Zaokruzit cemo prva tri mjesta kad ih proguramo, Oske uzima ove godine laganini

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Haos majke mi
Ih da znas sta sam ja maloprije braci poslo u PP ko dolazi
Sta znace "imena" kad se nista nije osvojilo dok je on tu bio
Pa o tome se moze raspravljati, kolike ko ima ovlasti i kako se on nosio sa ulogom, jer stvarno nisam upucen da znam. Samo kad sa strane posmatras sa igracima je definitivno ubo, jer je doveo 3 top igraca. To je fakta. Poredi to sa prosjekom lige, sa konkurentnim timovima, onda je radio solidan posao.irfo je napisao/la: ↑12 dec 2019, 21:48Sta znaci radio dobar posao, ubo sa par pojacanja? Je li dobar posao sto je u odlucujucim tekmama za titulu guro skiju treneru i prico iza ledja kad se vodila borba za titulu? Je li dobar posao sto su odnosi u ekipi bili na nuli u tim tekmama i sto se izgubila titula zbog toga?
Dobro su gurala ta “imena” i mogla su uzeti titulu. E, sta je bilo pa nisu vjerovatno se zna. Sa “imenima” je bilo ok sto je dovodio ove ostale okolnosti, situacije ne bih komentarisao jer necu da se prisjecam bas detaljno tih vremena
Opet nije bas tacno, jer su ti ta imena osvojila kup. Imao si 4 igraca, Graovac, Zakaric, Ramovic i Ubiparip. Sad da li je kup premalo za klub kao sto je Zeljo, sigurno jeste.
Mislio sam nije Cenan nista osvojio dok je bio tu. A kup poslije dvije godine onakvog gubljenja titule je utjesna nagrada i nije mogo oprati neuspjeh
Gdje si pasa mojmohikanac12 je napisao/la: ↑12 dec 2019, 21:52Najbolji prelazni rok.![]()
A jesu lobotomci raji mozak ispirali. Ubjedjivali ljude da je dobro raskidati ugovore.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: 1921TM87, Albas1921, Argentina, Cwirek, edinedin, Hansestadt, Kajkutenjoyer, Lynx i 122 gosta.