
Mora se odati priznanje baketu, kakvo cuckanje ove dvojice debilcica **** im zeleni mater

Da hoce vise propast

Da hoce vise propast
Četnici se uspijevaju ugurati u vlast i u KS.
Nullius in verba
Trebaju bosnjaci glasati za Covica sljedece izbore a ne ovog sda uvlakaca
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kada sam govorio ovdje prije godinu i vise da je Komsic igrac SDA i da je tu da unistava protivnike (tacnije prvenstveno SDP) ljudi me napadali da je on jedini posten i pravedan, da se vozi biciklom do posla. A on je tu bio samo da Denisu uzme mandat te da stvori lazne probleme sa Hrvatima koji bi odgovarali Covicu da ucvrsti svoju poziciju i ojaca. Kao laznjak u BH bloku od starta i samo se ceka kada ce da unisti vladu, a za 12 godina mandata 0 rezultata i za 4 godine izmedju toga niti jedna inicijativa i prijedlog kao parlamentarac.
U konacnici samo SDP nije izdao svoje glasace jer su usli u KSA sa pricom koju su pricali i prije izbora, a na svim ostalim nivoima izbjegli koalcije sa SDA i drugim nacionalistima kao sto su i pricali (pa cak i u TK gdje su mogli imati stotine miliona na raspolaganju godisnje).
U konacnici samo SDP nije izdao svoje glasace jer su usli u KSA sa pricom koju su pricali i prije izbora, a na svim ostalim nivoima izbjegli koalcije sa SDA i drugim nacionalistima kao sto su i pricali (pa cak i u TK gdje su mogli imati stotine miliona na raspolaganju godisnje).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 335 gostiju.