TV-all about
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: TV-all about
Gdje vam bude ta Nova Sport, ja evo sad trazio kanale ponovo i nema je... Telemach u pitanju
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
200
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- Fantasista
- Kontakt:
Kemo legenda prenosi odbojku na Nova sport 

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- Fantasista
- Kontakt:
Hahaha.. pa ne mogu vjerovat. Mislim pozelio sam njegov glas, vraca me u djetinstvo.Fantasista je napisao/la: ↑11 dec 2019, 20:07Glavom i bradom
Max Allegri
- legenda reala
- Kontakt:
Da hoce ko kupiti dr. Velida ostala mu jadnikovcu po jedna tekma PL vikendom
SK da je pametan uzo bi Vlada Majera jer oni mrtvaci kako rade kosarkaske prenose je bruka i sramota
SK da je pametan uzo bi Vlada Majera jer oni mrtvaci kako rade kosarkaske prenose je bruka i sramota
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne hespuuu ne hespuuuFantasista je napisao/la: ↑11 dec 2019, 20:07Glavom i bradom
Show me your donuts 0 0
- akisarajevo92
- Kontakt:
daj Kemici da prenosi englesku ligu kao nekad u stara vremena na FTV subotom u 13:45 

Don't believe the hype.
Vladu Majera.legenda reala je napisao/la: ↑12 dec 2019, 01:33Da hoce ko kupiti dr. Velida ostala mu jadnikovcu po jedna tekma PL vikendom
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Srbenda iz Goražda. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Sjebo si mi intro. Htio sam ja da ga nazovem Srbinom

Nullius in verba
- legenda reala
- Kontakt:
Ja nikad nisam skrivao da pricam srpski
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Iskace mi svako 1 min ovaj D3 receiver. Do cega je??? 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- Fantasista
- Kontakt:
Kemica prenosi Barsu, hvala vam 

imate gratis mjesec dana HBO PREMIUM na telemachu, samo se logujte i aktivirajte, može i preko aplikacije...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.